WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Joint Health Support Patch

30 Plåster | Naturlig Hjälpmedel för Ledhälsa

Hantera besvärliga leder på ett enkelt sätt genom att applicera en av våra naturliga plåster för lederna. Dessa innovativa transdermala plåster arbetar för att inrikta sig på stress samtidigt som du tar hand om ligament och senor, så att du kan känna dig mer flexibel och bli rörlig igen. Skapat av en unik formula av 7 aktiva växt baserade botaniska ämnen, inklusive det populära lakritsextraktet och nässellöv. Joint Pain Support Patch är perfekt för de som ogillar tabletter men som ändå vill ha ett naturligt, diskret och enkelt sätt att hantera sin ledhälsa på.

  • Naturligt stöd för friska leder
  • Stödjer senor, leder och ledband
  • 24-timmars transdermal användning
  • 30 dagars förbrukning per förpackning
  • Bekvämt, diskret och snällt mot huden
  • GMP
  • Vegansk
  • Ekologisk
  • Glutenfri
27.77
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Ledsmärta och inflammation

Många människor lider ofta av ledsmärta av något slag och den vanligaste orsaken till detta, är inflammation. Det sker då kroppen frisätter kemikalier till blodet eller påverkad vävnad för att hjälpa till mot skada eller infektion. Kemikalierna kan även läcka vätska till vävnaderna eller stimulera nerver. Detta kan orsaka rodnader, svullnad, smärta och stelhet i lederna. När det finns en enskild skada eller infektion, så är denna process fördelaktig då den kan hjälpa till att skydda och återställa. I många fall kan det dock vara kronisk inflammation, vilket är när det finns en överproduktion av dessa kemikalier. När detta inträffar, är det viktigt att vidta åtgärder för att sakta ner den naturliga processen för att lindra ledsmärta och stelhet.

Samtidigt som det finns många hjälpmedel som innehåller kemikalier och läkemedel ute på marknaden, så finns det även ett stort utbud av naturliga sätt att hjälpa mot ledsmärta och obehag. Ett av de huvudsakliga sätten är genom att använda växtbaserad mat som innehåller polyfenoler. Detta är en stor grupp av fytokemikalier och förekommer i ett antal livsmedel såsom kryddnejlika, svarta vinbär, ananas och till och med mörk choklad och rött vin. Polyfenoler som förekommer i dessa typer av livsmedel sägs vara fördelaktiga för kroppen då de studerats avseende deras skyddande antioxiderande effekter. I tillägg sägs de vara fantastiska för lederna och det har till och med utförts studier som kopplar dem samman med motverkan av inflammation.

Vad är hudplåster-teknologi?

En metod som utvecklats som ett alternativ till traditionella tabletter är transdermal hudleverans i hudplåster, som är ett sätt för aktiva ingredienser att levereras till blodet. Istället för att förtära ingredienserna som med kapslar, där de behöver färdas genom magen och därmed förlorar en viss del av sin potens, så levereras de säkert genom huden direkt till blodomloppet. Detta kan göra hudplåster till en snabbare typ av leverans och många plåster kan skräddarsys för att ge en konstant ingrediensmängd under den period då plåstret bärs.

Joint Pain Support Patch aktiva ingredienser

Polygonatum Biflorum
Polygonatum Biflorum
Polygonatum Biflorum är en blommande växt som i allmänhet förekommer över västra halvklotet, inklusive Asien och Europa. Användningen av örtroten härstammar över 3500 år tillbaka till eran av kung Solomon, som har många traditionella användningsområden, inklusive som ett hjälpmedel till leder såväl som allmänna rodnader och svullnader.
Älggräs
Älggräs
Med det latinska namnet Filipendula Ulmaria, ses älggräs vanligen på de brittiska öarna under sommarmånaderna. Växten sägs vara rik på biologiskt aktiva substanser, som är kända för sina skyddande effekter. Den innehåller även höga nivåer av gynnsamma fenoliska föreningar och även en kallad Ulmarioside, som är unik för växten.
Lakrits
Lakrits
Lakrits, även känt som Glycyrrhiza Glabra, har en rikedom av uråldriga användningsområden för kroppslig hälsa. Det sägs även ha ett antal bioaktiva och unika egenskaper, i synnerhet dess innehåll av flavonoider och polyfenoler. Som ett resultat, har lakrits varit fokus för många vetenskapliga studier, inklusive för dess användning för att lindra utmattning samt för dess potentiella länk till att hjälpa med inflammation.
Svart vinbär
Svart vinbär
Ribes Nigrum, eller svart vinbär, sägs inneha fyra gånger mer C-vitamin än apelsiner och är ett riktigt näringskraftpaket. Vitamin C är väldigt gynnsamt för kroppen då den är känd för att bidra till normalt bildande av kollagen, normal funktion av skelett och skyddet av celler från oxidativ stress. De sägs även vara rika på skyddande antocyaniner och polyfenoler.
Nässelblad
Nässelblad
Trots att växten vanligen kallas ”brännässla”, så kan Urtica Dioica faktiskt vara väldigt gynnsam för kroppen om den används korrekt. Den är faktiskt rik på ett antal vitaminer, inklusive A, B, C, D och K och är en god källa till ett brett urval av mikronäringsämnen. I tillägg sägs den vara användbar för lederna då den studerats avseende dess potentiella effekt på inflammation.
Ananas
Ananas
Ananas eller Ananas Comosus växer i tropiska samt subtropiska länder världen över och är så mycket mer än bara en utsökt frukt. Den är känd för att ha ett antal goda fördelar för hälsan, som sägs vara bidragande till bromelain, en av frukternas obearbetade extrakt. Bromelain är en del av en grupp protein som smälter enzymer från ananas, som kopplats till botning av inflammation.
Papaya
Papaya
Från växten Cariva Papaya, som är en cerise-orangefärgad, kommer en saftig och väldoftande frukt som härstammar från tropikerna i Amerika. En gång i tiden kallades den för “änglarnas frukt” av Christopher Columbus, och Papaya har varit populär under många år. Den sägs vara en naturlig källa av vitaminer och mineraler och den har till och med kopplats till inflammation och ledhälsa.

Fullständig ingredienslista

Acrylates/VA Copolymer (Klister), Aqua (Vatten), Polygonatum Multiflorum Rhizome/Rotextrakt, Carica Papaya (Papaya) Fruktextrakt, Ananas Sativus (Ananas) Fruktextrakt, Spiraea Ulmaria (Älggräs) Extralt, Urtica Dioica (Nässla) Bladextrakt, Glycyrrhiza Glabra (Lakrits) Rhizome/Rot, Ribes Nigrum (Svart vinbär) Bladextrakt.

Användning

Joint Pain Support Patch är designad för att vara en enkel och snabb produkt, som kan bäras diskret under kläder. För att använda, se först till att hudområdet är rent, torrt och fritt från hår. Sätt på ett plåster åt gången på armen, låret, ryggen eller axeln; kroppsdelen du väljer beror på vad som passar dig och dina behov. Ersätt med ett nytt plåster var 24:e timme och se till att varje nytt plåster appliceras på ett nytt hudområde. Det finns inte någon bestämd tid för användning av denna produkt, så vi rekommenderar användning av ett plåster om dagen så länge du anser det är nödvändigt.

Råd

Då Joint Pain Support Patch använder ett urval av naturliga ingredienser, så är det säkert att använda utan några kända biverkningar. Precis som vid första användningen av alla nya hudplåster, vänligen läs igenom den fullständiga ingredienslistan noggrant för att kontrollera eventuella personliga allergier. Använd inte om du är allergisk mot klistret eller någon av ingredienserna. Om du tar mediciner och är osäker angående användningen av plåstret, vänligen konsultera en läkare eller medicinskt sakkunnig först. Inte till för användning på irriterad eller skadad hud eller för personer under 18 år.

Läs mer
Joint Health Support Patch 30 Plåster | Naturlig Hjälpmedel för Ledhälsa

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(2)
4 Stjärnor
(6)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

MYCKET BRA

reviews 4

74.00% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har mycket problem med lederna men vill inte stoppa i mig massa kemikalier. Har nu beställt dessa då de är helt naturliga vilket jag föredrar.

A Susanna
Verifierat Köp

Funkar superbra. Lätta att använda, kan ha under kläderna hela dagen utan att de märks av. Känns bra att de är helt naturliga så jag slipper stoppa i mig massa kemikalier.

E Erik
Verifierat Köp

Plåstret syns inte under kläder det är bra

A Angelica
Verifierat Köp

Dom är bra om man inte gillar tabletter

E Emma
Verifierat Köp

Bra

E Elsa
Verifierat Köp

Ja lederna ska man ta hand om. Mitt knä känns bättre nu efter en månad

M Maj
Verifierat Köp

Bra

S Sanne
Verifierat Köp

Smidigt

N Nicklas
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter