WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Kolhydratsblockerare

Idag pratar många om GI-dieten, LCHF-dieten med fler liknande dieter som går ut på att man drar ned på kolhydrater i kosten, framförallt snabba kolhydrater. Livsmedel som exempelvis socker, vitt bröd, ris, pasta, potatis et cetera bör man framförallt undvika. Vi har tabletterna som hjälpa din kropp från att ta upp alla kolhydrater du äter och blockera delar av upptaget. Ta endast 1 tablett innan måltid, istället för att lägga om hela din kosthållning.
Läs mer

Alla produkter i denna kategori

Fett- eller kolhydratsblockerare är ett idealiskt bantningskomplement för dig som har en kost hög på fett eller kolhydrater. Fettblockerande kosttillskott innehåller ingredienser som vanligtvis binder fettmolekyler i den mat du äter och hindrar dem från att smältas och absorberas av kroppen. På liknande sätt är de aktiva ingredienserna i kolhydratsblockerande kosttillskott kända för att förhindra att kolhydrater lagras som fett som effektivt kan minska ditt kaloriintag. Båda blockerare fyller också på ett liknande sätt som fiber gör, vilket ger dig en känsla av mättnad längre.

Både fett och kolhydrater är viktiga delar av vår kost naturligtvis, man behöver dem för en fungerande och sund kropp. Problemet är att de flesta människor konsumerar mycket mer än vad som egentligen behövs. Detta leder direkt till viktökning. Att man blir fet av ett överskott på fett kan man ju förstå, men det är lika viktigt att veta att ett överskott av kolhydrater lagras som fett i kroppen. Detta inkluderar bland annat pasta, ris, potatis, bröd och öl.

För dem som vill gå ner i vikt, men kan inte släppa kärleken till god fett- och kolhydratsrik mat har vi ett sortiment av fett- och kolhydratsblockerare tillgängliga här på WeightWorld.se. Kom ihåg att våra viktminskningstabletter är ett komplement till ditt viktminskningsprogram, så bäst resultat kommer synas tillsammans med motion och sund kost.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.