GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Vad är en Waist Trainer?

Till skillnad från traditionella korsetter, som är kända för att vara obekväma att bära, är en shapewear-korsett som WeightWorlds Wasit Trainer en modern version som är mycket bekvämare att bära och är speciellt utformad för att förbättra utseendet på din midja och mage.

Du kan omedelbart se skillnad när du tar på dig Waist Trainern, eftersom den kan hjälpa dig att skapa en illusion av en mer markerad och smalare midja. Denna omedelbara effekt kan vara perfekt för speciella tillfällen eller om du vill göra intryck med en speciell outfit.

Korsetten hjälper dig även att sitta upprätt och ha en bra hållning, vilket kan hjälpa till att lindra ryggproblem i samband med en dålig hållning. Vilket är speciellt perfekt om du sitter ner mycket under vardagen – till exempel i samband med kontorsarbete eller studier.

Vilka är fördelarna med Waist Trainern?

I en allt mer hektisk och stressig vardag försöker vi hela tiden hitta nya sätt att göra våra liv enklare. Just därför kan det ofta vara svårt för många att hitta den tid och överskott som behövs för att träna och tona kroppen regelbundet, och ingen vill lägga pengar på ett gym-medlemskap som man nästan aldrig nyttjar. Därför kan en Waist Trainer vara det perfekta alternativet för dig som är för upptagen för att tona och träna din kropp för att få en vacker timglasfigur.

Waist Trainern är lätt att ta på och tack vare sitt material och design är den bekväm att gå runt med hela dagen. Denna korsett från WeightWorld har också en diskret och tunn design, så den blir din alldeles egna lilla hemlighet när du går runt med den – oavsett om det är på jobbet eller på ett evenemang..

En Waist Trainer är ett utmärkt exempel på en modern korsett som kan användas för att få din midja att se smalare ut och förbättra kroppsformen med maximal komfort och minimal ansträngning.

Hur länge åt gången bör jag ha på mig Waist Trainern?

I början rekommenderar vi att använda din Waist Trainer 1-2 timmar åt gången och sedan gradvis öka tiden till max 6 timmar om dagen så att din kropp kan vänja sig vid korsetten.

Hur hittar jag min storlek?

Mät din midja (cirka 2 centimeter över naveln) och välj den Waist Trainer storlek som passar detta mått. Om din midjestorlek ligger mellan två storlekar bör du välja den större storleken och så småningom byta till en mindre storlek senare.

Hur tvättar jag min Waist Trainer?

Kan tvättas i tvättmaskin i 40 grader. Alternativt kan den handtvättas i ljummet vatten. Kom alltid ihåg att låta den lufttorka och undvik att stryka den.

Hur använder jag min Waist Trainer??

Linda korsetten runt magen så att den övre delen ligger precis under dina bröst. Stäng sedan spännena. Vilken rad med spännen du använder beror på korsettens passform och hur tight du vill att den ska sitta.

Hur tight ska den sitta?

Det är viktigt att du använder en Waist Trainer som inte sitter för hårt och att du använder en storlek som passar din kropp.

Vilket material är korsetten gjord av?

Polyester och spandex, och är designad för din personliga kroppsform. Själva strukturen är gjord av en tunn metall invävd i tyget, som sedan förstärks med en mjuk stoppning för att säkerställa den ultimata komforten. Den tunna metallen hjälper till att minska utseendet på midjan och får din mage att se smal, tonad och vacker ut.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(196)
4 Stjärnor
(98)
3 Stjärnor
(24)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.53% baserat på 318 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag har inte provat den än!????

E Ella E
Verifierat Köp

Bra kvalitet. Ger resultat. Lite för kort för en lång person.

A Anna-Karin
Verifierat Köp

Har inte haft den så länge men den ger ett skönt stöd

M Mona E
Verifierat Köp

Gör väl inte så mycket skillnad men skön att ha på sig när man är ute och går i kylan då det räcker med en underställströja och waist trainer.

A Anni
Verifierat Köp

Supersmidigt och bra! Leveransen var snabb och inget strul alls!

K Kajsa J
Verifierat Köp

Rätt storlek och bra material

N Nezhat Y
Verifierat Köp

Riktigt skön att ha på sig & min mammamage har blivit mindre, så man kan säga att den fungerar som den ska ;)

A Anna S
Verifierat Köp

Är mycket nöjd med produkten, tränar med den nästa varje gång

T Tatiana S
Verifierat Köp

upplever att waist trainern inte höll så länge har haft min i två veckor och den är redan trasig, bygeln sticker ut.

Y Yohana T
Verifierat Köp

Nöjd. Gör det den ska. Passform var rätt utifrån den rekommendation som stod i produktinfon.

E Erik

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar