Gratis frakt vid köp över 599 kr

WeightWorld Detox Tea (28 dagars detox)

Tepåsar | Renande detoxformel

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Söker du ett helt naturligt detox te, som dessutom smakar gott? Prova WeightWorld’s Detox Tea - en välsmakande kombination av örtextrakt som hjälper till att rena kroppen från gifter. Detta te är ett perfekt stöd för en hälsosam livsstil och den unika ingrediensblandningen har en detoxande effekt som kan hjälpa dig att hålla dig i form. Uppnå dina viktminskningsmål på ett enkelt men effektivt sätt med Detox Tea.

 • Komplett 28 dagars vikthanteringsprogram
 • Naturligt energigivande
 • Perfekt för en mild detox
 • Ett välsmakande te med en behaglig arom
 • Hjälper till att kontrollera vikten
 • Passar veganer & vegetarianer
 • Vegansk
 • Mjölkfri
 • Glutenfri
 • Vegetarisk

Vad är WeightWorld Detox Tea?

WeightWorlds Detox Tea är ett komplett 28 dagars detoxprogram, som är framställt av en unik kombination av naturliga ingredienser. Den uppfriskande formeln hjälper dig att detoxa kroppen inifrån och det näringsrika innehållet kan göra det lättare att hantera vikten.

Vi på WeightWorld förstår hur svårt det kan vara att nå dina hälsomål och därför har vi skapat ett te som kan göra din rutin lite enklare och roligare. Ingrediensblandningen har noggrant valts ut för att passa personer med en aktiv livsstil och kan kombineras med din träningsrutin. Detox tea hjälper dig att upprätthålla en hälsosam livsstil på ett naturligt sätt, med en uppfriskande och behaglig metod!

Hur fungerar WeightWorld Detox Tea?

Ibland kan det vara svårt att hitta ett detox te med alla de önskvärda egenskaper - välsmakande, naturligt, effektivt, milt, tryggt och energigivande. Som en lösning på detta har WeightWorld skapat ett te baserat på en kraftfull blandning av handplockade ingredienser med mångsidiga fördelar, för att stödja din diet och ditt allmänna välmående.

Den naturliga formeln har skapats för att hjälpa dig att boosta och detoxa kroppen från insidan samt för att öka mättnadskänslan. Detta detox te ger dig den näring och energi som behövs för att hålla idealvikten.

Nyckelingredienser i WeightWorld Detox Tea

Fullständig ingredienslista - Grönt te (40%), vitt te (20%), anisfrö (10%), nässelblad (10%), maskrosrot (8%), citron verbena (5%), kardborrerot (5%), grönmynta (2%).

Användning

Lägg en påse detox te i en mugg. Tillsätt nästan kokande vatten och låt teet dra i cirka 5 minuter. För maximal effekt och bäst resultat rekommenderar vi att du dricker detta te varje kväll.

Råd gällande WeightWorld Detox Tea

Att inkludera detta 28 dagars detoxprogram i din dagliga rutin kan hjälpa dig att rena kroppen från gifter och oönskade föroreningar. Genom att använda teet tillsammans med en balanserad diet och regelbunden motion kan du komma i form fortare och effektivare.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Activated Charcoal
Activated Charcoal

2000 mg 180 Kapslar | Mot gaser, uppblåsthet och för detoxing

249Kr

+
Gummin med Äppelcidervinäger
Gummin med Äppelcidervinäger

1000 mg 60 Gummies | Naturligt Kosttillskott

209Kr

1 Produkt(er)

249Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(14)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

87.27% baserat på 21 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bra smak och jag känner mig piggare och orkar mer efter bara 3 dagar. Fortsätter det fungera så här så kommer jag orka träna mer och få mer energi efter jobbet.

A A-K, Falun
Verifierat Köp

Detta te har hjälpt mig att få mer ork och jag känner mig mycket mindre uppblåst. Har gått ner nästan 4 kilon på den här månaden och älskar smaken av teet. Har hört mycket om teatox och detta fungerade över förväntan!

A Annika
Verifierat Köp

Har inte fått paketet ännu men beställde igår kväll. Ser fram emot att testa.

Z Zahraa, Västerås
Verifierat Köp

Jag var först lite skeptisk men det här är riktigt bra. Jag ville få mer energi och fick tips om detox te av en kollega som provat detta. Det minskar definitivt magproblem och jag fick mer kraft och ork vilket resulterade att jag gick ner flera kilon. Jag känner också att även fast jag avslutat dessa 28 dagar att jag mår bättre och orkar mer. Det var lite svårt för mig att komma ihåg att dricka teet varje morgon de första dagarna men sen satt jag fram tee på köksbänken så jag såg det varje morgon och då gick det snabbt att komma in i rutinen och nu kör jag en månad till för att gå ner de sista kilona!

M Monica Berglund
Verifierat Köp

Mer än nöjd!! Har känt mig trött och lite deprimerad under vintern men köpte den här för några veckor sen och sen dess har jag märkt många positiva resultat och jag har till och med tappat 3 kilo, kanske för att extra energi och ork jag fått till träning! Rekommenderar en detoxkur som denna om du behöver lite extra motivation och kraft!

S Simone, 24
Verifierat Köp

Köpte till min tjej då hon pratat om att hon sökt efter något te som hon sett på instagram som ger energi och ork. Hon blev jätteglad och nöjd att jag hittade den här sidan och erat detoxte!!

H Hannes
Verifierat Köp

Snabb leverans

S Shina
Verifierat Köp

Gillar smaken av detta te, speciellt morgonteet älskar jag. Kvällsteet är också bra och känns som jag är mindre stressad och sover bättre nu. Jag ska prova erat Slim Tea från samma märke nu!

M Minette N, 26
Verifierat Köp

Det hjälpte mig mage att må bättre, jag fick mer energi och min hud kändes bättre ... Rekommenderat detta detox te till flera av mina vänner som sagt att de känt sig trötta och haft svårt att komma igång med träningen!

A Jennie i Strömstad
Verifierat Köp

Jag försöker just nu att må lite bättre efter en lång och tung vinter och och förhoppningsvis gå ner lite i vikt. Jag fick råd att prova en detox och renar kroppen av en vän. Om jag ska vara ärlig så visste jag inte riktigt hur det skulle fungera eller om det skulle hjälpa mig men jag tänkte att det skulle var värt att ge det ett försök. Detta te har fungerat över förväntan, på 3 veckor har jag fått massor av extra energi och mig är att min aptit har faktiskt har faktiskt minskat!! Mycket bra och jag är nöjd att jag bestämde mig för att testa detta!

E Elisabeth G

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar