Gratis frakt vid köp över 699 kr
en svart timglasformad waist trainer mot en vit bakgrund
en svart timglasformad waist trainer mot en vit bakgrund
Produktbild for Waist Trainer i beiget mot en vit bakgrund
Produktbild for Waist Trainer i beiget mot en vit bakgrund

Waist Trainer

Shapewear | Midje Trimmer Korsett

Översikt

Denna Waist Trainer är speciellt utformad för att få din midja att se smalare ut genom att framhäva en vacker kroppsform som ger dig en timglasfigur. Waist Trainer är en modern korsett som passar utmärkt för din vardag, men även till högtider då du vill se som snyggast ut. Det bästa med Waist Trainer är att den är tillverkad av ett bekvämt material av högsta kvalitet som kan användas diskret under dina kläder.

 • Formar midja och mage
 • Hjälper till att skapa en timglasfigur
 • Kan förbättra din hållning
 • Kan användas diskret under kläder
 • Material som är slittåligt, lätt och enkelt att tvätta
 • Bekväm att ha på sig
 • Köp 1 313Kr
 • Köp 2 594Kr 626Kr Du sparar 5%
 • Köp 3 846Kr 939Kr Du sparar 10%
  • Gratis frakt
:


:


Storlek

Färg

Köp nu och tjäna 3 Comfort Poäng ?

Vad är en Waist Trainer?

Till skillnad från traditionella korsetter, som är kända för att vara obekväma, är Waist Trainer en modern version. Den är därför bekvämare att ha på sig och även utformad för att få din midja och mage att se slankare ut.

När du sätter på dig en Waist Trainer kan du omedelbart se och känna fördelarna eftersom den genast kan hjälpa dig att uppnå formen av en smalare midja. Denna korsett är därför perfekt vid speciella tillfällen eller när du bara vill se fantastisk ut. En annan fördel med att bära Waist Trainer är att den förbättra din hållning. Detta då Waist trainer hjälper dig att sitta upprätt och kan underlätta vid ryggproblem som är relaterade till dålig hållning.

Varför ska du välja Waist Trainer?

Våra liv blir allt mer stressfyllda och vi letar alltid efter sätt att göra livet enklare mer bekvämt. Det är därför Waist Trainer kan vara ett perfekt val för de som är upptagna och letar efter ett sätt att uppnå en smickrande timglasfigur. Denna korsett är gjord av högkvalitativt material vilket gör att den är bekväm att ha på sig. Dessutom finns den i både svart och beige vilket gör den lämplig för alla outfits och smaker.

Bild pa olika streckfiurers olika kroppstyper mot en vit bakgrund

Waist Trainer Material

Denna moderna korsett har tillverkats av material i högsta kvalitet. Tyget har förstärkts med en mjuk vaddering för komfort och har en tunn metall invävd. Den invävda metallen hjälper till att minska midjemåttet och får din midja att se trimmad och mindre ut. Denna korsett är också lätt och flexibel för att försäkra bekvämlighet och rörelsefrihet.

Ökad popularitet

Waist Trainers blev snabbt populära på sociala medier då kändisar som Kylie Jenner, Kim & Khloe Kardashian och Jessica Alba använde sig av dom. Waist Trainer är numera det bästa exemplet på en modern korsett som kan få din midja att se smal ut och förbättra kroppsformen med maximal komfort och minimal ansträngning.

Banner som visar kandisar som bar waist trainer mot en vit bakgrund

Användning

Waist Trainer är skapad för att vara bekväm och enkel att använda. Korsetten kan enkelt anpassas runt alla midjor tack vare sin tre-stegs fästanordning. Klä bara på plagget runt magen så att den övre delen är placerad strax under din bystlinje och knäpp för att fästa krokarna. Vilken uppsättning av krokar du använder beror på Waist Trainerns passform och hur tätt åtsittande du vill ha den. Du kan bära korsetten när du vill på dagen, men inte längre än 6 timmar åt gången. När du börjar använda din Waist Trainer rekommenderas bara 1-2 timmar åt gången, med successiv ökning dag-för-dag för att uppnå maxantalet, så din kropp kan vänja sig.

Storleksguide

Waist Trainer Size Guide

För att hitta din rätta storlek, mät omkretsen kring din midja och välj därefter din perfekta Waist Trainer från storlekstabellen. Det bästa är att mäta ungefär 2 cm över naveln för ett korrekt midjemått. Om ditt midjemått faller mellan två storlekar, är det bättre att välja den större storleken, och om behövs, gå ner till den mindre.

Resultat

Varje kroppsform är unik på sitt eget sätt, därför kan timglasfiguren du får givetvis variera. Waist Trainer är ingen mirakelprodukt, och vid långsiktig användning är det uppenbart att när den tas av, återfår midja och mage sin faktiska form.

Skötsel för din Waist Trainer

För att minska slitage, se till att visa den omtanke. För att rengöra din Waist Trainer kan du tvätta den i tvättmaskinen upp till 40 grader alternativt handtvätta den i ljummet vatten för att sedan låta den lufttorka. Torktumla ej då detta kan påverka formen. Planerar du att använda den varje dag, rekommenderar vi ett ombyte att växla med. Genom att växla mellan två eller flera korsetter kan var och en ”vila” mellan varven, vilket också blir mer hygieniskt.

Rådgivning

Waist Trainer är tillverkad av material av högsta kvalitet, så om den används på rätt sätt är den helt säker att bära. Rekommendationen är använding i sessioner istället för längre perioder. Och när du börjar använda den kan du gradvis förlänga tiden så länge som det känns bekvämt. Använd ej om den är för tätt åtsittande och använd alltid rätt storlek på din Waist Trainer.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(224)
4 Stjärnor
(105)
3 Stjärnor
(27)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.81% baserat på 356 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag har inte provat den än!????

E Ella E
Verifierat Köp

Bra kvalitet. Ger resultat. Lite för kort för en lång person.

A Anna-Karin
Verifierat Köp

Har inte haft den så länge men den ger ett skönt stöd

M Mona E
Verifierat Köp

Gör väl inte så mycket skillnad men skön att ha på sig när man är ute och går i kylan då det räcker med en underställströja och waist trainer.

A Anni
Verifierat Köp

Supersmidigt och bra! Leveransen var snabb och inget strul alls!

K Kajsa J
Verifierat Köp

Rätt storlek och bra material

N Nezhat Y
Verifierat Köp

Riktigt skön att ha på sig & min mammamage har blivit mindre, så man kan säga att den fungerar som den ska ;)

A Anna S
Verifierat Köp

Är mycket nöjd med produkten, tränar med den nästa varje gång

T Tatiana S
Verifierat Köp

upplever att waist trainern inte höll så länge har haft min i två veckor och den är redan trasig, bygeln sticker ut.

Y Yohana T
Verifierat Köp

Nöjd. Gör det den ska. Passform var rätt utifrån den rekommendation som stod i produktinfon.

E Erik

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar