Gratis frakt vid köp över 699 kr
Advanced Marine Collagen Dryck 15 x 25ml SHOTS WeightWorld
Advanced Marine Collagen Dryck 15 x 25ml SHOTS WeightWorld

Advanced Marine Kollagen Dryck

25 ml 15 Sachets Liquid | Med smak av Citron och Apelsin

Översikt

Advanced Marine Collagen Drink är ett förstklassigt flytande kollagentillskott för hud, ben och leder, som hjälper till att neutralisera fria radikaler. Denna lättanvända och praktiska kollagendryck syftar till att skydda lederna, samtidigt som det stimulerar cellförnyelse. Du behöver bara dricka en kollagenshot per dag för att få njuta av de fantastiska fördelarna med marint kollagen!

  • Garanterad kundnöjdhet - eller pengarna tillbaka
  • Berikad med Vitamin B6 & C
  • Förstklassig marint kollagendryck
  • Hjälper till att upprätthålla frisk hud, ben och leder
  • Kraftfyllda 5000mg Naticol Marint Kollagen Per Portion
  • Mjölkfri
  • Koffeinfri
  • Glutenfri
  • Fri från BPA

Vad är Advanced Marine Collagen Drink?

Advanced Marine Collagen Drink är ett förstklassigt kollagen kosttillskott som är utformat för att stödja huden, benen och lederna. Kroppen producerar rikligt med kollagen; det förekommer naturligt i ben, muskler, senor och hud. Med tiden minskar dock kollagenproduktionen på grund av slitage och fria radikaler, men detta tillskott kan stimulera produktionen! Denna produkt är speciellt behändig eftersom den kommer i smaksatt vätskeform som är lätt att svälja och snabb att inta. Drycken är dessutom berikad med högkvalitativt marint kollagen för att ge din kropp det bästa möjliga, på ett bekvämt och enkelt vis.

Ingredienser:

Hydrolysat Marint Kollagen NATICOL Seah®

Hydrolyserat marint kollagen är ett naturligt protein som förekommer i fjällen hos saltvattenfiskar. Denna form av kollagen har en hög biotillgänglighet, på grund av dess små molekyler som kallas peptider, vilket betyder att marint kollagen sägs absorberas 1,5 gånger mer effektivt än andra former, inklusive kollagen från nötkreatur och svin. En studie har påvisat att marint kollagen kan ha gynnsamma egenskaper för huden och kan minska uppkomsten av rynkor och fina linjer!

Koenzym Q10

Denna ingrediens är idealisk för att förbättra träningsprestanda, eftersom det är ett vitaminliknande ämne som hjälper till att bidra med energi till cellerna. Det kan även hjälpa till med vikthantering, och har dessutom visat sig stödja hjärthälsan och minska skador på hud, muskler och hjärna.

Andra ingredienser

C-vitamin (som natrium-L-ascorbat), coenzym Q10, Vitamin B6 (som pyridoxinhydroklorid), Äppeljuicekoncentrat, Surhetsregulatorer: Citronsyra och DL-äppelsyra, Förtjockningsmedel: Gum Acacia, Sötningsmedel: Erytritol och Steviolen Glykosid, Smakförstärkare: Apelsinsmak och citronsmakvätska, Solroslecitin Pulver, Konserveringsmedel: Kaliumsorbat.

Användning

Skaka ordentligt före användning. Öppna genom att hålla i behållaren och trycka in locket med tummen. Rekommenderad daglig dos är 25ml, och bör ej överskridas. Ta bara en shot om dagen, på kvällen för att stimulera cellförnyelse eller på morgonen för att skydda cellerna från yttre påverkan, för en lystrande, mjuk och elastisk hud. Produkten rekommenderas ej för gravida eller ammande kvinnor, för barn eller personer som är allergiska mot salicylderivat.

Våra ambassadörer

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Advanced Marine Kollagen Dryck
Advanced Marine Kollagen Dryck

25 ml 15 Sachets Liquid | Med smak av Citron och Apelsin

409Kr

+
Pure Marine Collagen
Pure Marine Collagen

1170 mg 120 Kapslar | Högpotent kosttillskott för hud, skelett, leder & tänder

309Kr

+
Marine Collagen Advanced
Marine Collagen Advanced

90 Kapslar | Med hyaluronsyra och CO-Q10

259Kr

1 Produkt(er)

409Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(85)
4 Stjärnor
(35)
3 Stjärnor
(19)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

88.86% baserat på 139 Kundomdömen

Verifierat Köp

Se föregående omdöme.

V Valentina H
Verifierat Köp

Äntligen kan man köpa collagen färdigblandat! Jag är supernöjd!

S Sara
Verifierat Köp

Snabb leverans och bra produkt.

J Johan
Verifierat Köp

Min hud har fått en ny lyster och jag är nöjd!

J Josefine
Verifierat Köp

Så skönt att slippa hålla på med pulver som ska blandas i vatten eller juice på morgon. Bara att ta en flaska ur kylen och shotta i sig på 5 sekunder, så smidigt!

M Malin
Verifierat Köp

En riktigt god kollagenshott! Min hy har blivit mycket smidigare sen jag började med dom här :)

H Hanna
Verifierat Köp

Inte hunnit testa så länge, men dom smakar gott och jag hoppas att de ska funka

M Maria
Verifierat Köp

Kollagen är ett måste för anti age inifrån och på djupet, det är ju inte bara det övre hudlagret som åldras. Om det funkar på lederna är det ju bara en bonus när man blir gammal sen, det är inget jag märker än. Extra stjärna för den goda smaken.

M Martin
Verifierat Köp

Funkar fint och smakar bra

L Linda
Verifierat Köp

Funkar väl samma som de flesta kollagentillksott, men jag tycker att de här smakar bäst av de färdigblandade jag har provat

P Petra

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar