• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Detox Tea 28 Days

Tepåsar | Örtte Natural - Detox te

Örtte

349Kr
389Kr
Du sparar:  40Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Detox Tea 28 dagar från Örtte Natural är ett effektivt te som är speciellt framtaget för att kunna hjälpa till att avgifta och rengöra din kropp, sinne och förbättra din hud. Denna unika blandning kan hjälpa till med att rena kroppen från gifter och slaggprodukter vilket ger mer energi och hjälper dig att känna dig ren och hålla kroppen i en sund naturlig balans.

 • Fyllt av antioxidanter och näringsämnen
 • Kan hjälpa med att minska uppblåsthet och ökar energinivåerna
 • Kan förbättra din hud och din kropps välmående
 • Renar, återupplivar & återfuktar
 • Högt näringsinnehåll för ökat immunförsvar
 • Kan hjälpa till med en ökad ämnesomsättning och viktnedgång
 • Kan stärka kroppen effektivt
 • 100% naturliga ingredienser
 • Kan arbeta som ett vattendrivande te
 • Komplett 28 dagars detoxpaket med te

Detox Tea 28 dagar från Örtte Natural ger dig ett ökat välmående och stärker din kropp. Detta detoxte är enkelt och effektivt att dricka. Häll kokande vatten i koppen och låt teet dra under cirka 5 minuter. Paketet med Detox Tea 28 dagar innehåller detox morning tea som dricks varje morgon och detox evening tea som dricks varannan kväll under kuren. Om du vill kan du enkelt prova att lägga i lite citron, kanel eller ingefära.

Läs mer

Hur fungerar Detox Tea 28 dagar?

Du kan enkelt, snabbt och effektivt genomgå en komplett detoxkur hemma med Detox Tea 28 dagar som innehåller effektiva ingredienser som visat sig kunna hjälpa till att rena kroppen naturligt, öka energinivåerna och göra att du orkar mer på mindre än en månad*.

För att komma igång med ditt detoxte tillsätter du helt enkelt din tepåse i en kopp med kokande vatten. Låt din tepåse med Detox Tea 28 dagar dra under 5 minuter. Drick ditt detoxte varje morgon och detox kvällsteet varannan kväll under 28 dagar i följd. Morgonteet dricker du varje morgon och kvällsteet varannan kväll under din kur med Detox Tea 28 dagar.

Om du vill variera smaken av Detox Tea 28 dagar kan du blanda i lite kanel, citron, honung eller ingefära.Detox Tea 28 Dagar

Renar kroppen från gifter och slaggprodukter så att du orkar mer och kan få hjälp att öka din förbränning.

Kan verka naturligt energigivande, tillför mängder av näring och stärker ditt immunförsvar.

Stärker kroppen och ökar energinivåerna samtidigt som det kan hjälpa till att minska sötsug och lusten att småäta.

*Individuella resultat kan variera.

Vad skiljer Detox Tea 28 dagar från andra teer?

Detox Tea 28 dagar är ett naturligt detoxte som är speciellt framtaget som ett kraftfullt naturlig detoxande och utrensande detoxte som kan hjälpa kroppen att bli av med gifter som kan blockera ämnesomsättningen och förbränningen. Du kan därmed gå ner i vikt med detox samtidigt som ditt välmående ökas.

De naturliga ingredienserna som används i Detox Tea 28 dagar har kombinerade egenskaper som kan hjälpa till att detoxa kroppen från slaggprodukter och ökar förmågan att ta upp näringsämnen i din vardagliga kost vilket kan hjälpa dig att gå ner i vikt med detox. Detta kan i sin tur leda till att du ökar din ämnesomsättning och går ner i vikt naturligt samtidigt som ditt immunförsvar stärks som med allt är det viktigt att lever ett i övrigt sunt liv med tillräcklig motion och allsidig kost.

Detox Tea 28 dagar kan bidra till att rena din kropp naturligt och öka ämnesomsättningen. De aktiva ingredienserna i detta detoxande te hjälper kombinerat till att stärka kroppen inifrån och ut och gör att du kan gå ner i vikt med detox*. När kroppen detoxas så ökar ofta dessutom fettförbränningen och du får ut mer av din träning samtidigt som ditt välmående ökar.

Det är viktigt att dricka Detox Tea 28 dagar i kombination med regelbunden träning och i samband med att du äter en hälsosam kost. Detox Tea 28 dagar dricks under 28 dagar och renar din kropp samtidigt som du får mer energi och ork vilket kan hjälpa dig att gå ner i vikt med detox*.

Varje morgon

Lavendelblomma är högt uppskattad för hud och skönhetsfrämjande egenskaper samt för sin fantastiska doft.
Kamomill är känt för att verka lugnande, rena kroppen samt hjälpa till att rena kroppen naturligt.
Vitt te är fyllt av antioxidanter och anti-åldrande egenskaper som bidrar till att upprätthålla en god hälsa och frisk hud.
Gröna teblad används för att öka förbränningen samt rena kroppen naturligt och har mängder av hälsofördelar.
Rosenrot är känd för att reducera mental och fysisk trötthet samt öka ork och tankeförmåga samtidigt som det är bra för huden.
Läkevänderoten verkar stärkande och ökar immunförsvaret naturligt. Det renar kroppen från gifter och ökar immunförsvaret.

Varannan kväll

Grönt te verkar detoxande av kroppen samtidigt som det ökar förbränning och ämnesomsättning.
Pepparmintsblad är bra för hår, hud och välmående. Det stärker kroppen inifrån och ut och hjälper dig att öka ditt välmående.
Gojibär är fulla av kraftfulla antioxidanter vilka stärker ditt immunförsvar och gör att ditt välmående ökar med en naturlig detoxkur.
Röda dadlar har kallats en av de hälsosammaste frukterna i världen. Dess exklusiva innehåll hjälper matsmältningssystemet och renar kroppen effektivt tack vare sitt höga antioxidantinnehåll.
Nässelblad är använt i detoxteer världen över för sin förmåga att hjälpa kroppen att få igång viktminskningen och öka upptagningsförmågan av andra näringsämnen vilket gör det till en kraftfull ingrediens i detta detoxte.
Rosellhibiskus används för att få igång igång ämnesomsättningen och detoxa kroppen naturligt.

100% naturligt

Vårat populära Detox Tea 28 dagar är helt naturligt och har en effektivt detoxande effekt och kan därför göra att din mage beter sig annorlunda än normalt vid en detox. Vi rekommenderar inte att dricker Detoxte om du är gravid eller ammar.