Gratis frakt vid köp över 599 kr

Detox Foot Pads

30 Plåster | Örtbaserad kroppsdetox

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Genom att kombinera tankar kring hälsa och avgiftning från väst och öst tog Herbal Skin Doctors fram Detox Foot Pads, en verkligt unik reningsmetod! De har sin grund i ett revolutionerande system som inspirerats av akupunktur, zonterapi och kroppsrening och de här detoxplåstrena använder sitt innehåll av naturliga ingredienser för att hjälpa till att bli av med orenheter genom fotsulorna.

  • Hjälper till att rena medan du sover
  • Detox med naturliga premiumingredienser
  • Smärtfri användning
  • Snabba och lätta att applicera
  • Synbara resultat när plåstren tas av
  • 15-dagarsprogram för kroppsdetox

För alla de som för närvarande upplever en hektisk vardag och inte har tid med konventionella metoder kan Detox Foot Pads vara det perfekta alternativet. Det är också ett optimalt val för den som vill ha ett nytt och unikt sätt att göra en detox - de här detoxplåstren ger dig en enkel och smärtfri upplevelse men är även ytterst eknomisk!

Vikten av detox

Varje dag tar kroppen upp gifter från luften vi andas och maten vi äter. Även om det inte alltid kan undvikas kan det skapa en ansamling av gifter i kroppen. Detta stör den naturliga balansen och kan resultera i ett flertal olika problem, som matsmältningsproblem, trötthet, utmattning - det kan till och med påverka vikten. Detta är anledningen till att avgiftning är viktigt - detox kan hjälpa oss att återfå balansen i kroppen och starta om dess naturliga reningsprocesser.

Detox Foot Pads

Enligt den kinesiska örtläran innehåller kroppen mer än 360 akupunkturpunkter och 60 av dem, tillsammans med 7000 nervändar, finns under fötterna. Detta gör fotsulorna till det perfekta stället för att rena kroppen och därför skapades Detox Foot Pads. De innehåller naturliga ingredienser som xylitol, bambu och träkolspulver och verkar genom att suga upp oönskade orenheter, långsamt, genom fötterna när du sover. Tekniken betyder att de är enkla och bekväma, och perfekta för de som inte vill använda repetitiva tablettkurer eller kladdiga krämer. Utöver detta innehåller varje förpackning allt du behöver för ett komplett och optimalt utformat 15-dagarsprogram.

Användning

01. Steg

Ta 2 plåster (1 till varje fot) och ta bort det skyddande materialet.

02. Steg

Ta bort baksidan på de båda plåstren så att du kan se de rena plåstren.

03. Steg

Applicera 1 plåster på varje fotsula. Ha dem på över natten när du sover.

04. Steg

Medan du sover verkar plåstren och suger åt sig gifter från kroppen.

05. Steg

När du vaknat, ta försiktigt bort plåstren från dina fotsulor.

06. Steg

När du tittar på plåstren kan de variera i färg beroende på mängden gifter.

Fullständig innehållsförteckning

Bambuvinäger (bark, stam, grenar) extrakt (65%), Dextrin (10%), Chitosan pulver (10%), Tourmaline (5%), Malurt (Artemisia Absinthium) Extrakt (4%), Vitamin C (från Citrus Sinensis) (4%), Agaricus Blazeiill Mur Powder (2%).

Råd

Dessa Detox Foot Patches använder sig av naturliga ingredienser och är en örtbaserade detoxmetod, därför är de säkra att använda utan kända bieffekter. Har du inte använt detoxplåstren tidigare rekommenderar vi att du läser igenom innehållsförteckningen, om du skulle ha några personliga allergier. För att få ut maximal effekt av plåstren bör du använda dem varje natt under hela 5-dagarsperioden. Du kan komma att se att plåstren blir ljusare allt eftersom, vilket är helt normalt då det visar att gifterna sakta håller på att försvinna. Om du är gravid eller medicinerar, rådfråga din doktor innan användning.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(11)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

87.50% baserat på 15 Kundomdömen

Verifierat Köp

Kände en positiv förändring med en gång, rekommenderar den varmt.

C Christina L
Verifierat Köp

Svårt att veta om det hade någon effekt.

B Beriit A
Verifierat Köp

Tycker att det fungerar bra sover bra mår bättre när jag använder detta

A Ann-charlott K
Verifierat Köp

För tidigt att svara på

M Micael H
Verifierat Köp

Som förväntat

A Ace
Verifierat Köp

Bra kvalitet

P Petra D
Verifierat Köp

Det var bra 👍

R Rima B
Verifierat Köp

Man måste vara noggrann när man fäster annars når inte örterna huden

N Naemi
Verifierat Köp

Motsvarade förväntningarna. Lätt att använda. Prisvärt.

M Maria
Verifierat Köp

Bra produkt, jämför jag med vad ett spa tog för en avgiftning med detoxplåster så var priset otroligt bra och jag fick minst lika bra effekt. Enkelt behandling som inte involverar några kemikalier eller tabletter - passade mig perfekt!

H Henrietta, Sthlm

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar