måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Waist Trainer

Korsett för smalare midja
379Kr
:


:


Färg
Storlek

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Waist Trainer ™ är en form av korsett för smalare midja som du använder runt midjan. Genom att använda en waist trainer eller midjetränare för din midja regelbundet så kan det hjälpa till att öka stimuleringen av förbränningen och huden stramas åt runt mage och midjan. Korsetterna har speciellt utformats baserat på en tusenårig tradition men med moderna tekniker och material för att uppnå ett maximalt resultat. Waist trainer kan hjälpa kroppen med en långsiktig effekt genom att strama åt och minska midjemåttet.

 • Kan hjälpa till att öka förbränningen och minska midjemåttet medan du använder den
 • Bekväm att använda - utformat av elastiskt material
 • Finns både i svart och beige
 • Kan användas under träning, under kläder & på natten
 • Kan hjälpa till med ett permanent minskat midjemått vid regelbundet användande
 • Populär bland hollywoodstjärnor och bloggare!

Waist Trainer ™ är inte en vanlig korsett. Med sitt speciella elastiska material så kan denna midjetränare hjälpa till att öka kroppens ämnesomsättning, strama åt midjan och öka kroppens fettförbränning. Efter bara några veckors användande av en korsett för smalare midja kan du märka och se tydliga resultat. Denna korsett kan hjälpa dig med en tonad och definierad mage vilket också gör att resten av din kropp ser fastare ut, din hållning förbättras och kläderna passar bättre än någonsin!

Läs mer

Vad är en Waist Trainer?

En Waist trainer är en åtstramande midjetränare och korsett för smalare midja i ett. Du använder denna produkt runt midjan för att uppnå en smalare midja snabbt, enkelt och effektivt med waist training. Vår waist trainer är utformad för att kunna hjälpa med att minska midjemåttet, effekten är beroende på användaren och dennes förutsättningar.

Denna midjetränare är utformad för personer som vill få en smalare midja och framhäva kroppens former. Om du funderar på att ta din viktminskning till nästa nivå så kan vår waist trainer vara den lösning du sökt efter. Vår waist trainer kan hjälpa dig att få en smalare och mer välformad midja oavsett, om det är för ett speciellt tillfälle eller om du vill uppnå ett permanent resultat med regelbunden waist training.

Denna waist trainer är tillverkad av material av högsta kvalitet och består av polyester och spandex. Materialet är anpassat för att forma midjan på det mest effektiva sättet med waisttraining. Vår midjetränare består av speciellt formade metalldelar som vävts in i tyget som omges av mjukt och fint material för bästa komfort. Dessa metalldelar är hjälper till att minska ditt midjemått när din waisttrainer dras åt och hjälper dig att uppnå ett maximalt resultat vid waisttraining. Flexibiliteten i denna Waist trainer tillåter rörelsefrihet och extra hög bekvämlighet under användandet.

Ökad popularitet

På sociala medier som Instagram ser vi idag ofta kända person som Kim Kardashian, Jessica Alba, Kylie Jenner som använder Waist trainer och nu finns äntligen denna produkt i Sverige! Många kändisar säger sig att uppnått deras perfekt formade midja på grund av regelbundet användande av en waist trainer. Vi sett en snabb ökning av populariteten av waisttraining. Korsetterna har speciellt utformats baserat på en tusenårig tradition men med moderna tekniker och material för att uppnå ett maximalt resultat vilket är anledningen till att de snabbt ökat i popularitet så snabbt. Prova denna Waist trainer och uppnå en smalare midja och en mer välformad kropp!

Användning av Waist trainer

Vår midjetränare är mycket lätt och enkel att använda. Du tar enkelt din korsett för smalare midja runt magen så att den övre delen är placerad strax under bysten.

Korsetten är lätt att anpassa så att den sitter bekvämt runt din midja. Du kan bära din midjetränare alla tider på dygnet - vaken eller sovande. Speciellt under träning är förbränningsaktiviteten vid waisttraining extra effektiv. För bästa bestående resultat med din korsett för smalare midja, rekommenderar vi att du använder vår midjetränare under minst 3 månader mellan 3 och 6 timmar per dag.

Vår ämnesomsättning kommer då att öka automatiskt och ditt midjemått minskas. Resultaten är tydliga när denna Waist trainer används under period. Du får även ett omedelbart resultat med denna korsett för smalare midja. För en mer naturlig viktminskning och ökat resultat rekommenderar vi att kombinera användandet av vår populära Waist trainer med tillskottet Detox Tone som är speciellt anpassat för att hjälpa dig i processen att minska ditt midjemått med waisttraining.

Storleksguide

För att hitta rätt storlek så mäter du din midja och väljer storlek i tabellen till höger. Mät ungefär 2 centimeter ovanför naveln för att få rätt midjemått och storlek på din korsett för smalare midja. Om ditt midjemått är mellan två storlekar rekommenderar vi att du väljer den största storleken av de två.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (95.29% baserat på 17 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.3% baserat på 884 )

 • * Bra pris och bra kvalitét!
 • * Har minskat mitt midjemått med flera centimetrar efter bara några veckors dagligt användande. Älskar denna produkt och har en i varje färg!
 • * Sitter bra och håller inne magen.
 • * Läst mycket om de här på internet och blev jätteglad när jag hittade den hos er då jag handlat hos er innan och alltid vart nöjd! Väntar just nu på paketet
 • * Jag beställde Large och den var lite tight men när jag satt på den känns allting bra! Har mätt mitt midjemått och det minskade nästan 6 cm med denna på, känner mig snyggare och kläderna sitter bättre !! Rekommenderas starkt. Tänkte först bara ha den till fest men nu har jag den varje dag.
 • * Jag köpte samma storlek som storlekstabellen visade (medium) och den satt perfekt. Den sitter bekvämt och jag är mer än nöjd med min nya waist trainer!
 • * Snabb leverans och en bra produkt! Känner mig snygg i den och att den formar kroppen är ett extra plus.
 • * Jag köpte denna efter att ha sett dem på instagram. Tänkte använda den som en del för att få en smalare midja i kombination med min träning. Jag har använt den i två dagar nu och jag älskar den! När jag först provade den så tänkte jag att det inte kommer att göra så stor skillnad men efter att ha spänt åt den var det perfekt passform! Känner att jag fått bättre hållning och kläderna sitter bättre! Har den 5-6 timmar per dag och kommer fortsätta med detta!
 • * Trodde faktiskt inte den skulle vara så bekväm som den är, vilket är ett stort plus!
 • * Jag har provat andra liknande tidigare, men av den lite mer billiga varianten. Men det är verkligen värt att betala lite extra för kvaliteten är så mycket bättre och den jag har nu använder jag flera gånger i veckan och den har fortfarande inte gått sönder! (min förra från ett annat märke höll i typ två veckor)
 • * Det tog ett litet tag innan man vande sig vid att ha den på sig, men nu känner jag den knappt längre
 • * Jag var mellan två storlekar och valde att ta den större, vilket är glad jag gjorde - den satt som en smäck!
 • * Ger mig mer självförtroende på bara ett par sekunder!
 • * Snabb leverans och jag är mer än nöjd. Har nu beställt en i både beige och svart som jag använder dagligen. Bra för hållning, man ser smalare ut och jag kommer ihåg att sträcka på mig vilket är bra för ryggen. Midjan har också blivit smalare även när jag inte använder min waisttrainer. Fantastiskt bra.
 • * Jag köpte den efter att ha läst om detta i en tidning och hur en waist trainer kan minska midjemåtten permanent. Har inte fått paketet ännu men väntar det imorgon, ser fram emot att testa!
 • * Denna korsett passar mycket bra !!! Jag har provat en annan variant och det var en stor skillnad i hur bra de satt, denna har bättre kvalitet och det minskar midjemåttet redan från första användningen. Rekommenderas starkt +++++
 • * Mycket nöjd med min waisttrainer. Minskade 5 centimeter runt midjan, får bättre hållning och kläderna passar bättre. Rekommenderar denna till alla!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden