GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Detox Te

28 dagars detox | Aptitdämpande detoxkur

Vad är WeightWorld Detox Te?

WeightWorlds Detox Te är ett komplett 28 dagars detoxprogram, som är framställt av en unik kombination av naturliga ingredienser. Den uppfriskande formeln hjälper dig att detoxa kroppen inifrån och det näringsrika innehållet kan göra det lättare att hantera vikten.

Vi på WeightWorld förstår hur svårt det kan vara att nå dina hälsomål och därför har vi skapat ett te som kan göra din rutin lite enklare och roligare. Ingrediensblandningen har noggrant valts ut för att passa personer med en aktiv livsstil och kan kombineras med din träningsrutin. Detox te hjälper dig att upprätthålla en hälsosam livsstil på ett naturligt sätt, med en uppfriskande och behaglig metod!

Hur fungerar WeightWorld Detox Te?

Ibland kan det vara svårt att hitta ett detox te med alla de önskvärda egenskaper - välsmakande, naturligt, effektivt, milt, tryggt och energigivande. Som en lösning på detta har WeightWorld skapat ett te baserat på en kraftfull blandning av handplockade ingredienser med mångsidiga fördelar, för att stödja din diet och ditt allmänna välmående.

Den naturliga formeln har skapats för att hjälpa dig att boosta och detoxa kroppen från insidan samt för att öka mättnadskänslan. Detta detox te ger dig den näring och energi som behövs för att hålla idealvikten.

Nyckelingredienser i WeightWorld Detox Te

Fullständig ingredienslista - Grönt te (40%), vitt te (20%), anisfrö (10%), nässelblad (10%), maskrosrot (8%), citron verbena (5%), kardborrerot (5%), grönmynta (2%).

Användning

Lägg en påse detox te i en mugg. Tillsätt nästan kokande vatten och låt teet dra i cirka 5 minuter. För maximal effekt och bäst resultat rekommenderar vi att du dricker detta te varje kväll.

Råd gällande WeightWorld Detox Te

Att inkludera detta 28 dagars detoxprogram i din dagliga rutin kan hjälpa dig att rena kroppen från gifter och oönskade föroreningar. Genom att använda teet tillsammans med en balanserad diet och regelbunden motion kan du komma i form fortare och effektivare.

Oftast köpt tillsammans

Ekologiska Moringa kapslar
Ekologiska Moringa kapslar

1650 mg 180 Kapslar | Rent, Naturligt & Uppfriskande tillskott

205Kr 225Kr

+
Ekologiska Gurkmeja kapslar 1440mg
Ekologiska Gurkmeja kapslar 1440mg

1520 mg 180 Kapslar | Med ingefära & svartpeppar for leder

265Kr

1 Produkt(er)

205Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(73)
4 Stjärnor
(35)
3 Stjärnor
(8)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.43% baserat på 116 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bra te och smakar gott

M Mariam L
Verifierat Köp

Bra smak och jag känner mig piggare och orkar mer efter bara 3 dagar. Fortsätter det fungera så här så kommer jag orka träna mer och få mer energi efter jobbet.

A A-K, Falun
Verifierat Köp

Detta te har hjälpt mig att få mer ork och jag känner mig mycket mindre uppblåst. Har gått ner nästan 4 kilon på den här månaden och älskar smaken av teet. Har hört mycket om teatox och detta fungerade över förväntan!

A Annika
Verifierat Köp

Har inte fått paketet ännu men beställde igår kväll. Ser fram emot att testa.

Z Zahraa, Västerås
Verifierat Köp

Jag var först lite skeptisk men det här är riktigt bra. Jag ville få mer energi och fick tips om detox te av en kollega som provat detta. Det minskar definitivt magproblem och jag fick mer kraft och ork vilket resulterade att jag gick ner flera kilon. Jag känner också att även fast jag avslutat dessa 28 dagar att jag mår bättre och orkar mer. Det var lite svårt för mig att komma ihåg att dricka teet varje morgon de första dagarna men sen satt jag fram tee på köksbänken så jag såg det varje morgon och då gick det snabbt att komma in i rutinen och nu kör jag en månad till för att gå ner de sista kilona!

M Monica Berglund
Verifierat Köp

Mer än nöjd!! Har känt mig trött och lite deprimerad under vintern men köpte den här för några veckor sen och sen dess har jag märkt många positiva resultat och jag har till och med tappat 3 kilo, kanske för att extra energi och ork jag fått till träning! Rekommenderar en detoxkur som denna om du behöver lite extra motivation och kraft!

S Simone, 24
Verifierat Köp

Köpte till min tjej då hon pratat om att hon sökt efter något te som hon sett på instagram som ger energi och ork. Hon blev jätteglad och nöjd att jag hittade den här sidan och erat detoxte!!

H Hannes
Verifierat Köp

Snabb leverans

S Shina
Verifierat Köp

Gillar smaken av detta te, speciellt morgonteet älskar jag. Kvällsteet är också bra och känns som jag är mindre stressad och sover bättre nu. Jag ska prova erat Slim Tea från samma märke nu!

M Minette N, 26
Verifierat Köp

Det hjälpte mig mage att må bättre, jag fick mer energi och min hud kändes bättre ... Rekommenderat detta detox te till flera av mina vänner som sagt att de känt sig trötta och haft svårt att komma igång med träningen!

A Jennie i Strömstad

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar