Gratis frakt vid köp över 699 kr

Järn Gummies

14 mg 120 Gummies | Kosttillskott i vingummiform

Översikt

 • Varje gummy innehåller 7 mg järn, för totalt 14 mg dagligen
 • Smidiga tuggtabletter i vingummiform med smak av persika
 • Järn stödjer den normala funktionen hos immunförsvaret och kan minska trötthet
 • Tugga helt enkelt 2 gummies dagligen, räcker i 2 månader
 • Garanterad kundnöjdhet - eller pengarna tillbaka

WeightWorlds Järn Gummies är ett innovativt järntillskott i form av välsmakande vingummin med persikosmak, vilket ger dig en hög dos av 14 mg järn genom att helt enkelt äta två vingummin om dagen.

Järn är ett viktigt mineral och bidrar till en normal kognitiv funktion, till att minska trötthet och utmattning samt till ett normalt fungerande immunförsvar. Järn bidrar också till en normal produktion av röda blodkroppar och en normal syretransport i kroppen.

Järntillskott i vingummiform är ett smakrikt alternativ till vanliga vitaminpiller, och är ett nyttigare alternativ till vanliga vingummin om du vill ha lite sötma i vardagen. Tack vare smaksättningen med persiko så doftar de även riktigt gott vilket är ett stort plus för många!

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • GMO Free

Vem är WeightWorlds Järn Gummies till för?

Alla personer över 18 år som känner att de behöver mer järn kan prova på fördelarna som WeightWorlds Järn Gummies har att erbjuda. Oavsett om du inte får i dig tillräckligt med järn på grund av dietära skäl, eller om du av andra anledningar behöver få i dig extra järn så är dessa gummies ett smidigt alternativ till klassiska tabletter eller kapslar.

Dessa gummies påminner om vingummin med persikosmak vilket gör det busenkelt att få i sig tillräckligt med järn på en daglig basis. Det är bara att tugga 2 gummies dagligen för att möta ditt dagliga behov av järn. Varje förpackning varar i 2 månader och är ett perfekt alternativ för dig som kanske har svårt att svälja piller, eller som ogillar smaken på vanliga tabletter.

Många person lider av järnbrist

Det uppskattas att väldigt många idag lider av järnbrist, kvinnor är särskilt drabbade av detta. Kvinnor kan behöva mer järn under exempelvis puberteten eller graviditet då passar det utmärkt för att äta järntillskott.

Det finns många anledningar till att det i första hand är kvinnor som lider av järnbrist, men den primära förklaringen är järnbrist i samband med menstruation. Dessutom ökar kvinnors behov av järn kraftigt under graviditeten, eftersom kroppen behöver mycket järn för att ge livmodern och fostret de bästa förutsättningarna för tillväxt och utveckling. Därför rekommenderas många kvinnor att ta järntillskott från graviditetsvecka 10 och resten av graviditeten.

Vad är symptomen på järnbrist?

Det är viktigt att du får kroppens järnbehov tillgodosedda – antingen genom kosten eller genom att ta ett järntillskott för att undvika järnbrist. Symtom på järnbrist inkluderar:

 • Trötthet
 • Yrsel
 • Nedsatt fysisk prestation
 • Hjärtklappning
 • Andfåddhet
 • Huvudvärk

Det beror på att din kropp använder mineralet järn för att säkerställa ett välfungerande immunförsvar, och hjälper även till att producera röda blodkroppar samt hemoglobin som har en effekt på mängden blod och syre som cirkulerar runt i kroppen. Då kan du enkelt och smidigt ta Järn Gummies från WeightWorld för att få i dig 14 mg järn dagligen.

Ingredienser

Järn (som järnfumarat), geleringsmedel (pektin), socker, glukossirap, glukos, purpurfärgad morotssaftkoncentrat, surhetsreglerande medel (citronsyra och natriumcitrat), glaseringsmedel (vegetabilisk olja [innehåller karnaubavax]), naturlig persikosmak.

Användning

Tugga 2 gummies varje dag. Se till att tugga de ordentligt innan du sväljer de.

Råd

Våra gummies ska tuggas och ej sväljas hela. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott ska aldrig användas som substitut för en balanserad kost och hälsosam livsstil. Om du är gravid eller ammar, tar mediciner eller befinner dig under medicinsk övervakning så bör du konsultera en läkare innan väljer att konsumera tillskottet i fråga. Sluta använda produkten omgående om du upplever en negativ effekt eller drabbas av allergirelaterade symptom. Återigen så ska du konsultera din läkare om råd. Denna produkt bör endast konsumeras av personer över 18 år

Förvaring

Stäng locket ordentligt. Färgen kan blekna lite med tiden. För bästa resultat förvara på en sval och torr plats. Förvara utom räckhåll för barn.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Järn Gummies
Järn Gummies

14 mg 120 Gummies | Kosttillskott i vingummiform

229Kr

+
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära

1520 mg 180 Kapslar | För leder, hud och hälsa

179Kr

+
Ekologiska Spirulina & Chlorella Tabletter
Ekologiska Spirulina & Chlorella Tabletter

750 mg 180 Kapslar | Superfood-tillskott med veganska proteiner

259Kr

1 Produkt(er)

229Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(71)
4 Stjärnor
(20)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

93.83% baserat på 93 Kundomdömen

Verifierat Köp

Älskar dessa, har hjälpt mycket på sistone!

B Berra
Verifierat Köp

Har ätit Järn Gummies under graviditeten och tycker om smaken på de!

L Lina
Verifierat Köp

Doftar bra och smakar riktigt bra! Ser till att få i mig mer järn också!

S Sara
Verifierat Köp

Tycker de funkar helt ok!

L Lisa
Verifierat Köp

Klockrent!!

M Mona
Verifierat Köp

Tycker verkligen om smaken på de och de möter hela mitt järnbehov eftersom jag inte äter allt för mycket järnrik mat. Rekommenderar de!!

S Sofia
Verifierat Köp

Funkar bra.

P Peter
Verifierat Köp

Jag och min syster äter de och älskar verkligen smaken av de jag har även varit mindre trött efter att ha ätit de ett tag.

C Chloe
Verifierat Köp

Bra

J Josefin
Verifierat Köp

Är kär i smaken!

K Katarina

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar