• Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Retenix Advanced

60 Kapslar | Naturlig Herbal kosttillskott
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Retenix Advanced är vätskedrivande tabletter med naturliga ingredienser som tranbär, maskros, juniper och vattenmelon. Denna avancerade ört formula fungerar på kroppen på tre sätt - för att hjälpa till att reducera överflödigt vatten, skydda mot skador och fylla på och upprätthålla näringsämnen för att stödja en sund balans i kroppen.

 • Naturligt vätskedrivande tabletter
 • Stöder njurfunktion
 • Hjälper obehag från uppblåsthet och svullnad
 • Med Tranbär, Maskros och Juniper
 • Bara 1 kapsel om dagen
 • Passande för veganer

Till skillnad från många andra vätskedrivande alternativ där ute, är Retenix Advanced gjord av växtbaserade ingredienser som var och en har valts ut för sina naturliga förmågor för att hjälpa kroppen att hantera vätskeretention. Detta gör det till ett perfekt val för dem som vill undvika kemikalier och är också lämpliga för veganer och vegetarianer!

 • Vegansk
 • Vegetarisk

Vad är vätskeretention?

Även om 70% av kroppen består av vatten, kan det finnas tillfällen då överskott lagras där det inte behövs. Också känt som vätskeretention vilket är när det blir en uppbyggnad av vätska i vävnaderna, cirkulationssystemet och hålrummen i kroppen. Detta uppträder oftast som svullnad eller uppsvällning strax under huden i händer, ben, fötter och ansikte. Det kan inte bara vara obehagligt och irriterande, det kan också leda till viktökning eftersom kroppen kan lagra upp till 4,5 liter överskott av vatten.

Det kan finnas många olika orsaker till vätskeretention som varierar från person till person. Detta kan innefatta hormoner, en underaktiv livsstil, för mycket natrium eller salt och till och med vissa mediciner. Om du tror att du lider av vätskeretention, kan hantering av dessa områden vara ett bra ställe att börja. Om du vill ha lite extra hjälp dock prova att lägga livsmedel såsom vattenmelon, tranbär, maskros och grönt te i din kost. Du kan också prova ett naturligt vätskedrivande medel som innehåller ingredienser som dessa för att spola ut extra vätska samtidigt som tar hand om kroppen.

Retenix Advanced formulan

Expel

Utvisa
För att hjälpa kroppen utvisa överflödigt vatten, innehåller formeln en rad ingredienser. Buchu Leaf har nyligen studerats för förmågan att hjälpa blåsan medan vattenmelon, juniper och corn silk sägs hjälpa njurens naturliga funktion.

Protect

Skydda
Vid avlägsnande av överskott av vätskor är det viktigt att kontrollera att kroppen fortfarande är renad och skyddad mot gifter. Det är därför som formeln innehåller grönt te, äppelcidervinäger, paprika och tranbär för att hjälpa och förstärka kroppen.

Replenish

Behålla
När du förlorar överskotts vätskor behöver du behålla viktiga näringsämnen. Som ett resultat berikas formeln med vitamin B6 och kalium. Det innehåller också maskrosrot som innehåller vitaminerna B1, B2, B6 och C plus järn, kalcium och mangan.

Komplett ingredienslista

Aktiva ingredienser - Vitamin B6 (as Pyridoxine Hydrochloride), Dandelion Extract 4:1 (Tarxacum Officinale) (root), Green Tea Extract 50% Polyphenols (Camellia Sinensis) (Leaf), Cranberry Concentration Juice Powder 25:1 (Vaccinium Macrocarpon) (Fruit), Apple Cider Vinegar (10% Extract), Buchu Extract 4:1 (Agathosma Betulina) (Leaf), Juniper Extract 4:1 (Juniperus Communis) (Berry), Corn Silk Powder (Zea Mays) (Corn Silk), Paprika Powder (Capsicum Annuum), Potassium (Chloride), Watermelon Powder (Citrullus Lanatus).

Andra ingredienser - Hydroxypropylmethyl Cellulose, Vegetable Magnesium Stearate, Silicon Dioxide.

Användning

Retenix Advanced är utformad för att vara snabb och lätt att använda, Ta bara 1 kapsel dagligen, helst med ett glas vatten. Det är upp till dig när du tar tillägget, men vi rekommenderar varje dag. Varje burk innehåller 60 veganska kapslar. Håller i 60 dagar med regelbunden användning.

Råd

Retenix Advanced är formulerat med helt naturliga ingredienser, så det är därför säkert att använda utan kända biverkningar. Om du inte har använt denna produkt innan, kontrollera alltid ingredienserna och använd inte om du har några kända allergier. Om du är gravid, ammar eller tar läkemedel, kontakta din läkare före användning. Denna produkt är endast avsedd för personer över 18 år.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(19)
4 Stjärnor
(7)
3 Stjärnor
(6)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(2)
MYCKET BRA 4

84.12% baserat på 32 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Har inte märkt av någon effekt

  Y Yvonne trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Är nöjd med denna produkt. Märker stor skillnad.

  M M-L trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Funkar fint!

  HT Helena T trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Fungerar utmärkt

  MS Monique S trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Håller på och testa mig fram

  K Kund trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Hjälper verkligen, länge sen jag haft så slanka vader

  KP Karin P trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Hjälper mycket bättre än Furex

  GV Gull-Britt V trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Snabb leverans. pålitlig hemsida!

  B Bo weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Hade enormt svullna fötter efter festande eller en utekväll till och börja med sen blev det långvarigt. Detta tillskott har hjälp problemet oerhört! Rekommenderar starkt

  F Farida weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

Last1 2 3 4  Nästa >
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.