Vad är en Waist Trainer?

Till skillnad från traditionella korsetter, som är kända för att vara obekväma att bära, är en shapewear-korsett som WeightWorlds Wasit Trainer en modern version som är mycket bekvämare att bära och är speciellt utformad för att förbättra utseendet på din midja och mage.

Du kan omedelbart se skillnad när du tar på dig Waist Trainern, eftersom den kan hjälpa dig att skapa en illusion av en mer markerad och smalare midja. Denna omedelbara effekt kan vara perfekt för speciella tillfällen eller om du vill göra intryck med en speciell outfit.

Korsetten hjälper dig även att sitta upprätt och ha en bra hållning, vilket kan hjälpa till att lindra ryggproblem i samband med en dålig hållning. Vilket är speciellt perfekt om du sitter ner mycket under vardagen – till exempel i samband med kontorsarbete eller studier.

Vilka är fördelarna med Waist Trainern?

I en allt mer hektisk och stressig vardag försöker vi hela tiden hitta nya sätt att göra våra liv enklare. Just därför kan det ofta vara svårt för många att hitta den tid och överskott som behövs för att träna och tona kroppen regelbundet, och ingen vill lägga pengar på ett gym-medlemskap som man nästan aldrig nyttjar. Därför kan en Waist Trainer vara det perfekta alternativet för dig som är för upptagen för att tona och träna din kropp för att få en vacker timglasfigur.

Waist Trainern är lätt att ta på och tack vare sitt material och design är den bekväm att gå runt med hela dagen. Denna korsett från WeightWorld har också en diskret och tunn design, så den blir din alldeles egna lilla hemlighet när du går runt med den – oavsett om det är på jobbet eller på ett evenemang..

En Waist Trainer är ett utmärkt exempel på en modern korsett som kan användas för att få din midja att se smalare ut och förbättra kroppsformen med maximal komfort och minimal ansträngning.

Hur länge åt gången bör jag ha på mig Waist Trainern?

I början rekommenderar vi att använda din Waist Trainer 1-2 timmar åt gången och sedan gradvis öka tiden till max 6 timmar om dagen så att din kropp kan vänja sig vid korsetten.

Hur hittar jag min storlek?

Mät din midja (cirka 2 centimeter över naveln) och välj den Waist Trainer storlek som passar detta mått. Om din midjestorlek ligger mellan två storlekar bör du välja den större storleken och så småningom byta till en mindre storlek senare.

Hur tvättar jag min Waist Trainer?

Kan tvättas i tvättmaskin i 40 grader. Alternativt kan den handtvättas i ljummet vatten. Kom alltid ihåg att låta den lufttorka och undvik att stryka den.

Hur använder jag min Waist Trainer??

Linda korsetten runt magen så att den övre delen ligger precis under dina bröst. Stäng sedan spännena. Vilken rad med spännen du använder beror på korsettens passform och hur tight du vill att den ska sitta.

Hur tight ska den sitta?

Det är viktigt att du använder en Waist Trainer som inte sitter för hårt och att du använder en storlek som passar din kropp.

Vilket material är korsetten gjord av?

Polyester och spandex, och är designad för din personliga kroppsform. Själva strukturen är gjord av en tunn metall invävd i tyget, som sedan förstärks med en mjuk stoppning för att säkerställa den ultimata komforten. Den tunna metallen hjälper till att minska utseendet på midjan och får din mage att se smal, tonad och vacker ut.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(196)
4 Stjärnor
(98)
3 Stjärnor
(24)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.53% baserat på 318 Kundomdömen

Verifierat Köp

Sitter bra rätt storlek men vill ha den i en höjd på 29 cm

M Maria B
Verifierat Köp

Kort, pressad lika mycket som byxorna med hög midja.

R Rasa Z
Verifierat Köp

Jätte bra

G Ghazal M
Verifierat Köp

Fungerar bra

K Kalman R
Verifierat Köp

Worth it to buy!

W Wilma C
Verifierat Köp

Mycket bra

S Sema D
Verifierat Köp

Super mjuk och skön. Beige färg som fungerar bra att använda under ljusa kläder.

E Emmely S
Verifierat Köp

Snabb leverans, bra kvalité

T Tilde J
Verifierat Köp

Bra pris och kvalitet

K Kristin S
Verifierat Köp

Har inte använt den så mycket, så svårt att säga om den funkar bra. Men den känns bra i alla fall :)

F Frida J

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar