Klarna Instruktioner

Klarna

Med Klarna slipper du krångliga formulär, långa kortnummer och bankdosor. Istället behöver du bara uppge ditt personnummer i vår kassa. En snabbkontroll på cirka en sekund görs då för att säkerställa dina personuppgifter och godkänna ditt köp.

När ditt köp har godkänts skickar vid dina varor. När du har fått hem din beställning får du även en faktura, antingen bilagd med dina varor, skickad separat med posten eller via e-post.

Klarna Faktura

Med Klarna Faktura handlar du tryggt och säkert. Efter att du valt Klarna faktura som betalningsmetod kommer fakturan att skickas ut med ditt paket, via post eller e-post. Du har sedan 14 dagar på dig att betala från och med den dagen paketet skickats ut. En serviceavgift på 29 SEK tillkommer alltid vid Klarna Faktura. Var några med att hålla koll på faktura datumet så att du inte missar din betalning. Om du inte betalar din faktura i tid kommer du att få en betalningspåminnelse på 60 SEK samt en dröjsmålsränta på 25%.

Klara Konto - Delbetalning

Handla idag, betala sen! Med Klarna Konto kan du delbetala enkelt och säkert. När du väljer Klarna Konto kommer din faktura skickas ut via posten en gång i månaden för betalning. Det tillkommer alltid en service avgift på 29 SEK när du väljer att betala med Klarna Faktura. Med Klarna delbetalning har du hela 24 månader på dig att betala med ett minimum på 50 SEK per månad. Med Klarna konto kan du gör flera olika köp och betala av total summan inom den satta tidsperioden. Årsräntan ligger på 19,90%.

Om du har några frågor om Klarna vänligen kontakta WeightWorld Kundtjänst eller Klarna Kundservice .