• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Örtte Natural ™ Superpack

699Kr
738Kr
Du sparar:  39Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Örtte Natural Superpack – för detox & viktminskning hjälper dig att detoxa kroppen och ökar kroppens förbränning. Detta kombinationspaket med två av våra populära teatox teer kommer i detta kompletta kombipack som på mindre än 2 månader. Dessa teer innehåller kraftfulla ingredienser med naturligt detoxande och förbränningsökande egenskaper som effektivt kan hjälpa med att höja förbränningen, öka din viktminskning och rena kroppen från gifter med detox. Detta paket innehåller två kompletta 28-dagars kurer av Örtte Detox te och viktminskningste.

 • Komplett kit med både Detox te och Slim Te i ett kraftfullt kombinationspaket
 • Börja din kur med 28 dagars detox & ta upp ingredienserna i Slim te mer effektivt
 • Detox Tea 28 dagar renar kroppen samtidigt som det kan hjälpa till med att öka ämnesomsättningen
 • Slimming Te kan hjälpa till att öka din viktminskning och ger energi
 • Komplett 2 månaderskur för detox & viktminskning
 • 100 % Naturliga ingredienser
 • Högt närings- och vitamininnehåll
 • Få mer energi samt få hjälp att få igång din ämnesomsättning
 • Fylld med kraftfulla antioxidanter
 • Minska uppblåsthet och magproblem
 • Ingredienser som stärker och ökar ditt immunförsvar
 • Lugna, verka stressminskande och förbättra humöret

Örtte Superpack – för detox & viktminskning innehåller 100 % naturliga ingredienser som kombinerat hjälper till att öka din ämnesomsättning och detoxa kroppen. Detta kombinationspaket kan hjälpa dig att känna dig friskare, orka mer och få mer energi samtidigt som det kan hjälpa din fettförbränning och ämnesomsättning att öka naturligt.

Läs mer

Örtte 28 dagars Detox Tea

Örtte 28 dagars Detox Tea är ett renande detox te som är tillverkat av en unik blandning av de högkvalitativa ingredienserna. Detta te fungerar som en intensiv naturlig detoxkur som renar kroppen från gifter effektivt. Teet dricks för att rena kroppen från gifter och förbättrar därmed kroppens förmåga att ta upp ingredienserna i Skinny Tea 28 dagar. Genom att göra en komplett detoxkur renar du kroppen från ämnen som annars kan minska kroppens upptagningsförmåga och en detox har visat sig vara mycket effektiv för de som vill gå ner i vikt.

Drick detta te varannan kväll och varje morgon under de första 28 dagarna av din kur med Örtte Superpack.

1 x Örtte 28 dagars Detox te innehåller 14 dagars morgonte (dricks varje morgon) samt 28 dagars kvällste (dricks varje kväll).

Drick denna detoxkur de första 28 dagarna av din kur.

Örtte Superpack

Rena kroppen med en komplett detoxkur och få mer energi samt ork

Drick slimming tea under 28 dagar för att få hjälp med att öka förbränningen

Kan hjälpa dig att få mer energi, ork och gå ner i vikt

Örtte 28 dagars Skinny Tea

Örtte 28 dagars Skinny Tea är ett slimming och fitness te som kan hjälpa med ökad viktminskning och ämnesomsättning. Teet innehåller ingredienser som är kända för att naturligt öka förbränningen och energinivåerna. Denna del av kuren kan hjälpa till med en ökad viktminskning genom att minska aptit och sötsug samtidigt som det kan hjälpa till med att öka viktminskningen. Örtte Skinny Tea kan ge dig extra energinivåer samtidigt som det hjälper din kropp att omvandla fett till energi så du orkar mer i din vardag vilket gör att du lättare går ner i vikt.

Drick detta Skinny Tea varannan kväll och varje morgon under de följande 28 dagarna för maximalt resultat. Det är rekommenderat att dricka Detoxteet innan du påbörjar viktminskningskuren då de personer som tappat mest i vikt har påbörjat kuren med en naturlig detox.

1 x Örtte 28 dagars Slim Tea med 14 dagars morgon te (dricks varje morgon) samt 28 dagars kvällste (dricks varje kväll).

Drick denna slimmingkur de 28 dagarna efter att du avslutat din kur med detoxte.

Hur fungerar Örtte Superpack?

Det är enkelt och effektivt att genomföra denna viktminskning och detoxkur med Superpack. Drick teet varje morgon och varannan kväll under din kur.

Tillsätt en tepåse i kokande vatten och låt påsen dra under ca 5 minuter. När teet har utlösts i vattnet är det redo att drickas. Om du vill variera smaken ditt te kan du tillsätta honung, ingefära eller citron. Vara noga med att inte tillsätta några extra ingredienser som är tillför fett eller socker. Ät även hälsosamt och motionera regelbundet under din detoxkur för maximala resultat.

Hur länge räcker Örtte Superpack?

Örtte Superpack levereras med två kompletta 28-dagarskurer, en detoxkur som efterföljs med en viktminsknings kur med Slimming tea. Det är rekommenderat att genomföra detoxkuren först för att rena kroppen och få optimala resultat av ditt viktminskningste.

Vid användning i kombination så är det rekommenderat att du tar några dagars paus mellan varje kur. Kom ihåg att ta denna kur i kombination med en hälsosam kost och diet för att få ut bäst resultat och viktminskning.

100 % Naturligt

Örtte Kombipack består av 100% naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Du bör inte överskrida den rekommenderade dosen och endast dricka kvällsteet varannan kväll under din teatox.

Detta paket är inte är lämpligt för de som är gravida eller ammar. Kontrollera alltid ingredienserna före användning för att säkerställa att du inte är allergisk mot några av ingredienserna.