måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Detox Foot Pads Vaddering 10 Vaddering | Detoxplåster för viktminskning

219Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Herbal Skin doctor ™ Detox Foot Pads är speciellt utformade detoxplåster för att återställa god hälsa och avgifta din kropp medan du sover. Att bli av med gifter i kroppen kan hjälpa dig att gå ner i vikt, bli piggare och stimulera kroppens välmående. Herbal Skin doctor ™ Detox Foot Pads verkar i sömnen. Dessa innovativa detoxplåster utnyttjar den gamla orientaliska healingprocessen vilket gör att du kan uppleva av stora fördelar med detox - snabbare och mer effektivt än tidigare.

 • Lätt att använda medan du sover
 • 5 dagars utrensande detoxplåster
 • Kan hjälpa till med att öka din viktminskning
 • Enkel, effektiv och stressfritt avgiftningsprogram
 • Avgiftar kroppen och kan hjälpa till att minska värk och smärta
 • Lindrar stress och trötthet
 • Tar endast några sekunder att fästa och avgiftar kroppen medan du sover
 • 100 % Naturlig avgiftning
 • Kan hjälpa kroppen att lindra svullnade fötter och lugna värkande ben

Herbal Skin doctor ™ Detox Foot Pads är unika från andra metoder då du inte behöver besöka en salong för att göra en komplett detox. Det tar endast ta några sekunder att applicera ett detoxplåster som sedan kommer att detoxa din kropp medan du sover. Våra effektiva detoxplåster från Herbal Skin doctor ™ Detox Foot Pads är vetenskapligt utvecklade för att driva ut gifter på ett enkelt och effektivt sätt. Placera ett plåster under varje fot innan du skall sova och vakna upp utvilad och renad från föroreningar. Vägen till en komplett detox har aldrig varit enklare.

Läs mer
Typ: Puder
Antal: 10

Vad är Herbal Skin doctor ™ Detox Foot Pads?

Vår kropp konsumerar upp till 500 olika gifter per dag vilket är ett nummer som konstant ökar. Potentiellt skadliga gifter finn i bland annat koffein, fet mat, alkohol och nikotin men även i luften, vattnet och vår miljö. Luftföroreningar och höga nivåer av alkohol kommer också att bidra till att kroppen upptar gifter. Som ett resultat av detta påverkas vårat matsmältningssystem, allmänna hälsa, kondition och vikt.
Hur fungerar Herbal Skin doctor ™ Detox Foot Pads?

Enligt kinesisk medicin har kroppen över 360 akupunkturpunkter och över 60 av dessa finns i fotsulorna. Blodflödet till fotsulorna användas för att transportera de naturliga ingredienserna som arbetar för att påskynda spridningen av gifter i hela kroppen. Herbal Skin doctor ™ Detox Foot Pads fungerar genom att absorbera orenheter i kroppen och därmed rena din kropp från slaggprodukter och gifter.

Hur använder jag Herbal Skin doctor ™ Detox Foot Pads?

Om det är första gången du provar på en utrensande detox rekommenderas det att du använder Herbal Skin doctor ™ Detox Foot Pads detoxplåster under 5 dagar i rad för att se en klar förbättring. Du kommer efter några dagar se förbättring då plåstret blir ljusare i färgen efter användning. När du märker detta kommer du att veta att du har påbörjat processen med att långsamt befria kroppen från skadliga gifter.

Placera enkelt plåstret på fotens undersida och innan du ska sova och ta sedan bort detoxplåstret på morgonen när du vaknar. Du kommer redan kunna se resultat efter bara en natt. Färgen på plåstret från Herbal Skin doctor ™ Detox Foot Pads kommer att variera från svart eller mörkbrunt till olika nyanser av grönt och grått, beroende på vilken nivå av gifter du har i kroppen.

Steg 1 : Tag ut dina detoxplåster från dess skyddande förpackning
Steg 3: Fäst plåstret mitt under vardera fotsula och låt verka under natten medan du sover
Steg 5: Avlägsna plåstrerna på morgonen när du vaknar.
Steg 2: Avlägsna skyddsplasten så är plåstret är redo att fästas u
Steg 4: Herbal Skin doctor ™ fungerar absorberar orenheter i kroppen och därmed rena din kropp från slaggprodukter och gifter.
Steg 6: Färgen på plåstret kommer att variera beroende på vilken nivå av gifter du har i kroppen.

Vad innehåller paketet med Herbal Skin doctor ™ Detox Foot Pads?

Herbal Skin doctor ™ Detox Foot Pads innehåller allt du behöver för en 5 dagars komplett detox.

 • 10 stycken effektiva detoxplåster
 • 10 stycken självhäftande etiketter
 • Enkla instruktioner så du kan få ut det mesta av detoxbehandlingen

Hur kommer Herbal Skin doctor ™ Detoxplåster fungera för mig?

En vanlig människa förbrukar mer än 5 kg kemiska tillsatser genom mat varje år, våran kropp blir överbelastad med gifter som orsaker en dominoeffekt på vår hälsa. Herbal Skin doctor ™ Detox Foot Pads hjälper till att rena kroppen från gifter vilket gör att du kan få ett aktivt liv och mer hälsosamt liv.

Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten beroende på din livsstil, kost och individuella förutsättningar.

100% Naturligt

Eftersom att Herbal Skin doctor ™ Detox Foot Pads är en 100 % naturlig produkt så finns det inga kända biverkningar. Men det är viktigt att man tänker på följande enkla försiktighetsåtgärder:

 • Använda endast produkten externt.
 • Placera inte detoxplåster över öppna sår, slemhinnor eller ögon.
 • Ta inte ut pulvret i plåstret.
 • Förvara utom räckhåll för små barn.

Hur beställer jag Herbal Skin doctor ™ Detox Foot Pads?

Det är mycket enkelt att beställa Herbal Skin doctors detoxplåster från oss på WeightWorld. Lägg varan i kundvagnen genom att klicka på "Köp". Klicka sedan vidare dig till "Utcheckningen" när du är klar med din shopping på vår webbplats. Välj leveransmetod och betala för ordern. Om du har några frågor om Herbal Skin doctor ™ Detox Foot Pads, våra tjänster eller andra produkter är du mycket välkommen att kontakta våran kundtjänst via telefon, chatt eller e-post.

Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (96.67% baserat på 6 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

 • * Bra produkt, jämför jag med vad ett spa tog för en avgiftning med detoxplåster så var priset otroligt bra och jag fick minst lika bra effekt. Enkelt behandling som inte involverar några kemikalier eller tabletter - passade mig perfekt!
 • * Mycket lätt att använda och verkar medan jag sover.
 • * Bra produkt, otroligt vad en detox kan göra skillnad. Hade aldrig provat detox innan och visste inte vad jag skulle förvänta mig, men det är verkligen något jag kan rekommendera! Jag märkte tydlig skillnad efter bara några dagar, kännde mig piggare, fick mer energi och ork att ta tag i min träning och börja motionera mer. Gick ner 5 kilo veckorna efter min behandling och jag tror det beror på reningen och nystarten för min kropp :)
 • * Känner mig piggare, fräschare och denna detox gjorde definitivt skillnad. Köpte ett till paket till nyss till min vännina i present då jag tror det skulle passa henne också som också har ett ganska stressigt liv och behöver lite uppiggning!
 • * Snabb leverans och bra produkt!
 • * Fungerar effektivt och jag kände en tydlig skillnad efter avgiftningen. Blev piggare och jag kommer definitivt köpa dessa igen!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden