UPS

Vid Expressleverans från UPS kan du få ditt paket inom ca 24- 48 timmar. På adressen du angett till UPS behöver någon vara hemma, alternativt att du sätter en fullmakt på dörren där det står att de kan lämna den i din brevlåda/brevinkast/hänga det på dörren – beroende på vart paketet får plats och vad Du föredrar. Du kan även ringa UPS och ändra leveransdag (obs – har du beställt via faktura kan du endast få det levererat till din bokföringsadress).

Har du portkod behöver du lämna denna till UPS, det kan du göra på UPS kontaktnummer nedan.

Du har 3 leveransförsök, därför rekommenderar vi dig som inte kan vara hemma att ta kontakt med UPS eller lämna en fullmakt på dörren. På länken nedan kan du klicka för att ladda ner en mall för en fullmakt – du kan även skriva denna för hand. För frågor kring fullmakt kan du även kontakta UPS på kontaktinformationen nedan.

Du kommer att få ett e-mail då ditt paket skickas ut, där du kommer att få ditt "sändningsnummer".

Med ditt "sändningsnummer/InfoNotice-nummer" kan du spåra ditt paket på UPS.se . Vid kontakt med UPS behöver du ange detta nummer för att de skall veta vilket paket du har frågor kring.

För frågor angående leverans vänligen kontakta UPS på tele: 08 627 4200

Vill du sätta en fullmakt på dörren kan du skriva ut en exempel-fullmakt som du finner på länken nedan, eller skriva ner samma information för hand och placera lappen på dörren.

Fullmakt