Gratis frakt vid köp över 599 kr

Guarana Super Pack

Energigivande Frukt i Kapslar & Pulver

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Med Guarana Super Pack kan du naturligt blåsa liv i dina energinivåer, drift och kraft samt slå bort känslan av utmattning och trötthet. I en ständigt ökande hektisk och krävande värld sträcker sig många av oss efter sportdrycker eller koffeinhaltig energi, som ofta är fullproppade med oönskat socker och tillsatser. I form av både pulver och kapslar erbjuds du två hälsosamma samt rena alternativ så att du kan njuta av fördelarna av fruktfrön från guarana, som anses ha 4 gånger mer koffein än kaffebönor.

 • Guarana i två förstklassiga energigivande former
 • Större koffeinkälla än kaffebönor
 • Optimal för en hektisk livsstil, sport och fitness
 • Kraftfull styrka på 1200 mg per kapsel
 • Pulver som är väldigt anpassningsbart till recept
 • Lämplig för veganer och vegetarianer

Guarana kan ge dig ett nytt holistiskt tillvägagångssätt till din kropps energibehov – det är redan en kultfavorit i Sydamerika, så hur kan du motstå att prova det via två helt och hållet behändiga former? Du kan blanda ner Super Guarana Powder i läckra recept såsom smoothies samt juicer och njuta av det under dagen. Och genom att ta kapslarna kan du behändigt njuta av en stadig och regelbunden boost. Du kan verkligen njuta av en regelbunden, långsam frisättning av energi som kommer att stå sig hela dagen och det gäller båda produkterna. Du kommer aldrig mer att behöva sträcka dig efter ett artificiellt substitut igen!

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

Amazonas skatt

Guaranafrukt växer djupt in i Amazonas regnskog, ett av världens rikaste klimat, och hem för halva världens djurliv och växtarter. Där kan du även finna hundratusentals inhemska människor och efter an av dem, Guarani, är Guaranafrukten döpt. Frukten sägs traditionellt ha konsumerats som en varm dryck, ofta under fastande perioder för att komplettera nedgångar i energi. Guaranifolkets kärlek för detta dyrbara frö gjorde dess övergång till populärkulturen oundviklig och den har nu tagit sig till flera kolsyrade energidrycker över hela Brasilien och resten av kontinenten, såväl som till sötsaker och kosttillskott.

Gåvan som är Guarana

Det vetenskapliga intresset har nyligen fokuserats på Guaranafrukten, på grund av en faktor – dess otroliga koffeinnivåer, som kan mäta upp till fyra gånger så högt som i kaffebönan. På senare tid har koffein blivit en essentiell aspekt av många människors liv. Den citeras ofta i anekdoter som en utmärkt boost av matsmältningen, mental skärpa och fysisk kraft. Fitness-entusiaster njuter ofta av dess fördelar när de eftersträvar att förstärka sin prestation under träning, i tillägg till dess termogena egenskaper samt förmågan att återuppliva ämnesomsättningen av lipider.

Om det inte var tillräckligt, så finns det en ökad medvetenhet om att de andra föreningarna som finns inom, xantiner såsom katekiner, tanniner och procyanidiner, kan förbättra och utöka fruktens energigivande effekt. Dessutom har forskning om infödda Amazonasbor som regelbundet konsumerade Guarana via sin kost, upptäckt en koppling till lägre nivåer av kolesterol och en mindre omkrets av midjan.

 • Mental skärpa
 • Fysisk kraft
 • Ämnesomsättning av lipider
 • Ökad motivation
 • Viktkontroll
 • Kolesterolnivåer

Super Guarana: Extra styrkor

Super Guarana är berikad med vitaminer och mineraler. Kalium är känt för att hjälpa till att främja ett hälsosamt nervsystem; kalcium sägs medverka till normal muskelfunktion och upprätthålla skelettet; fosfor verkar som ett hjälpmedel för normala cellmembran. Vitamin B1 är inkluderat; gruppen B-vitaminer är kända för att hjälpa energiavkastande ämnesomsättning såväl som minskning av utmattning och trötthet.

Guarana pulver & kapslar: En perfekt kombination!

Kapselns fullständiga ingredienslista:

Aktiva ingredienser: Guaranaextrakt, Kapselskal: Hydroxipropylmetylcellulosa, Bulkmedel: Maltodextrin, Klumpförebyggande medel, Magnesiumstearat.

Vägledning

Både pulver och kapslar innehåller endast en aktiv ingrediens, naturligt Guaranaextrakt och inga skadliga kemikalier. De är optimala för vegetarianer och veganer. Vänligen läs dock igenom kapslarnas fullständiga ingredienslista noggrant, för att kontrollera om det skulle finnas några personliga allergener. Om du tar någon medicin, vänligen hör med din vårdpersonal innan du tar produkten. Guarana rekommenderas inte för personer som är gravida eller ammar, är under 18 år gamla eller någon med koffeinintolerans eller sensitivitet.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(1)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

60.00% baserat på 2 Kundomdömen

Verifierat Köp

Prisvärt och snabb frakt. Känner mig inte lika trött på morgonen.

H Hana
Verifierat Köp

använder i smoothies. gillar!

T Tor

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar