Gratis frakt vid köp över 699 kr

Detoxpaket

Naturligt renande & energigivande paket

Översikt

Njut av den avslappnande känslan av att rena din kropp naturligt med detta Detoxpaket! Denna unika och helt naturliga trio är framtagen för att hjälpa dig känna dig renad, lättare och hälsosammare från insidan. Detta paket innehåller 3 lättagna, naturliga kosttillskott som fungerar genom att hjälpa dig med din vikthantering och förser dig med en naturlig energiboost när du behöver den som mest. Krydda upp din fitnessrutin och täck alla dina detoxbehov med detta smidiga paket nu!

  • Detox Tone
  • Detox Tea
  • Bio Spirulina tabletter

Vad kan jag hitta i mitt Detoxpaket??

Hur du använder ditt Detoxpaket

För att få ut det mesta möjliga ur ditt Detoxpaket ska du göra såhär:

  1. Detox Tone är framtaget för att vara ett lättaget kosttillskott som enkelt passar in i din dagliga rutin. Ta bara 2 lättsvalda kapslar varje dag med vatten. Vi rekommenderar att du tar dem vid ungefär samma tidpunkt varje dag.
  2. Om du letar efter ett sätt att ta dina fitnessansträngningar till nästa nivå, prova Bio Spirulina Algae. Ta dessa små, men potenta, tabletter för en ren och kraftfull daglig dos av spirulinans fördelar. De kompletterar perfekt din regelbundna fitnessrutin och passar enkelt in i din vardag. Två gånger om dagen tar du 5 spirulina tabletter med ett glas vatten innan måltid. För att få ut det mesta ur detta kosttillskott rekommenderar vi att du tar det i minst tre månader
  3. Komplettera vilket detoxtillskott du än väljer med detta Detox Tea. Ta en renande tepåse och lägg den i din mugg. Häll nästan kokande vatten i koppen och låt teet dra i cirka 5 minuter. Det rekommenderas att du dricker detta te varje kväll och kombinerar det med antingen Detox Tone eller Bio Spirulina Algae för att verkligen känna av fördelarna med Detox Tea!

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar