Ny

EMS Magtränare

Bygger, stärker och tonar magmusklerna

0Kr

Fri frakt när du handlar för över 599 kr.

Funktioner & Fördelar

  • EMS-Magtränare för magstyrka och sexpack
  • Enkel EMS-träning 2x20 minuter om dagen
  • Bygger, stärker och tonar magmusklerna
  • Trådlös och uppladdningsbar med olika intensiteter
  • 100% Nöjdhetsgaranti

Prova EMS-träning med vår nya trådlösa och uppladdningsbara EMS-Magtränare, som kan ta din hemmaträning till en helt ny nivå-

Träningsmaskinen använder elektriska impulser (även kallade EMS) för att bygga, stärka och tona dina magmuskler, och kan hjälpa dig att få ett sexpack eller definierade magmuskler som många drömmer om.

Varför är det viktigt att träna magmuskler?

Många tränar framför allt magmuskler i hopp om att få ett snyggt sexpack som de kan visa upp på stranden eller gymmet. Men muskelgruppen runt magregionen är faktiskt viktigare än så.

Magmusklerna har en viktig betydelse för i stort sett hela ditt rörelsesystem, eftersom de fungerar som en slags “bro” som binder samman både över- och underkroppen.

Därför är det viktigt att ha starka magmuskler, då de hjälper dig att röra dig fritt utan de stora problemen.

Dessutom hjälper magmusklerna till att hålla dina inre organ på plats och är också det viktigaste stödet för din rygg. Vilket också är anledningen tilla tt du bör träna dina magmuskler om du lider av ryggsmärtor.

Vad för fördelar finns det med EMS-Magtränaren?

WeightWorlds EMS-Magtränare är en avancerad träningsmaskin för hemmaträning, och har tagits fram speciellt för att stimulera dina magmuskler.

Maskinen är en så kallad Electronic Muscle Stimulator som använder elektrisk impulsteknik (EMS-träning) för att ta din magträning till en helt ny nivå.

Till skillnad från så gott som alla EMS-Magtränare på marknaden behöver du inte köpa gelkuddar eller annan extra utrustning innan du kan använda träningsmaskinen. Det är bara att sprida lite av den medföljande elektrod gelen på elektroderna, och sedan är den redo att användas.

Elektroderna skickar elektriska signaler till dina magmuskler, vilket hjälper till att ge djup stimulering för större, starkare och mer tonade muskler.

EMS-Magtränare har olika intensitetsnivåer och kan därmed anpassas efter dina träningsbehov.

Träningsmaskinen är dessutom uppladdningsbar och trådlös och är därför perfekt för långtidsanvändning när man jobbar för att få ett 6-pack, där det är viktigt att utföra övningar med ökande intensitet över en längre tid.

Vad är EMS-träning?

EMS är en förkortning för elektrisk muskelstimulering, som fungerar genom att stimulera dina muskler med elektriska impulser. På så sätt aktiveras och dras dina magmuskler samman, som när du gör en sit-up.

Hur använder jag EMS-tränaren?

Applicera den medföljande elektrogelen. Sätt på bältet på magen och sätt på magbältet. Justera intensiteten efter behov. Det är faktiskt så enkelt!

Hur får jag bästa resultat?

Använd träningsmaskinen 20 minuter åt gången, 2 gånger om dagen. Se till att magen är torr innan du använder EMS-Magtränare.

Kan alla använda EMS-Magtränare?

Vi rekommenderar att du inte använder träningsmaskinen om du har ett hjärtproblem, annat medicinskt tillstånd eller använder en pacemaker. Ej lämplig för barn och ungdomar under 18 år.

Använder träningsmaskinen batterier?

Nej, för att göra det bekvämt för dig är EMS-Magtränare uppladdningsbar och därför trådlös, så att du kan använda den när du lagar mat, dammsuger, tittar på TV eller vad du föredrar. Bör inte användas under laddning

Vad följer med EMS-Magtränaren?

Utöver EMS-Magtränare får du även en laddkabel, 2 elektrodgeler, förvaringsväska och en manual

Hur stor är magtränaren?

EMS-Magtränare är justerbar från 74-140 cm.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(42)
4 Stjärnor
(8)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

94.23% baserat på 51 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bra komplementering för min träning

K Kent
Verifierat Köp

Har varit lat under en längre tid och velat komma igång. Har därför hittat denna maskinen och känner av att jag blivit starkare. Underbar produkt

O Olof
Verifierat Köp

bra

M Muhammed
Verifierat Köp

Något jag behövde när jag börja träna

M Mustafa
Verifierat Köp

Velat tona mina muskler och har sett bra resultat efter använt denna maskin. Kan rekommendera

M Maria
Verifierat Köp

Helt udnerbar. Blivit smalare och fått mer tonade muskler

F Frida
Verifierat Köp

Testat många olika produkter och inte varit nöjd.Hittade sedan denna och gud vad det arbetar! Riktigt bra och alla borde testa den!

D Dennis
Verifierat Köp

Lätt smidig och bra. Inget annat man kan säga.

L Linda
Verifierat Köp

Gör som den utlovar

P Peter
Verifierat Köp

Inte använt den länge, men känner redan att jag blivit starkare

A Adam

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar