• Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Hemp Muscle Balm

Muskelsalva
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Har träning, ålder eller allmänt slitage gett din spända och ömma muskler? Varför inte prova på Hemp Muscle Balm? Framställd av högkvalitativt och tryggt extrakt av hampa, med en kraftfull styrka på 300mg och en mängd fantastiska, naturliga oljor, såsom Eukalyptus och Lavendel, är Hemp Muscle Balm en räddare för din ömma muskler. Den jämna och smidiga konsistensen gör salvan lätt att applicera och skön att använda!

 • Naturlig salva för ömma muskler
 • Stödjer ben & leder
 • Hampextrakt med 300mg styrka
 • Med ekologiska & eteriska oljor
 • Högkvalitativ, trygg & naturlig
 • För externt bruk
 • Ekologisk
 • Mjölkfri
 • Glutenfri
 • GMP
 • Halal

Vad är Hemp Muscle Balm?

Hemp Muscle Balm en lättanvänd produkt, utformad för att hjälpa mot ömma muskler och stödja lederna. Salvan används utvärtes och irriterar inte huden. Smörj bara in huden för att lugna och vårda musklerna och få dem att slappna av. Salvan består av en unik formel av kraftfullt men tryggt 300mg starkt extrakt av högkvalitativ hampa, som är känt för sina fördelar för muskler, ben och leder. Detta har kombinerats med en mängd organiska och eteriska oljor för en jämn och smidig salva, idealisk mot muskelvärk som uppkommit på grund av träning eller ålder.

Vilka är hampans fördelar?

Det finns många olika uppfattningar om hampa, men när du använder hampa från en säker och pålitlig källa kan det faktiskt ha många fantastiska fördelar! En viktig anledning till detta är att hampan är fullpackad av nyttiga ämnen, såsom fettsyrorna omega-3 och 6, linolsyra och en mängd nödvändiga vitaminer. Detta gör hampan utmärkt till att stödja ömma muskler, ben, leder och den allmänna hälsan.

Hemp Muscle Balm ingredienser

Denna naturliga muskelsalva innehåller förutom nyckelingrediensen hampa även en mängd naturliga oljor, som är kända för sina fördelar och även fungerar som bärare för hampextraktet. Till dem hör:

Protection

Ekologisk kokosolja
Ekologisk kokosolja är rik på nyttiga mättade fetter och används ofta för sina fuktgivande egenskaper. Oljan sägs även kunna ha en lindrande verkan på ömma muskler. När kokosolja smörjs in i huden kan den lindra muskelvärk.

Brain Health

Eterisk eukalyptusolja
Eukalyptusolja är en naturlig ingrediens som kan stödja ömma muskler. Eukalyptusoljan har en kylande effekt och sägs därför kunna hjälpa till att minska rodnad, svullnad och ömhet i musklerna när man smörjer in den i huden.

Absorption

Eterisk lavendelolja
Lavendeloljan är vida känd för sina lugnande egenskaper. Den kan även användas på röda och svullna muskelområden. Lavendeloljan sägs dessutom hjälpa mot muskelvärk och är en populär ingrediens i naturliga produkter för muskler och leder.

Fullständig ingredienslista: Ekologisk kokosolja, ekologiskt bivax, ekologisk arganolja, ekologisk nyponolja, ekologisk geraniumolja, eterisk eukalyptusolja, eterisk lavendelolja, hampextrat.

Användning

Använd Hemp Muscle Balm,genom att applicera ett tunt lager på önskat område och massera in i huden med fingrarna. Använd salvan vid behov. Produkten är endast avsedd för externt bruk, undvik även området runt ögonen. Använd inte om du är gravid eller ammar. Förvara utom räckhåll för barn. Förvara inte i direkt solljus. Den hampa som ingår i produkten är laglig och har ingen berusande effekt.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 5

95% baserat på 4 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • toppen på stela axlar och nacke!

  L Lotte weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • fick hem paketet efter endast 3 dagar, doftar super!!

  a amla weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • mycket bättre än tigerbalsam!

  A Arash weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • svårt att avgöra vad cbd egentligen gör men jag tycker krämen känns bra! tar på trötta fötter och när lederna värker.

  K Kapsar.K weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.