• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Raspberry Ketone Pure

400mg 90 Kapslar | Hallonketon

maxmedix

279Kr
399Kr
Du sparar:  120Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Pengarna-tillbaka-garanti
Nöjdhet garanteras eller pengarna tillbaka.

Raspberry Ketone Pure är en riktig vitaminbomb baserat på ketoner. Ketoner har en väldigt positiv inverkan på kroppen och hälsan då det både kan öka din ämnesomsättning och ge dig mer energi i form av ett vitamintillskott. Raspberry Ketone Pure innehåller så pass hög halt av keton att en kapsel ger dig mer vitaminer, antioxidanter och näring än en hel näve med hallon. Raspberry Ketone säljs nu med pengarna-tillbaka-garanti!

 • 1 kapsel motsvarar vitaminer och antioxidanter från över 100 hallon
 • Fulla av vitaminer och antioxidanter
 • Högsta dosen av rent hallonketon per dag på den Svenska marknaden
 • 3 kapslar ger en daglig dos på hela 1200mg hallonketon
 • Nöjdhet garanteras eller pengarna tillbaka!
 • Kan hjälpa till med att öka ämnesomsättningen
 • Kan minska uppblåst mage
 • 100% naturliga ingredienser

Raspberry Ketone Pure kan hjälpa dig att att hålla nere kaloriintaget och öka dig förbränning i vardagen. Denna aktiva ingrediensen hallonketon är känd för att minska aptiten och naturligt främja viktminskningen. Om du beställer innan kl.17.00 på vardagar så skickar vi ut din beställning redan samma dag!

Vi skickar över hela Europa, Skandinavien och Grönland. Läs mer
Typ: Kapsel
Antal: 90
Rekommenderad dos: 3 kapslar dagligen
Längd: 30 dagar


Vad är Raspberry Ketone Pure?

Hallon är som välkänt söta och välsmakande och ger oss en skön sommarkänsla. Hallon innehåller även en ingrediens som kan främja viktminskning, nämligen hallonketon. Hallonketon ger hallon sin distinkta smak och kan hjälpa dig att tappa överflödiga kilon. Raspberry Ketone Pure har fått sitt namn eftersom den innehåller ren hallonketon. Du får helt enkelt en ren produkt helt utan tillsatser eller andra ingredienser

Vad kan Raspberry Ketone Pure göra för mig?

Raspberry Ketone Pure kan hjälpa dig att tappa extra kilon. Det är ett kosttillskott som fungerar som ett komplement för viktminskning. Ketonet i hallon är känt för att öka kroppens ämnesomsättning så att produkten kan hjälpa dig bränna mer fett. Det kan också fungera aptitnedsättande, så att du kan minska dina portioner och hjälpa dig att undvika de ohälsosamma mellanmål mellan måltiderna. Hallonketon kan också fungera som en naturlig rensning av kroppen, så du kan känna dig mer fräsch, energisk och detta kan även öka ditt immunförsvar.

Finns det flera olika typer av Raspberry Keton?

Ja, det finns flera olika typer av hallonketon. Raspberry Keton Pure är vår rena version som innehåller endast rent hallonketon. Produkten är gjord för dig som söker en 100% naturlig produkt som är fri från tillsatser. Med 1200mg rent hallonketon per dag har produkten den högsta dosen av hallonketon på marknaden. Raspberry Keton Pure är inte som många andra kosttillskott på marknaden eftersom ingredienserna i tillskottet är 100% naturligt. Denna rena och hög dos av keton (400 mg) hjälper dig att minska i vikt. Hallonketon är känt för att öka kroppens ämnesomsättning och gör att du kan bränna mer fett.

Hur tar du Raspberry Ketone Pure?

Ta tre kapslar om dagen med ett stort glas vatten. Ta en kapsel i samband med frukost, en kapsel vid lunch och en kapsel vid middag. Raspberry Ketone Pure är ett kosttillskott så det är viktigt att du kommer ihåg att äta en hälsosam och balanserad kost och utföra regelbunden motion. En förpackning innehåller 90 kapslar, vilket motsvarar 1 månads förbrukning.

100% Naturligt

Det finns inga kända biverkningar från detta kosttillskott eftersom det är en 100% naturlig produkt. Om du redan tar medicin eller har andra hälsoproblem, bör du alltid rådgöra med din läkare innan du börjar några nya tillskott.

Vad innehåller Raspberry Ketone Pure?

 • Innehåll: 100 % hallonketoner
 • Kapsel: Hydroxypropl Metylcellulosa

Hur beställer jag Raspberry Ketone Pure?

Det är enkelt och bekvämt att beställa Raspberry Ketone från Weightworld. Tryck bara på "Köp" och klicka dig sedan vidare till kassan när du är klar med din shopping. Här kan du välja leverans och betala för produkten. Kom ihåg att om du väljer leverans med UPS, kan du börja din resa mot en smalare figur redan imorgon (gäller order som läggs måndag-torsdag före kl. 17). Om du har några frågor om våra produkter eller vår service är du välkommen att kontakta vår kundtjänst!