WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Pengar Tillbaka Garanti

Detox Tone

60 Kapslar | Naturligt Rensande Tillskott WeightWorld

När det gäller att detoxa kroppen på ett hälsosamt sätt, så vill du ha något som är kraftfullt men ändå skonsamt, enkelt att använda och som inte innehåller några skadliga kemikalier. Detox Tone är ett naturligt växtbaserat tillskott med ingefära, chlorella och aloe vera, förstärkt med bentonitlera. Dessa lättsvalda kapslar är utformade för att hjälpa dig att känna dig lättare, fräschare och uppfriskad från insidan. Produkten kan hjälpa dig att rensa kroppen från slagg & toxiner med skonsamma och naturliga ingredienser.

  • Utformat för att rengöra och forma från insidan
  • Naturliga ingredienser för matsmältningen
  • Med ingefära, chlorella och Aloe Vera
  • Berikat med renande bentonitlera
  • Vegan- och vegetarianvänlig
  • Vegansk
  • GMP
  • Vegetarisk
30.58
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer
En gron symbol som ser ut som en drink med massvis av farska frukter och gronsaker i

Vikten av regelbunden detox

Med den överväldigande mängd processad snabbmat som finns tillgänglig, så kan det vara svårt för oss att hålla oss till en hälsosam kost. Denna typ av mat kan leda till en tung och obekväm känsla i kroppen. Vi utsätts dessutom dagligen för olika sorters toxiner, från pesticider och herbicider som används i livsmedel till fluorid som tillsätts i vatten och till och luftföroreningar som vi andas in. Även i övrigt hälsosam fisk, full med fördelaktig omega-3, såsom tonfisk, svärdfisk och makrill kan innehålla höga nivåer av oönskat kvicksilver.

När dessa olika toxiner byggs upp i din kropp kan det ha en skadlig effekt på din allmänna hälsa, inklusive din energi, immunförsvar och ditt välbefinnande. På grund av detta kan i stort sett alla av oss dra fördel av detox i en eller annan form, i synnerhet kan de som vill ha en hälsosam livsstil.

Detox Tone

En symbol i form av ett gront hjarta med ett lov i mitten av hjartat
Detox

På grund av vikten att hjälpa detox-processen på ett naturligt sätt, har huvudingredienserna valts ut baserat på sina förmågor att hjälpa till med rensning och rening. Citruspektin och Fänkålsfrön har tillsatts för att ge denna process ännu mer kraft.

En symbol i gront med en person i mitten av bilden som har pilar i cirklar runt om sig
Tona

Lika viktigt som det är att detoxa är det att tona: när du arbetar på att tona från insidan kan det hjälpa till att stärka, stimulera och återuppliva. Ingredienser såsom Lakrits, Kryddnejlika och Cayenne som är rika på bioaktiva föreningar är också kända för att skydda kroppen och bistå med detta.

En symbol i form av en klocka som symboliserar att man ska ata regelbundet och inte fasta
Regelbundenhet

En kost som är hög på fett och låg på fiber kan tillsammans med andra faktorer leda till en tyngdkänsla och förstoppning. Psyllium, Pektin och Maskros är kända för att hjälpa till med detta och kan även ge en kraftfull boost till daglig regelbundenhet och matsmältning.

Aktiva huvudingredienser

Medan Detox Tone är värd för en mängd otroliga och naturliga ingredienser, som alla har kombinerats och balanserats perfekt i varje enskild kapsel, så finns det fyra huvudingredienser som sticker ut för sin enastående prestanda för att hjälpa kroppen. Det handlar om Bentonitlera, Chlorella, Ingefärarot samt Aloe Vera och nedan kan du se deras fantastiska egenskaper:

Gront pulver av Chlorella som ligger i en hog mot en vit bakgrund
Chlorella

Potentiellt en av de mest populära och älskade superlivsmedel, med så många fördelar att man tydligt kan förstå varför. Det är inte enbart en rik källa av högkvalitativt veganprotein samt fullt av vitaminer, mineraler och fytonäringsämnen, utan kan även vara bra för detoxifiering. Detta då det sägs vara behjälpligt för matsmältningssystemet såväl som med att skydda mot ansamlingen av toxiner.

En beige och gul ingefara rot med tillhorande blad mot en vit bakgrund
Ingefärarot

Ingefära, även känd under dess latinska namn Zingiber Officinale, är en populär krydda eller smaktillsats som härstammar från Sydostasien. Förutom att den används för sin smak så kan den även användas för att hjälpa kroppen. Regelbunden användning har visat sig hjälpa till att skydda och stärka kroppen från insidan såväl som att hjälpa med hälsosam matsmältning. Ta reda på mer om detta här.

En bild av ren Aloe Vera mot en vit bakgrund med tillhorande blad
Aloe Vera

Denna mångsidiga växt är känd för att vara uppfriskande, ren och lugnande. Aloe vera har använts i flera olika kulturer sedan urminnes tider och är fortafarnde lika populär. Nuförtiden används växten för att rensa kroppen på djupet och den har noga studerats för dess skyddande och lugnande effekter.

Fullständig ingredienslista

Aktiva ingredienser - Psylliumhusk Pulver, Extrakt från lakritsrot 4:1, Vitlökspulver (Garlic Herb), Citruspektin, Kryddnejlika, Fänkålsfrö pulver, Rotextrakt från Maskros 4:1, Chlorellapulver, Cayennpulver, Aloe Vera 200:1 Extrakt, Pulver av Ingefärarot 20:1.

Andra ingredienser - Bulkmedel (Rice Flour), Kapselskal (Hydroxypropyl Methylcellulose), Klumpförebyggande medel (Magnesium Stearate), Flow Agent (Silicon Dioxide).

Användning

Detox Tone är utformat för att vara ett lättanvänt tillskott som enkelt kan inkluderas i din dagliga rutin. Ta bara två lättsvalda kapslar om dagen med ett glas vatten. Det är upp till dig att välja vilken tidpunkt på dagen som passar dig och din individuella rutin, dock rekommenderar vi att du tar kapslarna ungefär vid samma tid varje dag.

Naturligt tillskott

Eftersom Detox Tone är ett helt naturligt kosttillskott, som är skapat med användning av en rad växtbaserade ingredienser, så är det säkert att ta utan några kända biverkningar. Precis som alltid när du tar ett nytt tillskott för första gången så rekommenderar vi att du läser igenom den fullständiga ingredienslistan, som inkluderas för att kontrollera eventuella personliga allergier du kan tänkas ha. Denna produkt är inte avsedd för personer under 18 år.

Läs mer
Detox Tone 60 Kapslar | Naturligt Rensande Tillskott

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(6)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.08% baserat på 13 Kundomdömen

Verifierat Köp

Mycket nöjd! Känner av att den jobbar med att få ut slagg.

J Julia O
Verifierat Köp

Verkar fungera bra. Har endast använt dem i 2 dagar.

E Emmely S
Verifierat Köp

Tusen tack Weightworld. Äntligen har jag hittat en bra naturlig produkt för att göra en detox hemma.

S Stefanie H, 37
Verifierat Köp

Jag blev piggare och tappade 3 kilon. Hoppades på mer... men nu ska jag prova ett tillskott som är speciellt anpassat för viktminskning.

M Mike
Verifierat Köp

Bra & effektivt tillskott som jag inte hittat någon annanstans. Var riktigt nöjd sist så jag kom tillbaka hit för att beställa en omgång till.

C Catinka, 34, Skara
Verifierat Köp

Beställde förra veckan och fick paketet på 2 dagar. Lätt och snabbt att beställa. Jag har tagit detoxtillskottet några dagar nu och jag känner mig redan piggare :) /Sharnia

S Sharnia, Ljusdal
Verifierat Köp

Mycket bra detoxkur, jag tar det dem veckor jag känner att jag behöver mer energi och ork. Det har gjort stor skillnad för mig och jag orkar mer under de mörka årstiderna och går ofta ner i vikt vilket bara är ett plus när jag tar dem.

P Petronella Lindberg
Verifierat Köp

Jag har använt mig av produkten i 3 veckor och känner mig starkare fysiskt och psykiskt. Som småbarnsförälder med ett stressigt jobb och en vardag som måste hinnas med, så har jag under de senaste månaderna inte orkat laga riktig mat och behövde en rejäl detox.

A Anneli
Verifierat Köp

Frugan och jag har börjat leva mer hälsosamt för att orka med mer. Detoxen var en perfekt början på vårt nya liv och vi har helt plötsligt fått mer energi och livsglädje.

C Christoffer
Verifierat Köp

Rekommenderades detta av en flickvän och har nu använt det i ett par månader. Asgött med en bra detox.

H Hedda
Verifierat Köp

Köpte en stor batch av denna produkt tidigare denna månad och jag känner att det hjälper samt att jag har kunna se en friskare och renare hud. Hoppas att det håller i sig och att det börjas synas på resten av kroppen snart

A Anonym
Verifierat Köp

Känner mig lättare och inte så uppblåst nu. Skulle rekommendera pillerna till alla med matsmältningsproblem.

G Gunnel
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter