5HTP 490 mg

365 Tabletter | Kosttillskott för viktminskning och humör

  • NÖJDHETSGARANTI
  • VEGANSK
  • GLUTENFRI
  • Kvalitetsgodkänd Certifiering
Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

Vad är 5HTP Tabletter?

5HTP, eller 5hydroxytryptofan som det också heter, är en aminosyra och en helt naturlig biprodukt från en av kroppens viktigaste proteiner, L-tryptofan. Förenklat kan man säga att 5HTP är ansvarig för serotoninproduktionen i kroppen. Låga serotoninnivåer kan påverka ditt humör, hur mycket sömn du får om natten samt leda till viktuppgång och andra problem.

WeightWorlds 5HTP innehåller en form av aminosyran som förekommer naturligt i växten Griffonia Simplicofolia. Varje tablett innehåller 490 mg 5HTP som hjälper dig att må bra och hantera din vikt. Eftersom att varje burk förser dig med 365 tabletter kan du se fram emot ett boostat välmående året runt.

Fördelar med 5HTP Tabletter

Serotonin

Serotonin är ett av de viktigaste hormonerna som kroppen producerar. Det hjälper till att stabilisera vårt humör, känslor av lycka och vår kropps allmänna välmående. Eftersom 5HTP hjälper kroppen att producera detta superhormon är WeightWorlds 5HTP Tabletter med marknadsledande, hög styrka ett perfekt sätt för att fortsätta må som bäst.

Vikthantering

Dagens moderna liv är ofta både hektiskt och stressigt. Med en frestande uppsjö av utsökta, ohälsosamma alternativ bara ett par knapptryck bort är det viktigt att hålla aptiten i schack. Och det kan serotonin hjälpa till med. Det är din kropps egen aptithämmare som hjälper till att hantera dina hungersug och och säger till när du är mätt. Därför kan en stadig ström av serotonin, tack vare ett intag av 5HTP Tabletter, hjälpa dig att hantera din vikt.

Humör

Som sagt så är serotonin också vitalt för ditt humör. Och eftersom att 5HTP Tabletter hjälper till att boosta dina serotoninnivåer kan de hjälpa dig att må bra, från insidan och ut.

Sömn

Ett förbättrat humör har många fördelar, och en av dem är din sömn. Vardagslivet kan vara så stressigt att det går ut över ditt sinne. Men det är inte bara ett förbättrat humör som hjälper dig att sova, låga serotoninnivåer har aktivt kunnat kopplas till sömnproblem. Vårt potenta 5HTP tillskott kan bidra till ett normalt sömnmönster.

Vem är tabletterna för?

5HTP Tabletter är ett perfekt kosttillskott för vuxna över 18 år som letar efter ett sätt att boosta sitt välmående, reglera sina serotoninnivåer och förbättra sitt humör och sin sömn samtidigt som de hanterar sin vikt.

Varje tablett är dessutom veganvänlig, non-GMO och glutenfri!

Användning

Ta 1 tablett varje dag med ett helt glas vatten, helst i samband med måltid. För bästa resultat rekommenderar vi att du tar tabletten vid samma tidpunkt varje dag.

Fullständig ingredienslista

5HTP: 98% rent Griffonia-fröextrakt 5:1 (100mg),Magnesium (som magnesiumoxid), vitamin B6 (som pyridoxinhydroklorid), Antiklumpningsmedel: Mikrokristallin cellulosa, Bulkmedel: majsstärkelse och agar, Glaseringsmedel: Polyvinylpyttolidon, kalciumkarbonat och vatten.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(51)
4 Stjärnor
(11)
3 Stjärnor
(5)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.35% baserat på 67 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bra produkt

S Sven-Erik S
Verifierat Köp

Jätte bra, känner mig bra

A Agneta
Verifierat Köp

Gör mig piggare

F Firren
Verifierat Köp

Fångar bra

Z Zaraa
Verifierat Köp

Märker skillnad redan på första tabletten, jag tar den på kvällen vid 20-21, och blir sömnig av den, sover mycket bättre. Behöver inte ta den varje kväll. Väldigt nöjd!

M Maria
Verifierat Köp

Bra kvalitet

B Biljana M
Verifierat Köp

De är jätte bra och hjälper verkligen!!! Kan starkt rekommendera till någon som känner sig nere i livet och som behöver en boost.

L Linda H
Verifierat Köp

Fantastiskt

B Biljana M
Verifierat Köp

bra för mig

E Eberhard S
Verifierat Köp

Bra service trots lit strul i början

N Nabil S

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar