GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR
2 Års Garanti
u neck för massage av nacken
u neck för massage av nacken
u neck för massage av nacken
u neck för massage av nacken

U-neck

Enhet för massage av nacken

Översikt

U-neck ® är en portabel nackmassör som hjälper dig att slappna av och ta det lugnt, samtidigt som den ökar välbefinnandet och kan minska värk och smärta på grund av stela muskler i nacken. U-neck är en elektronisk massageapparat som fungerar med milda impulser. Tack vare den lätta designen kan du enkelt använda den på var som helst - i soffan, på jobbet eller i bilen. Bli av med muskelspänningarna enkelt och effektivt med U-neck.

 • U-Neck bärbar elektronisk massageapparat för nacken
 • Kan hjälpa till att lindra nacksmärta och huvudvärk
 • Sex olika lägen och intenitetsnivåer
 • Välj mellan elektronisk nackmassage, IR-värmebehandling, eller vibrationsbehandling
 • Bärbar och trådlös
 • 2 års garanti
 • Minskar stress, muskelsmärta och spänningar
 • Vibrationer som ökar blodcirkulationen

U-neck ® portabla nackmassör kan hjälpa dig att slappna av oavsett om din smärta i nacken orsakas av stress, skada eller annat. Denna nackmassör fäster du enkelt runt din nacke och därefter hjälper den dig att slappna av och må bättre på bara några minuter. Denna djupa massage kan med sin värmande funktion även hjälpa dig att bli av med spänningshuvudvärk i ditt eget hem när du inte har tid eller råd att gå regelbundet till en massör. Med denna exklusiva massage enhet kan du äntligen bli av med irriterande och obehaglig smärta och känna dig mer rörlig och pigg!

 • CERTIFIERAD HÖG KVALITET
 • ISO
 • KLINISKT BEVISAT

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

Vad är U-neck ®?

Om du lider av smärta i nacken, huvudvärk eller stelhet kan denna portabla nackmassör vara precis vad du söker efter. U-neck ® är framtagen av terapeutiska massörer med syftet att skapa en massagenhet som kan hjälpa dig att öka ditt välbefinnande. Denna portabla massagenhet för nacken består av den mest avancerade tekniken på marknaden för att massera och behandla dina nackmuskler så effektivt som möjligt.

U-neck ® portabla nackmassör fungerar via en fjärrkontroll och kan användas för massageprogram mellan 5 och 30 minuter beroende på vad du känner att du behöver. Med 6 olika massagenivåer har du en stor frihet att välja typ och intensitet på din massage. Den avancerade värmande U-neck ® massagenhet för nacken kan stimulera området med upp till 40-48 graders värme.

Fördelarna med U-neck ®?

Det finns många fördelar med att använda U-neck ® massagenhet. En portabel massör kan inte bara lindra dina spänningar, stelhet och smärta. Med U-neck kan du koppla av på ett enkelt och bekvämt sätt, var du än befinner dig.

Om du har problem med nacken eller om du vill koppla av på ett enkelt och bekvämt sätt - utan att behöva spendera timmar hos en sjukgymnast kan denna nackmassör vara precis vad du sökt efter.

Vad är huvudfunktionerna med U-neck ®?

 • 6 olika massagenivåer
 • Lågfrekvent elektrisk stimulering
 • Olika värmenivåer för djup avslappning
 • Vibrationer som stimulerar blodcirkluationen
 • Medföljande fjärrkontroll för enkel kontroll och programbyte

U-neck ® använder lågfrekventa elektriska pulser, vilket innebär att nerverna stimuleras i nackpartiet. Denna frekvensen är mycket låg vilket gör att du inte kommer att märka av några av dessa impulser – denna massagenhet kommer bara öka känslan av avslappning tack vare dessa milda vibrationer.

Hur fungerar U-neck ®?

Om du känner dig stel eller om du känner obekväma spänningar i nacken är du rekommenderad att använda U-neck ® massageapparat två gånger om dagen under 10-20 minuter åt gången.

Påbörja behandlingen genom att klappa en fuktig handduk försiktigt mot huden samt mot metallplattorna i din U-neck ®. Starta sedan ditt önskade program med den medföljande fjärrkontrollen. Rikta fjärrkontrollen mot den infraröda delen av enheten för att starta din nackmassör. Tryck på ON och välj den massagefunktion som du föredrar med piltangenterna.

Som med alla andra elektriska apparater ska U-neck ® massageapparat för nacken aldrig användas i badet. Vi rekommenderar att du använder U-neck ® massageapparat två gånger om dagen för bästa resultat eller efter de behov du känner att du har.

Är det säkert att använda U-neck ®?

Det finns inga kända biverkningar med U-neck ® nackmassör. Eftersom de elektriska impulserna är mycket svaga så känner inte din kropp dem förutom att det ökar avslappningen. Denna massageapparat för nacken är speciellt framtagen för en ökad muskelavslappning och är helt säker att använda.

Oftast köpt tillsammans

B-Vitamin Complex
B-Vitamin Complex

365 Tabletter | För immunförsvar & energi

199Kr

+
Cirkulationstränare
Cirkulationstränare

Enhet | Stöd för blodcirkulationen i ben och fötter

1,999Kr

1 Produkt(er)

199Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(55)
4 Stjärnor
(30)
3 Stjärnor
(6)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.78% baserat på 91 Kundomdömen

Verifierat Köp

Mycket bra.

J Johan B
Verifierat Köp

smidig att använda med många funktioner

L Lars-Erik
Verifierat Köp

Kanonbra, enkel att förvara och effektiv nackmassage som gör stor skillnad för min nacke.

F Fredrika
Verifierat Köp

Köpte den till sambon som haft nackproblem en längre tid men jag använder den också dagligen. En bra produkt med flera bra funktioner som är mycket lätt att använda och förstå även för mig som inte är så teknisk. Bra sida med stort utbud, jag har handlat av er tidigare och alltid vart nöjd med både produkter och eran service.

B Britt Bergqvist
Verifierat Köp

Snabb leverans, fick paketet direkt till konsum på några dagar och produkten fungerade toppen. Älskar att sitta vid Tv:n efter jobbet och nu kan jag få en nackmassage varje dag. Mitt bästa köp på länge och hela familjen använder den!

A Ania, Halmstad
Verifierat Köp

Testade hos min syster som köpt denna från er, efter det åkte jag hem och beställde en åt mig själv :)

M Maria L
Verifierat Köp

Jag jobbar på kontor och sitter vid datorn hela dagarna, detta har gjort att jag får värk och smärta i både axlar och nacke. Läste om u-neck och beställde den för snart 1 månad sen, sen dess har jag använt den 10-15 minuter varje kväll. Älskar den värmande massagefunktionen och min nacke känns bättre nu än vad den gjort på flera år.

A Ann-Britt Hansén
Verifierat Köp

En bra massageapparat som gör att jag inte har lika mycket spänningar, tycker också att min huvudvärk minskat sen jag började med detta. Billigare än att gå på massage varje månad som jag gjorde tidigare och ett bra köp.

F Fatima, Göteborg
Verifierat Köp

Köpte den i present till min fru som ständigt säger att hon har ont i nacken, hon blev jätteglad och är riktigt nöjd med den.

B Benny
Verifierat Köp

Den är skön att använda men än så länge har jag fortfarande ont i nacken efter en dag på jobbet, men det känns bättre i alla fall.

M Marita

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar