Waist Trainer

Shapewear | Midje Trimmer Korsett

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Denna Waist Trainer är speciellt utformad för att få din midja att se smalare ut genom att framhäva en vacker kroppsform som ger dig en timglasfigur. Waist Trainer är en modern korsett som passar utmärkt för din vardag, men även till högtider då du vill se som snyggast ut. Det bästa med Waist Trainer är att den är tillverkad av ett bekvämt material av högsta kvalitet som kan användas diskret under dina kläder.

  • Formar midja och mage
  • Hjälper till att skapa en timglasfigur
  • Kan förbättra din hållning
  • Kan användas diskret under kläder
  • Material som är slittåligt, lätt och enkelt att tvätta
  • Bekväm att ha på sig
  • Köp 1 273Kr 303Kr
  • Köp 2 492Kr 546Kr Du sparar 10%
  • Köp 3 654Kr 819Kr Du sparar 20%
:


:


Storlek

Färg

Vad är en Waist Trainer?

Till skillnad från traditionella korsetter, som är kända för att vara obekväma, är Waist Trainer en modern version. Den är därför bekvämare att ha på sig och även utformad för att få din midja och mage att se slankare ut.

När du sätter på dig en Waist Trainer kan du omedelbart se och känna fördelarna eftersom den genast kan hjälpa dig att uppnå formen av en smalare midja. Denna korsett är därför perfekt vid speciella tillfällen eller när du bara vill se fantastisk ut. En annan fördel med att bära Waist Trainer är att den förbättra din hållning. Detta då Waist trainer hjälper dig att sitta upprätt och kan underlätta vid ryggproblem som är relaterade till dålig hållning.

Varför ska du välja Waist Trainer?

Våra liv blir allt mer stressfyllda och vi letar alltid efter sätt att göra livet enklare mer bekvämt. Det är därför Waist Trainer kan vara ett perfekt val för de som är upptagna och letar efter ett sätt att uppnå en smickrande timglasfigur. Denna korsett är gjord av högkvalitativt material vilket gör att den är bekväm att ha på sig. Dessutom finns den i både svart och beige vilket gör den lämplig för alla outfits och smaker.

Bild pa olika streckfiurers olika kroppstyper mot en vit bakgrund

Waist Trainer Material

Denna moderna korsett har tillverkats av material i högsta kvalitet. Tyget har förstärkts med en mjuk vaddering för komfort och har en tunn metall invävd. Den invävda metallen hjälper till att minska midjemåttet och får din midja att se trimmad och mindre ut. Denna korsett är också lätt och flexibel för att försäkra bekvämlighet och rörelsefrihet.

Ökad popularitet

Waist Trainers blev snabbt populära på sociala medier då kändisar som Kylie Jenner, Kim & Khloe Kardashian och Jessica Alba använde sig av dom. Waist Trainer är numera det bästa exemplet på en modern korsett som kan få din midja att se smal ut och förbättra kroppsformen med maximal komfort och minimal ansträngning.

Banner som visar kandisar som bar waist trainer mot en vit bakgrund

Användning

Waist Trainer är skapad för att vara bekväm och enkel att använda. Korsetten kan enkelt anpassas runt alla midjor tack vare sin tre-stegs fästanordning. Klä bara på plagget runt magen så att den övre delen är placerad strax under din bystlinje och knäpp för att fästa krokarna. Vilken uppsättning av krokar du använder beror på Waist Trainerns passform och hur tätt åtsittande du vill ha den. Du kan bära korsetten när du vill på dagen, men inte längre än 6 timmar åt gången. När du börjar använda din Waist Trainer rekommenderas bara 1-2 timmar åt gången, med successiv ökning dag-för-dag för att uppnå maxantalet, så din kropp kan vänja sig.

Storleksguide

Waist Trainer Size Guide

För att hitta din rätta storlek, mät omkretsen kring din midja och välj därefter din perfekta Waist Trainer från storlekstabellen. Det bästa är att mäta ungefär 2 cm över naveln för ett korrekt midjemått. Om ditt midjemått faller mellan två storlekar, är det bättre att välja den större storleken, och om behövs, gå ner till den mindre.

Resultat

Varje kroppsform är unik på sitt eget sätt, därför kan timglasfiguren du får givetvis variera. Waist Trainer är ingen mirakelprodukt, och vid långsiktig användning är det uppenbart att när den tas av, återfår midja och mage sin faktiska form.

Skötsel för din Waist Trainer

För att minska slitage, se till att visa den omtanke. För att rengöra din Waist Trainer kan du tvätta den i tvättmaskinen upp till 40 grader alternativt handtvätta den i ljummet vatten för att sedan låta den lufttorka. Torktumla ej då detta kan påverka formen. Planerar du att använda den varje dag, rekommenderar vi ett ombyte att växla med. Genom att växla mellan två eller flera korsetter kan var och en ”vila” mellan varven, vilket också blir mer hygieniskt.

Rådgivning

Waist Trainer är tillverkad av material av högsta kvalitet, så om den används på rätt sätt är den helt säker att bära. Rekommendationen är använding i sessioner istället för längre perioder. Och när du börjar använda den kan du gradvis förlänga tiden så länge som det känns bekvämt. Använd ej om den är för tätt åtsittande och använd alltid rätt storlek på din Waist Trainer.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(29)
4 Stjärnor
(11)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.00% baserat på 43 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag har inte provat den än!????

E Ella E
Verifierat Köp

Bra kvalitet. Ger resultat. Lite för kort för en lång person.

A Anna-Karin
Verifierat Köp

Har inte haft den så länge men den ger ett skönt stöd

M Mona E
Verifierat Köp

Gör väl inte så mycket skillnad men skön att ha på sig när man är ute och går i kylan då det räcker med en underställströja och waist trainer.

A Anni
Verifierat Köp

Supersmidigt och bra! Leveransen var snabb och inget strul alls!

K Kajsa J
Verifierat Köp

Rätt storlek och bra material

N Nezhat Y
Verifierat Köp

Riktigt skön att ha på sig & min mammamage har blivit mindre, så man kan säga att den fungerar som den ska ;)

A Anna S
Verifierat Köp

Är mycket nöjd med produkten, tränar med den nästa varje gång

T Tatiana S
Verifierat Köp

upplever att waist trainern inte höll så länge har haft min i två veckor och den är redan trasig, bygeln sticker ut.

Y Yohana T
Verifierat Köp

Nöjd. Gör det den ska. Passform var rätt utifrån den rekommendation som stod i produktinfon.

E Erik
Verifierat Köp

Bra för midjan efter tex förlossning

L Louise F
Verifierat Köp

Jag är mycket nöjd! Tack!

L La W
Verifierat Köp

Lite tunn i materiellt men annars bra.

K Kund
Verifierat Köp

Se föregående svar

A Anna-Märta H
Verifierat Köp

Skönt stöd för mage och rygg. Självförtroendet likaså ;)

K Kristina
Verifierat Köp

Gör sitt jobb och måtten stämde bra. Känns knappt att man har den på sig. Ger ett bra stöd utan att vara hård

K Katarina B
Verifierat Köp

Jätte bra stöd för ryggen och man får dessutom med regelbunden användning en mer definerad medja. Bra kvalite. Har köpt tre stycken hittills.

S Sangar Z
Verifierat Köp

Har inte använt den så mycket, så svårt att säga om den funkar bra. Men den känns bra i alla fall :)

F Frida J
Verifierat Köp

Bra pris och kvalitet

K Kristin S
Verifierat Köp

Snabb leverans, bra kvalité

T Tilde J
Verifierat Köp

Mycket bra

S Sema D
Verifierat Köp

Super mjuk och skön. Beige färg som fungerar bra att använda under ljusa kläder.

E Emmely S
Verifierat Köp

Worth it to buy!

W Wilma C
Verifierat Köp

Fungerar bra

K Kalman R
Verifierat Köp

Jätte bra

G Ghazal M
Verifierat Köp

Super!!!! Man får en smalare midja. Hade den även under en tunn klänning utan att det märktes. 👌👍

P Petra
Verifierat Köp

Snabb leverans och jag är mer än nöjd. Har nu beställt en i både beige och svart som jag använder dagligen. Bra för hållning, man ser smalare ut och jag kommer ihåg att sträcka på mig vilket är bra för ryggen. Midjan har också blivit smalare även när jag inte använder min waisttrainer. Fantastiskt bra.

P Paulina F, Djurgården
Verifierat Köp

Mycket nöjd med min waisttrainer. Minskade 5 centimeter runt midjan, får bättre hållning och kläderna passar bättre. Rekommenderar denna till alla!

L Lina Lundgren
Verifierat Köp

Jag köpte den efter att ha läst om detta i en tidning och hur en waist trainer kan minska midjemåtten permanent. Har inte fått paketet ännu men väntar det imorgon, ser fram emot att testa!

S Sanne O
Verifierat Köp

Denna korsett passar mycket bra !!! Jag har provat en annan variant och det var en stor skillnad i hur bra de satt, denna har bättre kvalitet och det minskar midjemåttet redan från första användningen. Rekommenderas starkt +++++

V Vanja K
Verifierat Köp

Bra pris och bra kvalitét!

R Rita
Verifierat Köp

Har minskat mitt midjemått med flera centimetrar efter bara några veckors dagligt användande. Älskar denna produkt och har en i varje färg!

J Joelle, 25
Verifierat Köp

Sitter bra och håller inne magen.

M Miranda N
Verifierat Köp

Läst mycket om de här på internet och blev jätteglad när jag hittade den hos er då jag handlat hos er innan och alltid vart nöjd! Väntar just nu på paketet

A Alexandra
Verifierat Köp

Jag beställde Large och den var lite tight men när jag satt på den känns allting bra! Har mätt mitt midjemått och det minskade nästan 6 cm med denna på, känner mig snyggare och kläderna sitter bättre !! Rekommenderas starkt. Tänkte först bara ha den till fest men nu har jag den varje dag.

H Hanna Fagervall
Verifierat Köp

Jag köpte samma storlek som storlekstabellen visade (medium) och den satt perfekt. Den sitter bekvämt och jag är mer än nöjd med min nya waist trainer!

J Jessica L, 23
Verifierat Köp

Snabb leverans och en bra produkt! Känner mig snygg i den och att den formar kroppen är ett extra plus.

C Cissi
Verifierat Köp

Jag köpte denna efter att ha sett dem på instagram. Tänkte använda den som en del för att få en smalare midja i kombination med min träning. Jag har använt den i två dagar nu och jag älskar den! När jag först provade den så tänkte jag att det inte kommer att göra så stor skillnad men efter att ha spänt åt den var det perfekt passform! Känner att jag fått bättre hållning och kläderna sitter bättre! Har den 5-6 timmar per dag och kommer fortsätta med detta!

A Anja P
Verifierat Köp

Trodde faktiskt inte den skulle vara så bekväm som den är, vilket är ett stort plus!

T Therese
Verifierat Köp

Jag har provat andra liknande tidigare, men av den lite mer billiga varianten. Men det är verkligen värt att betala lite extra för kvaliteten är så mycket bättre och den jag har nu använder jag flera gånger i veckan och den har fortfarande inte gått sönder! (min förra från ett annat märke höll i typ två veckor)

S Susanne
Verifierat Köp

Det tog ett litet tag innan man vande sig vid att ha den på sig, men nu känner jag den knappt längre

O Olivia
Verifierat Köp

Jag var mellan två storlekar och valde att ta den större, vilket är glad jag gjorde - den satt som en smäck!

M Maria
Verifierat Köp

Ger mig mer självförtroende på bara ett par sekunder!

D Diana

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar