Glukosamin och kondroitin kapslar

1390 mg 180 Kapslar | Naturligt tillskott for leder

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Få ut det mesta av vardagen med WeightWorlds Glukosamin & Kondroitin Complex! Detta tillskott är utvunnet från den renaste källan till glukosamin och kondroitin av högsta kvalitet, för att ta hand om dina leder naturligt. Med en kraftfull styrka på 1390mg Glukosamin & Kondroitin per portion kan dessa lättsvalda kapslar enkelt läggas till i din dagliga rutin för att bidra till att upprätthålla din rörlighet.

  • Utformat för att stödja lederna naturligt
  • Förstklassigt Glukosamin & Kondroitin
  • Med C-vitamin, Gurkmeja, Ingefära & Nypon
  • Kraftfulla 1390mg kapslar
  • Lättsvalda kapslar
  • 180 kapslar för ca 3 månaders förbrukning
  • Mjölkfri
  • Glutenfri
  • GMP
  • GMO Free

Fördelarna med Glukosamin & Kondroitin Complex

WeightWorlds Glukosamin & Kondroitin Complex är ett naturligt ledtillskott som du kan använda i bekvämligheten av ditt eget hem. Kapslarna är fullpackade med naturliga ingredienser som C-vitamin, Gurkmeja, Ingefära & Nypon, som kan hjälpa dig att hålla dig aktiv.

Vem bör använda Glukosamin & Kondroitin Complex?

Glukosamin och Kondroitin kosttillskott rekommenderas för alla som vill ge sina leder en extra boost. Oavsett om du tränar aktivt och naturligt vill öka din rörlighet eller bara känner dig lite stel, kan dessa kapslar vara perfekta för dig. Oroa dig inte om du är laktosintolerant, WeightWorlds Glukosamin & Kondroitin Complex är både laktos- och mjölkfria.

Nyckelingredienser

Gurkmeja

Gurkmeja har använts i många generationer för sina många fördelaktiga egenskaper. En av dessa är att bidra till att hämma inflammationer, som annars kan påverka dina leder negativt. Studier visar att gurkmeja kan hjälpa till att hantera långvarig inflammation och hjälpa dig att må som bäst.

Fullständig ingredienslista

D-glukosaminsulfat 2KCL, kondroitinsulfat från fågel 90%, askorbinsyra (C-vitamin), ingefära (zingiber officinale) rotextrakt (förhållande 20: 1), nypon (rosa canina) extrakt (förhållande 20: 1), gurkmeja (curcuma longa ) pulver, flow agent: magnesiumstearat, kapselskal: hypromellos (hpmc).

front view of Glucosamine and Chondroitin Supplement bottle

Användning av Glukosamin & Kondroitin kapslar

Ta två kapslar Glukosamin & Kondroitin per dag, gärna tillsammans med en näringsrik måltid. Du kan ta en kapsel på morgonen och en kapsel på kvällen, eller båda på samma gång om du föredrar. Vi rekommenderar att du tar kapslarna ungefär samma tid på dygnet varje dag. Detta kondroitin & glukosamin kosttillskott kan konsumeras på tom eller full mage.

Råd när du tar Glukosamin & Kondroitin Complex

Denna produkt bör inte förbrukas som den primära lösningen för allvarliga led problem. För allvarliga problem bör du först söka efter medicinsk konsultation. Glukosamine & Kondroitin Complex är utformade för att konsumeras tillsammans med en balanserad kost och motion och bör inte konsumeras som ersättning för mat. Denna produkt är inte lämplig för konsumtion av vegetarianer och veganer och den har inga kända biverkningar.

Vi hänvisar till ingredienslistan före konsumtion om du har några specifika allergier och detta tillskott är olämpligt för konsumtion av personer under 18 år.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.33% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Lederna känns inte lika stela på morgonen

K Karin P
Verifierat Köp

Bra service!

J Jean
Verifierat Köp

Fick fel produkt.

E Elsa
Verifierat Köp

Jag rekommenderar starkt om du har dåliga leder

M Maggan
Verifierat Köp

Mina leder känns betydligt bättre, då jag inte brukar vara så positiv gällande långa promenader med vovven. Men nu känner jag att orken för promenad finns då jag inte känner någon smärta

M Magnus
Verifierat Köp

Den bästa servicen och snabb leverans. Rekommenderas!!!!

P Per
Verifierat Köp

Precis fått hem mitt paket. Återkommer när jag kommit igång.

F Fredrik
Verifierat Köp

Supersnabb leverans!! :D

G Gunilla
Verifierat Köp

Jag tar dom här och kollagenkapslar varje dag och känner mig rörlig och fin

B Barbro
Verifierat Köp

Ja jag hoppas att dom ska få mina leder att hålla ett tag till

U Ulla

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar