Gratis frakt vid köp över 699 kr
olika sorters brod och pasta och andra kolhydratsrika matprodukter

Kolhydratsblockerare

Idag är det väldigt populärt med dieter som går ut på att man drar ned på kolhydrater i kosten, som ketodieten, GI-dieten, LCHF-dieten. Livsmedel med snabba kolhydrater, som exempelvis socker, vitt bröd, ris, pasta och potatis är bra att undvika om man vill gå ner i vikt. Om du ändå inte vill avstå från kolhydrater helt, så finns det tabletter som kan hjälpa till att blockera delar av upptaget av de kolhydrater du äter. Ta endast 1 tablett innan måltid, i stället för att lägga om hela din kosthållning. Vi på WeightWorld erbjuder kosttillskott vilka baseras på endast naturliga ingredienser. Just därför så är vi övertygade om deras kraft och rekommenderar att du spanar in vårt breda utbud av produkter som erbjuds i vår webbshop.
Läs mer

Alla produkter i denna kategori

Fett- eller kolhydratsblockerare är ett idealiskt kosttillskott för dig som äter en kost rik på kolhydrater. Fettblockerande kosttillskott innehåller ingredienser som vanligtvis binder fettmolekyler i den mat du äter och hindrar dem från att smältas och absorberas av kroppen. På liknande sätt är de aktiva ingredienserna i kolhydratsblockerande kosttillskott kända för att förhindra att kolhydrater lagras som fett som effektivt kan minska ditt kaloriintag. Denna typ av kosttillskott syftar ofta även till att upprätthålla känsla av mättnad längre.

Både fett och kolhydrater är viktiga delar av vår kost naturligtvis, man behöver dem för en fungerande och sund kropp. Problemet är att de flesta människor konsumerar mycket mer än vad som egentligen behövs. Detta leder direkt till viktökning. Att man blir fet av ett överskott på fett kan man ju förstå, men det är lika viktigt att veta att ett överskott av kolhydrater lagras som fett i kroppen. Detta inkluderar bland annat pasta, ris, potatis, bröd och öl.

För att hjälpa till att kontrollera upptaget av kohydrater i kroppen kan man ta hjälp av naturliga kosttillskott. Bäst effekt uppnås tillsammans med regelbunden motion och en sund, balanserad diet.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.