Gratis frakt vid köp över 699 kr
quercetin tillskott för välmående
quercetin tillskott för välmående
quercetin tillskott för välmående
quercetin tillskott för välmående

Quercetin kapslar

500 mg 180 Kapslar | Superfood kosttillskott med antioxidanter

Översikt

  • Superfood tillskott med Quercetin
  • Naturligt rik på antihistamin
  • Erbjuder antiinflammatoriska förmågor
  • Räcker under 6 månader vid rekommenderad dosering
  • 100% kundnöjdhetsgaranti

Quercetin Kapslar är en form av kosttillskott som ofta benämns som ”superfood”. Den kommer med en rad naturliga flavonoider vilka oftast återfinns i örter, frukter och en rad olika grönsaker. Dessa flavonoider verkar i form av antioxidanter, något som i sig innebär att dessa verkar för att skydda cellerna från den farliga oxidativa stressen, inklusive de fria radikalerna som kroppen exponeras för dagligen.

Quercetin verkar även i from av en naturligt baserade antihistamin, samtidigt som den även har antiinflammatoriska egenskaper. Endast 1 kapsel i form av 500 mg styrka, är tillräckligt för att förse din kropp med alla de fördelar som den behöver på en daglig basis!

  • VEGANSK
  • GLUTENFRI
  • CERTIFIERAD HÖG KVALITET
  • GMOFRI
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

Vad är Quercetin för något?

Quercetin är ett naturligt färgämne som naturligt återfinns i en rad livsmedel så som frukt, grönsaker, bär med flera Själva ämnet är den som förser föregående nämnda livsmedel med den vackra färg som många av dessa kännetecknas av. Dock så har Quercetin en rad olika hälsofrämjande egenskaper som vi behöver på en daglig basis för att säkerställa en adekvat välmående.

Dock så finns det ett uppenbart problem när det kommer konsumtionen av Quercetin, nämligen i form av att den eftertraktade innehåller på flavonoider minskar exceptionellt snabbt när du väljer att skala grönsakerna och frukterna. Just därför så är det viktigt att konsumera livsmedlen så snart som möjligt för att du ska kunna avnjuta en maximal dos av Quercetin.

För att du ska slippa stressa över det hela så har vi ägnat en tanke åt det hela genom att utveckla vår Quercetin Superfood kosttillskott där du i form av en enda kapsel får i dig alla de fördelar som Quercetin erbjuder!

Superfood egenskaperna hos Quercetin

Som du redan gjort dig införstådd med så verkar Quercetin i form av en superfood med exceptionella antioxidant egenskaper. Den kan således stödja bekämpningen av fria radikaler vilka vanligtvis uppstår genom de föroreningar som vi dagligen utsätts för.

Forskning har påvisat att Quercetin är en betydligt mer kraftfullare och effektivare antioxidant än både vitamin-C och vitamin-E. Det förekommer en rad studier vilka påvisar att flavonoider kommer med exceptionella antiinflammatoriska egenskaper vilka i sig kan komma att bidra till ditt välbefinnande och hälsa i allmänhet.

Det har även presenterats studier gällande Quercetin vilka påvisat att flavonoider är i grund och botten ett naturligt antihistamin-ideal för både allergiker- och astmapatienter, eftersom Quercetin kan komma att bidra till att begränsa separeringen av histamin i kroppens otaliga celler.

Just därför så kan den kämpa sig ideal om du önskar få i dig ett tillskott som både skyddar dina celler, samtidigt som den förser din inre med en härlig boost.

Fullständig lista över ingredienser

Quercetin (källa: Sophora Japonica), Klumpdräckmedel: Vegetabiliskt Kapselskal: HPMC

Så här doserar du produkten

Användarhandbok

Vi rekommenderar att du tar 1 kapsel om dagen i kombination med ett stort glas vatten, helst före en huvudmåltid. Kosttillskottet bör intas dagligen under minst 3 månader för att avnjuta en maximal effekt.

Rekommendationer

Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott ska aldrig användas som substitut för en balanserad kost och hälsosam livsstil. Om du är gravid eller ammar, tar mediciner eller befinner dig under medicinsk övervakning så bör du konsultera en läkare innan väljer att konsumera tillskottet i fråga. Sluta använda produkten omgående om du upplever en negativ effekt eller drabbas av allergi-relaterade symptom. Återigen så ska du konsultera din läkare om råd. Denna produkt bör endast konsumeras av personer över 18 år.

Förvaring

Förvara skyddat från kontakt med solljus, på en torrt och sval plats, utom räckhåll för barn.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Liposomal C-Vitamin
Liposomal C-Vitamin

1000 mg 180 Kapslar | Högpotent tillskott för immunförsvaret

299Kr

+
D3-Vitamin 4000 IU
D3-Vitamin 4000 IU

4000 IU 400 Tabletter | För immunförsvar & upprätthålla ett hälsosamt skelett

179Kr

1 Produkt(er)

299Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(90)
4 Stjärnor
(17)
3 Stjärnor
(4)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

94.64% baserat på 111 Kundomdömen

Verifierat Köp

Sett över tid tycker jag att denna höst varit betydligt mildare infektionsmässigt mot tidigare höstar sedan jag börjatinförliva qercetin dagligen.

M Mikael
Verifierat Köp

Mkt för pengarna

K Kevin
Verifierat Köp

Jag är helnöjd med denna produkt. Den har verkligen hjälpt mig att få bukt med en rad olika problem. Rekommenderas starkt!

S Sara
Verifierat Köp

Jag upplevde tidigare stora problem med en rad allergier men dessa har förbättrats avsevärt sen jag började dosera detta tillskott.

A Anna
Verifierat Köp

En produkt som håller hög kvalitet. Snabb leverans, Rekommenderas starkt till alla!

E Erik
Verifierat Köp

Beställde kosttillskottet som en gåva till min mamma. Det hela slutade med att även jag beställde dessa till mig själv! Rekommenderas!

S Stina
Verifierat Köp

Jag kan rekommendera Quercetin till alla de som är måna om deras välmående och övergripande hälsa!

J Johan
Verifierat Köp

En produkt som jag personligen är helnöjd med. Snabb leverans” Rekommenderas starkt till alla.

B Björn
Verifierat Köp

Jag doserar tillskottet varje dag i samband med mina andra kosttillskott från WeightWorld! Rekommenderas

S Stefan
Verifierat Köp

En snabb och pålitlig leverans. Har doserat produkten under endast en vecka men känner redan av dess fördelar.

E Erik

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar