Daylight Therapy Lamp

Ljusterapilampa för bättre humör

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Brist på naturligt solljus kan ha en negativ inverkan på humöret och göra oss trötta, speciellt under de mörka vintermånaderna. Därför vill vi stolt presentera Daylight Therapy Lamp, en CE certifierad, fjärrstyrd ljusterapilampa för humöret. Dess ljus efterliknar solens naturligt uppiggande sken, för att stimulera hjärnan och motverka trötthet och årstidsbunden depression.

  • Perfekt stöd mot årstidsbunden depression
  • Fyller ditt hem med ett ljus som efterliknar solsken
  • Högkvalitativ CE certifierad medicinsk enhet
  • Inställning för dagsljus eller stämningsljus
  • Fjärrstyrd Bluetooth funktion
  • Fungerar med Android och iOS
  • Med 2 års garanti
  • CE-Märkt

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vad är Daylight Therapy Lamp?

Denna innovativa lampa syftar till att stimulera din hjärna och förbättra ditt dagliga humör. Den är utformad för att hjälpa dig att lyfta ditt humör och ge dig en känsla av komfort och värme dagligen. Detta gör den genom att avge ett unikt ljus, som efterliknar de naturligt uppfriskande egenskaperna hos solljus som stimulerar hjärnan på ett sätt som inte är möjligt med vanligt artificiellt ljus. Detta är speciellt viktigt för dem som lider av årstidsbunden depression, ett tillstånd som påverkar många människor under vintermånaderna.

infograph daylight therapy lampa framifran med fordelar listade

Vad är årstidsbunden depression och ljusterapi för depression?

Många människor drabbas av årstidsbunden depression under hösten och vintern. Människors kroppar är programmerade för att reagera på naturliga miljöfaktorer, och den mest betydande är solens ljus. Därför är det inte ovanligt att många märker att humöret sjunker under de mörka vintermånaderna då dagarna blir kortare och vi inte ser så mycket solljus. 1 av 4 personer upplever humörförändringar eller kognitiva problem, och risken att drabbas av årstidsbunden depression är fyra gånger högre för kvinnor än för män.

Terapilampor är ett fantastiskt vetenskapligt sätt att behandla detta problem och studier har påvisat deras inverkan. De efterliknar solens strålar och stimulerar frisättningen av serotonin i hjärnan. Detta kan bidra till ett positivare humör och få dig att må bättre under de kallare och mörkare perioderna av året. Ljusterapi med ljusbox eller ljusrum är väldigt populära behandlingar och terapilampor är ett måste för de som känner sig nere under vinterhalvåret.

Fördelarna med Daylight Therapy Lamp

Daylight Therapy Lamp är utformad för att ge dig fortgående stimulans under hela dagen och erbjuder dig också en användarupplevelse av högsta standard, med hjälpa av sin Bluetooth-funktion. De viktigaste fördelarna med den här enheten är dess dubbla funktion.

daylight therapy lampa fran sidan mot en vit bakgrund
Dagsljus

Den första funktionen på denna fantastiska lampa är dess funktion som ljusterapi med dagsljus. Dagsljusfunktionen innebär att lampan avger unika ljusfotoner som efterliknar solens ljus. De strävar efter att naturligt stimulera kemikalier i hjärnan på ett sätt som vanligt artificiellt ljus inte kan, och den här metoden hjälper till att förbättra ditt dagliga humör så att du mår som bäst.

en stor rod lampa for daylight therapy mot en vit bakgrund
Stämningsljus

Lampans andra funktion är att verka som ett perfekt stämningsljus. När du använder funktionen för stämningljus, kan du anpassa färgen på belysningen av ljuset för att lämpa sig för dina behov. Våra kroppar reagerar naturligt på olika ljusfrekvenser och -vågor, så du kan använda denna funktion för att hjälpa till att påverka ditt humör, att slappna av, att bli piggare eller att helt enkelt anpassa belysningen inomhus efter dina behov.

Användning

För att använda Daylight Therapy Lamp, bör du först ladda ner appen ‘beurer LightUp’ på din mobil. Slå på din mobil och Bluetooth, samtidigt som du säkerställer att Daylight Therapy Lamp är uppkopplad och placerad på en jämn yta, 10 - 40 cm från dig för en behandling. Du kan sedan använda appen för att ändra enhetens inställningar. Du hittar mer information om hur länge du ska använda enheten samt hur du anpassar inställningarna i användarmanualen.

Råd vid användning av Daylight Therapy Lamp

Du kan använda den här enheten så mycket eller så lite som du vill, men vi rekommenderar att du använder den i 7 dagar i rad mellan kl. 06.00 till 20.00, i 2 timmar per dag. Under användning bör du inte titta direkt in i ljuset under långa perioder, titta hellre mot ljuset i korta intervaller. Denna enhet är perfekt under de mörkare vintermånaderna. Använd den här enheten i samband med en hälsosam livsstil och avstå från användning om du har någon ögonsjukdom eller ögonbesvär eller nyligen har genomgått en ögonoperation.

Daylight Therapy Lamp Ljusterapilampa för bättre humör

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

76.67% baserat på 5 Kundomdömen

Verifierat Köp

En riktigt bra produkt, som lyser upp min lägenhet eftersom jag annars inte får så mycket ljus på bottenvåningen

M Mikael
Verifierat Köp

Lampan gör mig piggare och det är lättare att stiga upp på morgonen

J Jenny
Verifierat Köp

Jag är nöjd

W William
Verifierat Köp

Plus för att den fungerar med Bluetooth.

M Melissa
Verifierat Köp

10/10

Y Yasemin

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar