Gratis frakt vid köp över 599 kr

5 HTP Tabletter

490 mg 365 Tabletter | 5 HTP Tabletter

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Om du letar efter ett sätt att hantera din vikt och inte vill utsätta dig för strikta dieter eller utesluta maten som du älskar, då kan 5 HTP Tabletter vara det perfekta kosttillskottet för dig. Varje tablett innehåller marknadsledande 490 mg 5 HTP per dos och hjälper din kropp att producera serotonin som kan hjälpa dig att hantera din vikt och ditt humör helt naturligt.

  • Helt naturligt tillskott av premiumkvalitet
  • Hantera din vikt och ditt humör
  • Bidrar till normal sömn
  • 365 tabletter - 1 årsförbrukning
  • Marknadsledande 490 mg per tablett
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • GMP
  • GMO Free

Vad är 5 HTP Tabletter?

5 HTP, eller 5-hydroxytryptofan som det också heter, är en aminosyra och en helt naturlig biprodukt från en av kroppens viktigaste proteiner, L-tryptofan. Förenklat kan man säga att 5 HTP är ansvarig för serotoninproduktionen i kroppen. Låga serotoninnivåer kan påverka ditt humör, hur mycket sömn du får om natten samt leda till viktuppgång och andra problem.

WeightWorlds 5 HTP innehåller en form av aminosyran som förekommer naturligt i växten Griffonia Simplicofolia. Varje tablett innehåller 490 mg 5 HTP som hjälper dig att må bra och hantera din vikt. Eftersom att varje burk förser dig med 365 tabletter kan du se fram emot ett boostat välmående året runt.

Fördelar med 5 HTP Tabletter

Serotonin

Serotonin är ett av de viktigaste hormonerna som kroppen producerar. Det hjälper till att stabilisera vårt humör, känslor av lycka och vår kropps allmänna välmående. Eftersom 5 HTP hjälper kroppen att producera detta superhormon är WeightWorlds 5 HTP Tabletter med marknadsledande, hög styrka ett perfekt sätt för att fortsätta må som bäst.

Vikthantering

Dagens moderna liv är ofta både hektiskt och stressigt. Med en frestande uppsjö av utsökta, ohälsosamma alternativ bara ett par knapptryck bort är det viktigt att hålla aptiten i schack. Och det kan serotonin hjälpa till med. Det är din kropps egen aptithämmare som hjälper till att hantera dina hungersug och och säger till när du är mätt. Därför kan en stadig ström av serotonin, tack vare ett intag av 5 HTP Tabletter, hjälpa dig att hantera din vikt.

Humör

Som sagt så är serotonin också vitalt för ditt humör. Och eftersom att 5 HTP Tabletter hjälper till att boosta dina serotoninnivåer kan de hjälpa dig att må bra, från insidan och ut.

Sleep

Ett förbättrat humör har många fördelar, och en av dem är din sömn. Vardagslivet kan vara så stressigt att det går ut över ditt sinne. Men det är inte bara ett förbättrat humör som hjälper dig att sova, låga serotoninnivåer har aktivt kunnat kopplas till sömnproblem. Vårt potenta 5 HTP tillskott kan bidra till ett normalt sömnmönster.

Vem är tabletterna för?

5HTP Tabletter är ett perfekt kosttillskott för vuxna över 18 år som letar efter ett sätt att boosta sitt välmående, reglera sina serotoninnivåer och förbättra sitt humör och sin sömn samtidigt som de hanterar sin vikt.

Varje tablett är dessutom veganvänlig, non-GMO och glutenfri!

Användning

Ta 1 tablett varje dag med ett helt glas vatten, helst i samband med måltid. För bästa resultat rekommenderar vi att du tar tabletten vid samma tidpunkt varje dag.

Fullständig ingredienslista

5-HTP (Griffonia Simplicifolia Seed 98%), Antikaffelmedel: Magnesiumstearat, Sammanslagningensmedel: Mikrokristallincellulosa och Dicalciumfosfat dihydrat

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Hampaolja
Hampaolja

10 ml Olja | Multi-Wellness Hemp Extract

359Kr

+
Water Away
Water Away

180 Kapslar | Naturligt vattendrivande kosttillskott

249Kr

1 Produkt(er)

359Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.43% baserat på 13 Kundomdömen

Verifierat Köp

bra och effektiv. Inga biverkningar

M Maris E
Verifierat Köp

Köpte denna i tanke att den innehåller 500 mg av 5htp. Förstår nu att det är 50mg Griffin per tablett. Super att det är låg dos, en bra tablett att börja med. Har tagit i ca 2 dagar 1 tbl dagligen, märken ingen direkt skillnad.

N Nöjdkund
Verifierat Köp

Har precis börjat och jag hoppas på att kunna få sova lite bättre och få koll på vikten ⭐️

M Maude H
Verifierat Köp

Jag tycker verkligen att dom fungerar!

R Ros-Marie
Verifierat Köp

Har precis fått hem dom och hoppas att dom ska hjälpa mig sova bättre

M Maja
Verifierat Köp

Funkar fin fint och levererades snabbt

M Markus
Verifierat Köp

Bra

A Anna
Verifierat Köp

Dom är bra. Man blir gladare och sover bättre

J Jasmine
Verifierat Köp

Får la se om dom hjälper något.

M Mattias
Verifierat Köp

Jättebra

J Johanna

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar