Advanced Marine Collagen Dryck

10 ml 21 Vätska | Med smak av röda druvor

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Vår kollagenproduktion minskar med åldern och det kan därför vara en god idé att fylla på kroppen med detta viktiga protein. Advanced Marine Collagen Drink är ett förstklassigt flytande kollagentillskott för hud, ben och leder, som också hjälper till att neutralisera fria radikaler. Denna lättanvända och praktiska kollagendryck syftar till att skydda lederna, samtidigt som det stimulerar cellförnyelse. Drycken ger dig ett dagligt tillskott av av 100% naturligt kollagen med hög biotillgänglighet och har berikats med Vitaminer, Koenzym Q10 & Hyalyronsyra. Du behöver bara dricka en vindruvssmakande kollagenshot per dag för att få njuta av de fantastiska fördelarna med marint kollagen!

  • Förstklassig marint kollagendryck
  • Hjälper till att upprätthålla frisk hud, ben och leder
  • Kraftfull styrka på 5000mg per portion
  • Berikad med Vitamin B6 & C
  • Skyddar celler mot yttre påfrestningar
  • Mjölkfri
  • Koffeinfri
  • Glutenfri
  • Fri från BPA
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

Vad är Advanced Marine Collagen Drink?

Advanced Marine Collagen Drink är ett förstklassigt kollagentillskott som är utformat för att stödja huden, benen och lederna. Kroppen producerar rikligt med kollagen; det förekommer naturligt i ben, muskler, senor och hud. Med tiden minskar dock kollagenproduktionen på grund av slitage och fria radikaler, men detta tillskott kan stimulera produktionen! Denna produkt är speciellt behändig eftersom den kommer i smaksatt vätskeform som är lätt att svälja och snabb att inta. Drycken är dessutom berikad med högkvalitativt marint kollagen för att ge din kropp det bästa möjliga, på ett bekvämt och enkelt vis.

Ingredienser:

Hydrolysat Marint Kollagen NATICOL Seah®

Hydrolyserat marint kollagen är ett naturligt protein som förekommer i saltvattenfiskars fjäll. Denna form av kollagen har en hög biotillgänglighet, på grund av dess små molekyler som kallas peptider, vilket betyder att marint kollagen sägs absorberas 1,5 gånger mer effektivt än andra former, inklusive kollagen från nötkreatur och svin! En studie har påvisat att marint kollagen kan ha gynnsamma egenskaper för huden och kan minska uppkomsten av rynkor och fina linjer!

Koenzym Q10

Denna ingrediens är idealisk för att förbättra träningsprestanda, eftersom det är ett vitaminliknande ämne som hjälper till att bidra med energi till cellerna. Det kan även hjälpa till med vikthantering, och har dessutom visat sig stödja hjärthälsan och minska skador på hud, muskler och hjärna!

Hyaluronsyra

Denna sockermolekyl som naturligt förekommer i hud och leder ingår i vår produkt för att minska värk och stelhet. Det används också ofta som en alternativ metod för att förhindra ålderstecken och effekterna av åldrande.

Andra ingredienser: vitamin C, vitamin B6, natriumselenit, fuktbevarare (glycerin), smak (koncentrerad juice av röd vindruva), sötningsmedel (sukralos (E955)), vatten.

Användning

Skaka ordentligt före användning. Öppna genom att hålla i behållaren och trycka in locket med tummen. Rekommenderad daglig dos är 10ml, och bör ej överskridas. Ta bara en Advanced Marine Collagen Drink om dagen, på kvällen för att stimulera cellförnyelse eller på morgonen för att skydda cellerna från yttre påverkan, för en lystrande, mjuk och elastisk hud. Produkten rekommenderas ej för gravida eller ammande kvinnor, för barn eller personer som är allergiska mot salicylderivat.

Våra ambassadörer

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.33% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Äntligen kan man köpa collagen färdigblandat! Jag är supernöjd!

S Sara
Verifierat Köp

Snabb leverans och bra produkt.

J Johan
Verifierat Köp

Min hud har fått en ny lyster och jag är nöjd!

J Josefine
Verifierat Köp

Så skönt att slippa hålla på med pulver som ska blandas i vatten eller juice på morgon. Bara att ta en flaska ur kylen och shotta i sig på 5 sekunder, så smidigt!

M Malin
Verifierat Köp

En riktigt god kollagenshott! Min hy har blivit mycket smidigare sen jag började med dom här :)

H Hanna
Verifierat Köp

Inte hunnit testa så länge, men dom smakar gott och jag hoppas att de ska funka

M Maria
Verifierat Köp

Kollagen är ett måste för anti age inifrån och på djupet, det är ju inte bara det övre hudlagret som åldras. Om det funkar på lederna är det ju bara en bonus när man blir gammal sen, det är inget jag märker än. Extra stjärna för den goda smaken.

M Martin
Verifierat Köp

Funkar fint och smakar bra

L Linda
Verifierat Köp

Funkar väl samma som de flesta kollagentillksott, men jag tycker att de här smakar bäst av de färdigblandade jag har provat

P Petra
Verifierat Köp

Goda och lätta att använda

A Anonym

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar