Detox Tone

60 Kapslar | Naturligt Rensande Tillskott

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

När det gäller att detoxa kroppen på ett hälsosamt sätt, så vill du ha något som är kraftfullt men ändå skonsamt, enkelt att använda och som inte innehåller några skadliga kemikalier. Detox Tone är ett naturligt växtbaserat tillskott med ingefära, chlorella och aloe vera, förstärkt med bentonitlera. Dessa lättsvalda kapslar är utformade för att hjälpa dig att känna dig lättare, fräschare och uppfriskad från insidan. Produkten kan hjälpa dig att rensa kroppen från slagg & toxiner med skonsamma och naturliga ingredienser.

  • Utformat för att rengöra och forma från insidan
  • Naturliga ingredienser för matsmältningen
  • Med ingefära, chlorella och Aloe Vera
  • Berikat med renande bentonitlera
  • Vegan- och vegetarianvänlig
  • Vegansk
  • GMP
  • Vegetarisk

Vikten av regelbunden detox

Med den överväldigande mängd processad snabbmat som finns tillgänglig, så kan det vara svårt för oss att hålla oss till en hälsosam kost. Denna typ av mat kan leda till en tung och obekväm känsla i kroppen. Vi utsätts dessutom dagligen för olika sorters toxiner, från pesticider och herbicider som används i livsmedel till fluorid som tillsätts i vatten och till och luftföroreningar som vi andas in. Även i övrigt hälsosam fisk, full med fördelaktig omega-3, såsom tonfisk, svärdfisk och makrill kan innehålla höga nivåer av oönskat kvicksilver.

När dessa olika toxiner byggs upp i din kropp kan det ha en skadlig effekt på din allmänna hälsa, inklusive din energi, immunförsvar och ditt välbefinnande. På grund av detta kan i stort sett alla av oss dra fördel av detox i en eller annan form, i synnerhet kan de som vill ha en hälsosam livsstil.

Detox Tone

Aktiva huvudingredienser

Medan Detox Tone är värd för en mängd otroliga och naturliga ingredienser, som alla har kombinerats och balanserats perfekt i varje enskild kapsel, så finns det fyra huvudingredienser som sticker ut för sin enastående prestanda för att hjälpa kroppen. Det handlar om Bentonitlera, Chlorella, Ingefärarot samt Aloe Vera och nedan kan du se deras fantastiska egenskaper:

Fullständig ingredienslista

Aktiva ingredienser - Psylliumhusk Pulver, Extrakt från lakritsrot 4:1, Vitlökspulver (Garlic Herb), Citruspektin, Kryddnejlika, Fänkålsfrö pulver, Rotextrakt från Maskros 4:1, Chlorellapulver, Cayennpulver, Aloe Vera 200:1 Extrakt, Pulver av Ingefärarot 20:1.

Andra ingredienser - Bulkmedel (Rice Flour), Kapselskal (Hydroxypropyl Methylcellulose), Klumpförebyggande medel (Magnesium Stearate), Flow Agent (Silicon Dioxide).

Användning

Detox Tone är utformat för att vara ett lättanvänt tillskott som enkelt kan inkluderas i din dagliga rutin. Ta bara två lättsvalda kapslar om dagen med ett glas vatten. Det är upp till dig att välja vilken tidpunkt på dagen som passar dig och din individuella rutin, dock rekommenderar vi att du tar kapslarna ungefär vid samma tid varje dag.

Naturligt tillskott

Eftersom Detox Tone är ett helt naturligt kosttillskott, som är skapat med användning av en rad växtbaserade ingredienser, så är det säkert att ta utan några kända biverkningar. Precis som alltid när du tar ett nytt tillskott för första gången så rekommenderar vi att du läser igenom den fullständiga ingredienslistan, som inkluderas för att kontrollera eventuella personliga allergier du kan tänkas ha. Denna produkt är inte avsedd för personer under 18 år.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(6)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.43% baserat på 13 Kundomdömen

Verifierat Köp

Mycket nöjd! Känner av att den jobbar med att få ut slagg.

J Julia O
Verifierat Köp

Verkar fungera bra. Har endast använt dem i 2 dagar.

E Emmely S
Verifierat Köp

Inte så bra som det står

A Anna-lenaa W
Verifierat Köp

Tusen tack Weightworld. Äntligen har jag hittat en bra naturlig produkt för att göra en detox hemma.

S Stefanie H, 37
Verifierat Köp

Jag blev piggare och tappade 3 kilon. Hoppades på mer... men nu ska jag prova ett tillskott som är speciellt anpassat för viktminskning.

M Mike
Verifierat Köp

Bra & effektivt tillskott som jag inte hittat någon annanstans. Var riktigt nöjd sist så jag kom tillbaka hit för att beställa en omgång till.

C Catinka, 34, Skara
Verifierat Köp

Beställde förra veckan och fick paketet på 2 dagar. Lätt och snabbt att beställa. Jag har tagit detoxtillskottet några dagar nu och jag känner mig redan piggare :) /Sharnia

S Sharnia, Ljusdal
Verifierat Köp

Mycket bra detoxkur, jag tar det dem veckor jag känner att jag behöver mer energi och ork. Det har gjort stor skillnad för mig och jag orkar mer under de mörka årstiderna och går ofta ner i vikt vilket bara är ett plus när jag tar dem.

P Petronella Lindberg
Verifierat Köp

Jag har använt mig av produkten i 3 veckor och känner mig starkare fysiskt och psykiskt. Som småbarnsförälder med ett stressigt jobb och en vardag som måste hinnas med, så har jag under de senaste månaderna inte orkat laga riktig mat och behövde en rejäl detox.

A Anneli
Verifierat Köp

Frugan och jag har börjat leva mer hälsosamt för att orka med mer. Detoxen var en perfekt början på vårt nya liv och vi har helt plötsligt fått mer energi och livsglädje.

C Christoffer
Verifierat Köp

Rekommenderades detta av en flickvän och har nu använt det i ett par månader. Asgött med en bra detox.

H Hedda
Verifierat Köp

Köpte en stor batch av denna produkt tidigare denna månad och jag känner att det hjälper samt att jag har kunna se en friskare och renare hud. Hoppas att det håller i sig och att det börjas synas på resten av kroppen snart

A Anonym
Verifierat Köp

Känner mig lättare och inte så uppblåst nu. Skulle rekommendera pillerna till alla med matsmältningsproblem.

G Gunnel

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar