Detox Foot Pads

10 Plåster | Örtbaserad kroppsdetox

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Detox Foot Pads är baserade på en metod som kombinerar uråldrig traditionell läkekonst med moderna tankar kring hälsa och avgiftning. Dessa innovativa fotplåster från Weightworld har inspirerats av akupunktur, zonterapi och moderna medel för att detoxa kroppen. Prova våra detoxplåster som kan hjälpa dig att bli av med oönskade gifter och orenheter i kroppen med helt naturliga ingredienser, som verkar genom den tunna huden på fotsulorna.

  • Kan hjälpa till att rena kroppen medan du sover
  • Detox fotplåster med naturliga ingredienser av högsta kvalitet
  • Smärtfri användning
  • Snabba och lätta att applicera
  • Synbara resultat när plåstren tas av
  • 5-dagarsprogram för kroppsdetox
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • GMP
  • Cruelty-Free

Vikten av detox

Varje dag tar kroppen upp gifter från luften vi andas och maten vi äter. Även om det inte alltid kan undvikas kan det skapa en ansamling av gifter i kroppen. Detta stör den naturliga balansen och kan resultera i ett flertal olika problem, som matsmältningsproblem, trötthet, utmattning - det kan till och med påverka vikten. Detta är anledningen till att avgiftning är viktigt - detox kan hjälpa oss att återfå balansen i kroppen och starta om dess naturliga reningsprocesser.

Detox Foot Pads

Enligt den kinesiska örtläran innehåller kroppen mer än 360 akupunkturpunkter och 60 av dem, tillsammans med 7000 nervändar, finns under fötterna. Detta gör fotsulorna till det perfekta stället för att rena kroppen och därför skapades Detox Foot Pads. De innehåller naturliga ingredienser som xylitol, bambu och träkolspulver och verkar genom att suga upp oönskade gifter och orenheter, långsamt, genom fötterna när du sover. Tekniken betyder att de är enkla och bekväma, och perfekta för de som inte vill använda repetitiva tablettkurer eller kladdiga krämer. Utöver detta innehåller varje förpackning allt du behöver för ett komplett och optimalt utformat 5-dagarsprogram.

Användning

01. Steg

Ta 2 plåster (1 till varje fot) och ta bort det skyddande materialet.

02. Steg

Ta bort baksidan på de båda plåstren så att du kan se de rena plåstren.

03. Steg

Applicera 1 plåster på varje fotsula. Ha dem på över natten när du sover.

04. Steg

Medan du sover verkar plåstren och suger åt sig gifter från kroppen.

05. Steg

När du vaknat, ta försiktigt bort plåstren från dina fotsulor.

06. Steg

När du tittar på plåstren kan de variera i färg beroende på mängden gifter.

Fullständig innehållsförteckning

Xylitol, bambusa arundinacea (pulver av bambustam), dextrin, cellulosa, träkolspulver, turmalin, askorbinsyra.

Råd

Dessa Detox Foot Patches använder sig av naturliga ingredienser och är en örtbaserade detoxmetod, därför är de säkra att använda utan kända bieffekter. Har du inte använt detoxplåstren tidigare rekommenderar vi att du läser igenom innehållsförteckningen, om du skulle ha några personliga allergier. För att få ut maximal effekt av plåstren bör du använda dem varje natt under hela 5-dagarsperioden. Du kan komma att se att plåstren blir ljusare allt eftersom, vilket är helt normalt då det visar att gifterna sakta håller på att försvinna. Om du är gravid eller medicinerar, rådfråga din doktor innan användning.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(10)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

87.14% baserat på 13 Kundomdömen

Verifierat Köp

Kände en positiv förändring med en gång, rekommenderar den varmt.

C Christina L
Verifierat Köp

Svårt att veta om det hade någon effekt.

B Beriit A
Verifierat Köp

Tycker att det fungerar bra sover bra mår bättre när jag använder detta

A Ann-charlott K
Verifierat Köp

För tidigt att svara på

M Micael H
Verifierat Köp

Som förväntat

A Ace
Verifierat Köp

Bra kvalitet

P Petra D
Verifierat Köp

Det var bra 👍

R Rima B
Verifierat Köp

Bra produkt, jämför jag med vad ett spa tog för en avgiftning med detoxplåster så var priset otroligt bra och jag fick minst lika bra effekt. Enkelt behandling som inte involverar några kemikalier eller tabletter - passade mig perfekt!

H Henrietta, Sthlm
Verifierat Köp

Mycket lätt att använda och verkar medan jag sover.

S Susanna J, 31, Karlshamn
Verifierat Köp

Bra produkt, otroligt vad en detox kan göra skillnad. Hade aldrig provat detox innan och visste inte vad jag skulle förvänta mig, men det är verkligen något jag kan rekommendera! Jag märkte tydlig skillnad efter bara några dagar, kännde mig piggare, fick mer energi och ork att ta tag i min träning och börja motionera mer. Gick ner 5 kilo veckorna efter min behandling och jag tror det beror på reningen och nystarten för min kropp :)

L Linda J
Verifierat Köp

Känner mig piggare, fräschare och denna detox gjorde definitivt skillnad. Köpte ett till paket till nyss till min vännina i present då jag tror det skulle passa henne också som också har ett ganska stressigt liv och behöver lite uppiggning!

L Lussan, Älmhult
Verifierat Köp

Snabb leverans och bra produkt!

A Anna-Lena Marklund
Verifierat Köp

Fungerar effektivt och jag kände en tydlig skillnad efter avgiftningen. Blev piggare och jag kommer definitivt köpa dessa igen!

F Fatima

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar