• Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Tea Bundle

Skinny Tea & Detox Tea
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Det är ett kul och välsmakande sätt att vårda din kropp och Örtte Tea Bundle ger dig allt du behöver för att hjälpa till att rena kroppen och främja viktkontrollen. Det innehåller Detox Tea och Skinny Tea från Örtte, båda i form av ett komplett 28-dagarsprogram, bestående av morgon- och kvällsteer som tillgodoser kroppens specifika behov under hela dygnet.

 • Innehåller Detox Tea & Skinny Tea
 • Med morgon- och kvällsteer
 • Helt naturliga ingredienser
 • Välsmakande och njutbart
 • Aromatisk smak av örtte.
 • Vegan- och vegetarianvänligt

Det som gör teerna från Örtte så fantastiska är inte bara att de är ett smakfullt och njutbart sätt att vara hälsosam, de är också gjorda av en lång rad naturliga ingredienser som kan främja kroppen på enastående sätt. Dessa kombineras och levereras i form av behändiga tepåsar - så allt du behöver göra för att tillgodogöra dig alla nyttor är helt enkelt att dricka te!

Örtte Tea Bundle

Då det innehåller både Skinny Tea och Detox Tea är den här kombinationsförpackningen allt du behöver för att få njuta av tekollektionen från Örtte! Dessa är två av de bästsäljande produkterna hos Örtte och de har utformats för att göra det kul och välsmakande att vårda din kropp. Om man börjar med Skinny Tea så är det en produkt som utformats med en del av de bästa botaniska komponenterna som finns att tillgå - allt serverat i ett enkelt te! Det innehåller en boostande blandning av ingredienser som alla valts ut utifrån deras speciella egenskaper. De innefattar energigivande grönt te, söt kanel, närande gojibär och bovete, samt psylliumhusk som främjar matsmältningen.

På motsvarande sätt innehåller även Detox Tea naturliga ingredienser, men sådana som valts ut mer specifikt för rening. Medans välkända detox-metoder ofta omfattar upprepat intag av juicer eller galna hopkok är Detox Tea från Örtte enkelt, men samtidigt gott! Det kombinerar en unik blandning av ingredienser som hjälper den kroppsliga hälsan. Dessa inkluderar lindrande kamomill och lavendel, stärkande grönt och vitt te, näringsrika gojibär och nypon, samt dvärgäpple och maskros för matsmältningsfunktionen.

Varför olika teer morgon och kväll?

Emedan de två teerna alltid verkar för att antingen rena kroppen eller stötta vikthållningen så finns det en del ingredienser som valts ut särskilt för morgon- eller kvällspaketet. Detta eftersom kroppen behöver olika saker vid olika tider på dygnet - morgonteerna är utformade för att hjälpa till att pigga upp och ge dig motivation och driv att starta dagen. Kvällsteerna, å andra sidan, är designade för att vara mer lugnande och aromatiska, för att hjälpa till att få dig att känna dig avslappnad och ge dig en god natts sömn.

Komplett innehållsförteckning

Detox Tea

Morgonte - grönt te, pepparmyntsblad, gojibär, nypon, nässelblad, dvärgäpple

Kvällste - lavendel, kamomill, vitt te, rosenrot, maskrosblad

Skinny Tea

Morgonte - grönt te, lotusblad, limeblad, maskrosblad, bovete, gojibär

Kvällste - mullbär, nypon, lotusblad, limeblad, psylliumhusk, kanel, sennablad

Användning

Det är superenkelt att tillreda teerna från Örtte! Tag bara en tepåse, placera den i din favoritkopp eller termosmugg och tillsätt sedan vatten nära kokpunkten. Vi rekommenderar att du låter tepåsen dra i ungefär 5 minuter för bästa effekt och smak. Om du vill kan du även tillsätta ytterligare någon smak till ditt te, i form av citron, kanel eller honung. Varje dag dricker du 1 morgonte och varannan dag 1 kvällste. Vi föreslår att du inte använder Detox Tea och Skinny Tea samtidigt, utan avslutar en 28-dagarsprogram innan du påbörjar nästa. Det är helt upp till dig att bestämma vilken av dem som du vill börja med, samt hur lång tid du låter det gå mellan programmen.

Råd

Båda teerna som finns i den här kombinationsförpackningen har gjorts med naturliga ingredienser och är säkra att dricka. Om du inte har använt något av teerna tidigare rekommenderar vi att du läser igenom den kompletta innehållsförteckningen för att säkerställa att du personligen inte är allergisk mot något som listas. Om du är gravid, ammar eller går på medicin, vänligen rådfråga din läkare innan användning. Produkten är inte avsedd för personer under 18 år.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 5

96% baserat på 5 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • 100 procent nö[email protected]

  DC Djam C trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Snabb leverans och det var lätt att ersätta mitt vanliga kaffe med detta. Passar mig mycket bra som inte gillar att ta tabletter men ändå vill ha lite hjälp att gå ner i vikt.

  B Britta weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Sett detta i flera bloggar och instagram. Beställde igår och har nu tipsat några vänner om eran sida :)

  F Fahima weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Smakar bra & de bästa detoxteerna jag testat! Provat några andra märken men detta har hjälpt mig gå ner i vikt och må mycket bättre på kort!

  JV Jasmina V, 27 weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Snabb leverans och ser fram emot att börja min kur imorgon!

  AF Annica Fredriksen weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.