GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Retenix Advanced

60 Kapslar | Naturlig Herbal kosttillskott

Översikt

Retenix Advanced är vätskedrivande tabletter med naturliga ingredienser som tranbär, maskros, juniper och vattenmelon. Denna avancerade ört formula fungerar på kroppen på tre sätt - för att hjälpa till att reducera överflödigt vatten, skydda mot skador och fylla på och upprätthålla näringsämnen för att stödja en sund balans i kroppen.

  • Naturligt vätskedrivande tabletter
  • Stöder njurfunktion
  • Hjälper obehag från uppblåsthet och svullnad
  • Med Tranbär, Maskros och Juniper
  • Bara 1 kapsel om dagen
  • Passande för veganer

Till skillnad från många andra vätskedrivande alternativ där ute, är Retenix Advanced gjord av växtbaserade ingredienser som var och en har valts ut för sina naturliga förmågor för att hjälpa kroppen att hantera vätskeretention. Detta gör det till ett perfekt val för dem som vill undvika kemikalier och är också lämpliga för veganer och vegetarianer!

  • VEGANSK
  • VEGETARIANSK
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

  • VEGANSK
  • VEGETARIANSK

Vad är vätskeretention?

Även om 70% av kroppen består av vatten, kan det finnas tillfällen då överskott lagras där det inte behövs. Också känt som vätskeretention vilket är när det blir en uppbyggnad av vätska i vävnaderna, cirkulationssystemet och hålrummen i kroppen. Detta uppträder oftast som svullnad eller uppsvällning strax under huden i händer, ben, fötter och ansikte. Det kan inte bara vara obehagligt och irriterande, det kan också leda till viktökning eftersom kroppen kan lagra upp till 4,5 liter överskott av vatten.

Vätskeretention kan bero bland annat på hormoner, en underaktiv livsstil, för mycket natrium eller salt i maten eller vissa mediciner. Om du tror att du lider av vätskeretention, kan du börja med att se över din diet och motionera mera. Om du vill ha lite extra hjälp kan du prova ett naturligt vätskedrivande medel som innehåller naturliga ingredienser som vattenmelon, tranbär, maskros och grönt te, som är kända för att hjälpa till med att spola ut överflödig vätska ur kroppen.

Retenix Advanced formulan

Komplett ingredienslista

Aktiva ingredienser - Vitamin B6 (som pyridoxinhydroklorid), Maskrossextrakt 4: 1 (Tarxacum Officinale) (rot), Grönt textrakt 50% polyfenoler (Camellia Sinensis) (blad), koncentrerat tranbärsjuicepulver 25: 1 (Vaccinium Macrocarpon) (Frukt), Äppelcidervinäger (10% extrakt), Buchu-extrakt 4: 1 (Agathosma Betulina) (blad), enbärsextrakt 4: 1 (Juniperus Communis) (bär), majssilkepulver (Zea Mays) (majssilk), paprikapulver ( Capsicum Annuum), kalium (klorid), vattenmelonpulver (Citrullus Lanatus).

Andra ingredienser - Hydroxipropylmetylcellulosa, vegetabiliskt magnesiumstearat, kiseldioxid.

Användning

Retenix Advanced är utformad för att vara snabb och lätt att använda, Ta bara 1 kapsel dagligen, helst med ett glas vatten. Det är upp till dig när du tar tillägget, men vi rekommenderar varje dag. Varje burk innehåller 60 veganska kapslar. Håller i 60 dagar med regelbunden användning.

Råd

Retenix Advanced är formulerat med helt naturliga ingredienser, så det är därför säkert att använda utan kända biverkningar. Om du inte har använt denna produkt innan, kontrollera alltid ingredienserna och använd inte om du har några kända allergier. Om du är gravid, ammar eller tar läkemedel, kontakta din läkare före användning. Denna produkt är endast avsedd för personer över 18 år.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(95)
4 Stjärnor
(41)
3 Stjärnor
(14)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.20% baserat på 150 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag sätter 5sjärnor för snabb öeveransen och hoppas de är bra grejer för har inte börjat att använda dem! :)

Y Yousef Y
Verifierat Köp

Det bästa jag köpt Funkar jätte bra på mig

M Maud L
Verifierat Köp

Lång leveranstid och fåniga, påhittade ursäkter!

S Sven G
Verifierat Köp

Superbra produkt, har struma och den hjälper med vattensamlingen man får i kroppen

R Rim
Verifierat Köp

Bra produkt och funkar fint

H Helena T
Verifierat Köp

Fungerar mycket bra tycker jag.

G Gunni S
Verifierat Köp

Bra tabletter som gör nytta

M Maria N
Verifierat Köp

Vet inte om det funkar än.

L Laila K
Verifierat Köp

Bra produkt som fungerar bra

G Gunni S
Verifierat Köp

Jag har inte testat dessa så länge än men det känns som om det funkar. Jag känner mig smalare och inte så svullen.

A Anneli B

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar