Gratis frakt vid köp över 699 kr
L-arginine tabletter för muskeluppbyggnad
L-arginine tabletter för muskeluppbyggnad
L-arginine tabletter för muskeluppbyggnad
L-arginine tabletter för muskeluppbyggnad

L-Arginine Aminosyra Tabletter

1000 mg 180 Tabletter | Kosttillskott för muskler och toning

Översikt

  • Arginintillskott för muskeluppbyggnad
  • Bidrar till normal blodcirkulation i muskler
  • Bidrar till energi, återhämtning och hjärtfunktion
  • Ta 1 tablett om dagen - tillräckligt för 6 månaders konsumtion
  • Garanterad kundnöjdhet - eller pengarna tillbaka

WeightWorlds arginintabletter innehåller marknadsledande 1000mg L-arginin för återhämtning, muskeluppbyggnad och uthållighet.

Proteiner och muskelvävnad består av aminosyror som är viktiga för flera av kroppens processer. Till exempel spelar aminosyror en viktig roll för energi, träning, återhämtning, muskelförändringar samt humör och hjärtfunktion.

  • VEGANSK
  • GLUTENFRI

Vilka är fördelarna med L-arginin?

WeightWorlds Arginintabletter är gjorda av 100 % rent och naturligt arginin, som är en av 20 essentiella aminosyror som kroppen använder för att bilda proteiner, och är därför viktig för muskeluppbyggnad och återhämtning.

Under normala omständigheter kan kroppen producera tillräckligt med arginin för att tillgodose sitt behov, men det kan finnas fall där kroppens behov inte kan tillgodoses via kosten, antingen om du tränar mycket, upplever stress eller har problem med en dysfunktion i kroppen. Just därför kan det vara en god idé att ta ett tillskott med arginin, så att du kan tillgodose din kropps aminosyrabehov.

Vad gör L-arginin?

Kroppen använder bland annat L-arginin för att producera signalsubstansen kväveoxid, även ofta förkortat NO. Denna signalsubstans har flera olika funktioner, varav en är att "slappna av" musklerna i blodkärlen och på så sätt expandera dem. L-arginin spelar också en viktig roll i proteinsyntesen samt utsöndringen av överskott av kväve i form av urea, och omvandlas även till glukos och kreatin.

Muskelbyggande

Som en aminosyra är Larginin en av byggstenarna som din kropp använder för att skapa protein till fördel för musklerna. Protein som fortsätter att växa och reparera muskelbindväv för större och starkare muskler. Detta är en särskilt viktig process för om du strävar efter att träna för träningsmål eller göra fysiska justeringar av din kropp.

Hunger

Om dina mål är mer än bara muskelrelaterade är det viktigt att notera att L-Arginin också har flera fördelar när det gäller protein. Protein används ofta i kosten som ett sätt att stilla hunger, vilket leder till lägre matintag och mindre viktökning från kosten. Detta fenomen förklarar populariteten för Atkins-dieten, som är en otroligt populär metod för bantning, som ersätter deras kolhydratintag med ett större utbud av aminosyror rika på protein.

Cirkulation

Förutom de många fördelarna för dina muskler, har L-Arginin, som du kan hitta i våra kosttillskott, även konsekvenser för ditt cirkulationssystem. När det väl intagits får kroppen kväveoxid som människor ofta använder för att vidga blodkärlen för bättre blodcirkulation. Detta kan bidra till en förbättrad cirkulation och komplettera din förmåga att förhindra skador på dina blodkärl och lindra blodtrycket. Vikten av cirkulation kan ses ur ett muskelperspektiv eftersom cirkulationssystemet är en oändlig motorväg som transporterar näringsämnen till musklerna för användning vid träning. Men upprätthållandet av cirkulationen är också viktigt för hjärtat och det kan förhindra slitage av blodkärl och de negativa problem som är förknippade med detta.

Vem bör överväga ett arginintillskott?

Aminosyratillskott rekommenderas ofta till personer som tränar mycket, och speciellt fokuserar på att bygga muskler, och här är L-arginin såklart också idealiskt. Det beror bland annat på att kroppen använder arginin för att bilda kreatin, vilket bidrar till muskeluppbyggnad samt energi och återhämtning efter träning.

Dessutom kan det också vara fördelaktigt för individer som skulle vilja ta ett tillskott med fokus på bildningen av kväveoxid som bidrar till blodsocker och blodkärl.

Användning

Vi rekommenderar att du tar 1 tablett om dagen med ett stort glas vatten, gärna till en huvudmåltid. Bidraget måste tas ut dagligen i minst 3 månader för att få bästa resultat.

Rekommendationer

Tillskottet är tillverkat av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser igenom ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier. Om du ammar, är gravid, tar medicin eller genomgår en läkarundersökning bör du rådfråga din egen läkare före användning. Ej lämplig för barn och ungdomar under 18 år.

Ingredienser

L-arginin, fyllmedel: (mikrokristallin cellulosa) antiklumpningsmedel: (magnesiumstearat, kiseldioxid)

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Ekologisk Spirulina & Chlorella
Ekologisk Spirulina & Chlorella

750 mg 180 Kapslar | För immunförsvar, energi och detox

189Kr

+
Rea Hampaolja
Hampaolja

60 ml Olja | Hampa droppar för leder, hjärta och hjärna

159Kr 199Kr

1 Produkt(er)

189Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(48)
4 Stjärnor
(32)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.76% baserat på 83 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bra att det räcker med en tablett/dag.

D Dan
Verifierat Köp

Mycket bra

W Wurood M
Verifierat Köp

Precis det jag ville ha

A Anders C
Verifierat Köp

Har använt en mängd olika tillskott i det förflutna, men dennan sticker ut för mig. naturlig, lätt att ta med överallt!

F Fred_1
Verifierat Köp

Snabb levernas, bra pris!

M Marcellaaaa
Verifierat Köp

Ger den 10/10

M Marcu9us
Verifierat Köp

Jjag tar detta tillskott dagligen, rekommenderar starkt!

W Will1iam
Verifierat Köp

jag har inte fått större muskler av den men jag har blivit lite piggare i alla fall. Jag kanske får ge det lite mer tid för jag har bara tagit dom i tre veckor och det tar ju tid att bygga muskler.

T Tyra
Verifierat Köp

Detta gav mig verkligen den där extra energin som behövs för att man faktiskt ska orka att maxa repsen på gymmet. Jag ser fram emot dom synliga resultat som jag förväntar mig kommer att komma snart.

M Mimmi
Verifierat Köp

Paketet kom snabbt och smidigt och ja det känns som att jag har blivit piggare och orkar mer så det är ju bra.

B Bodil

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar