måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Detox Tea 28 Days

Örtte Natural - Detox te

Örtte

349Kr
389Kr
Du sparar:  40Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Detox Tea 28 dagar från Örtte Natural är ett effektivt te som är speciellt framtaget för att kunna hjälpa till att avgifta och rengöra din kropp, sinne och förbättra din hud. Denna unika blandning kan hjälpa till med att rena kroppen från gifter och slaggprodukter vilket ger mer energi och hjälper dig att känna dig ren och hålla kroppen i en sund naturlig balans.

 • Fyllt av antioxidanter och näringsämnen
 • Kan hjälpa med att minska uppblåsthet och ökar energinivåerna
 • Kan förbättra din hud och din kropps välmående
 • Renar, återupplivar & återfuktar
 • Högt näringsinnehåll för ökat immunförsvar
 • Kan hjälpa till med en ökad ämnesomsättning och viktnedgång
 • Kan stärka kroppen effektivt
 • 100% naturliga ingredienser
 • Kan arbeta som ett vattendrivande te
 • Komplett 28 dagars detoxpaket med te

Detox Tea 28 dagar från Örtte Natural ger dig ett ökat välmående och stärker din kropp. Detta detoxte är enkelt och effektivt att dricka. Häll kokande vatten i koppen och låt teet dra under cirka 5 minuter. Paketet med Detox Tea 28 dagar innehåller detox morning tea som dricks varje morgon och detox evening tea som dricks varannan kväll under kuren. Om du vill kan du enkelt prova att lägga i lite citron, kanel eller ingefära.

Läs mer

Hur fungerar Detox Tea 28 dagar?

Du kan enkelt, snabbt och effektivt genomgå en komplett detoxkur hemma med Detox Tea 28 dagar som innehåller effektiva ingredienser som visat sig kunna hjälpa till att rena kroppen naturligt, öka energinivåerna och göra att du orkar mer på mindre än en månad*.

För att komma igång med ditt detoxte tillsätter du helt enkelt din tepåse i en kopp med kokande vatten. Låt din tepåse med Detox Tea 28 dagar dra under 5 minuter. Drick ditt detoxte varje morgon och detox kvällsteet varannan kväll under 28 dagar i följd. Morgonteet dricker du varje morgon och kvällsteet varannan kväll under din kur med Detox Tea 28 dagar.

Om du vill variera smaken av Detox Tea 28 dagar kan du blanda i lite kanel, citron, honung eller ingefära.Detox Tea 28 Dagar

Renar kroppen från gifter och slaggprodukter så att du orkar mer och kan få hjälp att öka din förbränning.

Kan verka naturligt energigivande, tillför mängder av näring och stärker ditt immunförsvar.

Stärker kroppen och ökar energinivåerna samtidigt som det kan hjälpa till att minska sötsug och lusten att småäta.

*Individuella resultat kan variera.

Vad skiljer Detox Tea 28 dagar från andra teer?

Detox Tea 28 dagar är ett naturligt detoxte som är speciellt framtaget som ett kraftfullt naturlig detoxande och utrensande detoxte som kan hjälpa kroppen att bli av med gifter som kan blockera ämnesomsättningen och förbränningen. Du kan därmed gå ner i vikt med detox samtidigt som ditt välmående ökas.

De naturliga ingredienserna som används i Detox Tea 28 dagar har kombinerade egenskaper som kan hjälpa till att detoxa kroppen från slaggprodukter och ökar förmågan att ta upp näringsämnen i din vardagliga kost vilket kan hjälpa dig att gå ner i vikt med detox. Detta kan i sin tur leda till att du ökar din ämnesomsättning och går ner i vikt naturligt samtidigt som ditt immunförsvar stärks som med allt är det viktigt att lever ett i övrigt sunt liv med tillräcklig motion och allsidig kost.

Detox Tea 28 dagar kan bidra till att rena din kropp naturligt och öka ämnesomsättningen. De aktiva ingredienserna i detta detoxande te hjälper kombinerat till att stärka kroppen inifrån och ut och gör att du kan gå ner i vikt med detox*. När kroppen detoxas så ökar ofta dessutom fettförbränningen och du får ut mer av din träning samtidigt som ditt välmående ökar.

Det är viktigt att dricka Detox Tea 28 dagar i kombination med regelbunden träning och i samband med att du äter en hälsosam kost. Detox Tea 28 dagar dricks under 28 dagar och renar din kropp samtidigt som du får mer energi och ork vilket kan hjälpa dig att gå ner i vikt med detox*.

Varje morgon

Lavendelblomma är högt uppskattad för hud och skönhetsfrämjande egenskaper samt för sin fantastiska doft.
Kamomill är känt för att verka lugnande, rena kroppen samt hjälpa till att rena kroppen naturligt.
Vitt te är fyllt av antioxidanter och anti-åldrande egenskaper som bidrar till att upprätthålla en god hälsa och frisk hud.
Gröna teblad används för att öka förbränningen samt rena kroppen naturligt och har mängder av hälsofördelar.
Rosenrot är känd för att reducera mental och fysisk trötthet samt öka ork och tankeförmåga samtidigt som det är bra för huden.
Läkevänderoten verkar stärkande och ökar immunförsvaret naturligt. Det renar kroppen från gifter och ökar immunförsvaret.

Varannan kväll

Grönt te verkar detoxande av kroppen samtidigt som det ökar förbränning och ämnesomsättning.
Pepparmintsblad är bra för hår, hud och välmående. Det stärker kroppen inifrån och ut och hjälper dig att öka ditt välmående.
Gojibär är fulla av kraftfulla antioxidanter vilka stärker ditt immunförsvar och gör att ditt välmående ökar med en naturlig detoxkur.
Röda dadlar har kallats en av de hälsosammaste frukterna i världen. Dess exklusiva innehåll hjälper matsmältningssystemet och renar kroppen effektivt tack vare sitt höga antioxidantinnehåll.
Nässelblad är använt i detoxteer världen över för sin förmåga att hjälpa kroppen att få igång viktminskningen och öka upptagningsförmågan av andra näringsämnen vilket gör det till en kraftfull ingrediens i detta detoxte.
Rosellhibiskus används för att få igång igång ämnesomsättningen och detoxa kroppen naturligt.

100% naturligt

Vårat populära Detox Tea 28 dagar är helt naturligt och har en effektivt detoxande effekt och kan därför göra att din mage beter sig annorlunda än normalt vid en detox. Vi rekommenderar inte att dricker Detoxte om du är gravid eller ammar.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (91.11% baserat på 18 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.3% baserat på 884 )

 • * Mer än nöjd!! Har känt mig trött och lite deprimerad under vintern men köpte den här för några veckor sen och sen dess har jag märkt många positiva resultat och jag har till och med tappat 3 kilo, kanske för att extra energi och ork jag fått till träning! Rekommenderar en detoxkur som denna om du behöver lite extra motivation och kraft!
 • * Jag var först lite skeptisk men det här är riktigt bra. Jag ville få mer energi och fick tips om detox te av en kollega som provat detta. Det minskar definitivt magproblem och jag fick mer kraft och ork vilket resulterade att jag gick ner flera kilon. Jag känner också att även fast jag avslutat dessa 28 dagar att jag mår bättre och orkar mer. Det var lite svårt för mig att komma ihåg att dricka teet varje morgon de första dagarna men sen satt jag fram tee på köksbänken så jag såg det varje morgon och då gick det snabbt att komma in i rutinen och nu kör jag en månad till för att gå ner de sista kilona!
 • * Har inte fått paketet ännu men beställde igår kväll. Ser fram emot att testa.
 • * Detta te har hjälpt mig att få mer ork och jag känner mig mycket mindre uppblåst. Har gått ner nästan 4 kilon på den här månaden och älskar smaken av teet. Har hört mycket om teatox och detta fungerade över förväntan!
 • * Bra smak och jag känner mig piggare och orkar mer efter bara 3 dagar. Fortsätter det fungera så här så kommer jag orka träna mer och få mer energi efter jobbet.
 • * Jag har druckit detta te i 4 dagar nu och min mage är mycket plattare och jag är inte uppsvälld längre, smakar det riktigt bra och jag har fått extra energi! Kommer beställa mer. Kram Sara
 • * Minskade mitt sötsug och jag har inte längre småätit sen jag började med mitt detoxte. Har druckit det i 2 veckor och även fått extra energi och ork!
 • * Smaken är uppfriskande och söt. Du behöver inte lägga till något socker till detta te då smaken är riktigt god. Om du ändå vill lägga till extra något extra eller variera smaken så kan jag rekommendera att lägga till lite honung. Jag köpte teet för att känna mig mindre uppsvälld och det fungerar riktigt bra.
 • * Detta te smakar gott, är uppfriskande och jag mår bättre redan efter några dagar! Min mage är inte längre uppblåst och jag har mer energi.
 • * Känner mig mindre hungrig efter att ha druckit detta varje morgon under de senaste dagarna. Jag känner mig även piggare och orkar mer än innan. För mig har detta fungerat bättre än andra typer av detox och kosttillskott. Jag har också försökt äta nyttigare och börjat träna mer tack vare den energin och motivation jag fått så för mig har detta vart mycket positivt även min man har märkt en skillnad och nu är han också kund hos er.
 • * Snabb leverans!! Jag har bara druckit teet i 2 dagar så jag kan inte kommentera något om resultatet men det smakar gott och det är enkelt och lätt att använda för någon som vill göra en detox för första gången. Kan definitivt rekommendera detta till andra.
 • * Använt detta i en vecka nu och kan redan känna skillnaden. Teet smakar bra också, kvällsteet hjälper mig att slappna av och sova hela natten och morgonteet ger mig energi på dagen. Känns redan som min mage mår bättre och jag har mer energi!
 • * Jag försöker just nu att må lite bättre efter en lång och tung vinter och och förhoppningsvis gå ner lite i vikt. Jag fick råd att prova en detox och renar kroppen av en vän. Om jag ska vara ärlig så visste jag inte riktigt hur det skulle fungera eller om det skulle hjälpa mig men jag tänkte att det skulle var värt att ge det ett försök. Detta te har fungerat över förväntan, på 3 veckor har jag fått massor av extra energi och mig är att min aptit har faktiskt har faktiskt minskat!! Mycket bra och jag är nöjd att jag bestämde mig för att testa detta!
 • * Det hjälpte mig mage att må bättre, jag fick mer energi och min hud kändes bättre ... Rekommenderat detta detox te till flera av mina vänner som sagt att de känt sig trötta och haft svårt att komma igång med träningen!
 • * Gillar smaken av detta te, speciellt morgonteet älskar jag. Kvällsteet är också bra och känns som jag är mindre stressad och sover bättre nu. Jag ska prova erat Slim Tea från samma märke nu!
 • * Köpte till min tjej då hon pratat om att hon sökt efter något te som hon sett på instagram som ger energi och ork. Hon blev jätteglad och nöjd att jag hittade den här sidan och erat detoxte!!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden