WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

KetoWorld Keto Collagen Advanced

90 Kapslar | Ketovänligt Marint Kollagentillskott

Om du följer keto-dieten eller funderar på att börja, så vet du antagligen hur svårt det är att få ihop rätt mängd näringsämnen som krävs för denna livsstil. På grund av detta har Weightworld skapat det nya tillskottet KetoWorld Marine Collagen Advanced, speciellt utformat för dig som vill få ut alla fördelar av ett rent kollagentillskott utan att kompromissa med din diet. Det är utformat av en förstklassig form av typ 1 marint kollagen, och har berikats med högpotent Hyaluronsyra, C-vitamin och Co-Q10 för att ge dina ben, leder och din hud den boost som behövs.

  • Högkvalitativ typ 1 NatiCol® marint kollagen
  • Perfekt för keto & lågkolhydratdiet
  • Berikad med Hyaluronsyra & Co-Q10
  • Stöttar leder, hud och ben
  • 90 lättsvalda kapslar
  • Kraftfull styrka, låg sockerhalt
  • GMP
  • Keto Diet
33.35
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Vad är Keto Collagen Advanced från WeightWorld?

Keto Collagen Advanced är ett exklusivt tillskott som hör till den senaste serien av våra KetoWorld-produkter, designade för att hjälpa till att ta hand om de specifika behoven för dem som följer en ketogen diet eller lågkolhydratdiet, även kallad low-carb diet. KetoWorld Marine Collagen Advanced är framställt av certifierad NatiCol® för att garantera dig ett rent kollagentillskott, anskaffat från en säker källa. Produkten har inte bara ett otroligt lågt innehåll av kolhydrater, utan är också både GMP och Halal-vänligt, för att göra det lämpligt för flera olika dieter och behov.

Hur fungerar det?

Viktminskning, mental klarhet, ökade energinivåer och många andra fördelar verkar vara orsaken till att den ketogena dieten har blivit så trendig. Formeln innehåller en form av typ 1 marint kollagen med hög biotillgänglighet, som innehåller mycket peptider och en låg sockerhalt, vilket är idealiskt för att leverera rätt mängd energi för att bibehålla ketos. Keto Collagen Advanced är berikat med förstklassig Hyaluronsyra, C-vitamin & CO-Q10, som hjälper dig att ta hand om lederna, benen och huden varje dag.

För vem passar det?

Oavsett om du är en fitnessfantast, en högpresterande idrottare eller bara lever ett aktivt liv och vill ta hand om din vikt, är den här produkten det perfekta tillskottet till din ketogena diet. Detta naturliga kollagentillskott är perfekt för dig som vill boosta din kropp utan att påverka dina viktminskningsmål. Weightworld ™ skapat precis vad du behöver för stödja din resa mot en strålande och stark kropp, med hjälp av bara 3 kapslar per dag.

Hur används det för bäst resultat?

Ta bara 3 kapslar med ett glas vatten varje kväll, cirka en timme efter middag. För bäst resultat rekommenderar vi att du tar tillskottet vid samma tidpunkt varje kväll. Detta keto tillskott är framställt av högkvalitativa naturliga ingredienser och har därför inga kända biverkningar. Läs alltid igenom hela ingredienslistan för att undvika personliga allergener. Det innehåller inga konstgjorda konserveringsmedel, färgämnen, sötningsmedel eller smakämnen. Produkten är inte avsedd för personer under 18 år.

Fullständig ingredienslista

Aktiva ingredienser - marint kollagen, aloe vera 200:1 (motsvarar 18,000mg av 100% ren aloe vera gel från inre blad), co-q10, (som ubikinon), hyaluronsyra, c-vitamin (som kalciumaskorbat), zink (som zinkglukonat).

Andra ingredienser - kapselskal - hydroxypropyl metylcellulosa, klumpförebyggande medel - maltodextrin, magnesiumstearat och kiseldioxid.

Läs mer
KetoWorld Keto Collagen Advanced 90 Kapslar | Ketovänligt Marint Kollagentillskott

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.82% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Superbra super product

F Filiz C
Verifierat Köp

Skönt att det äntligen finns kosttillskott för särskilda dieter - har haft svårt att hitta något som passar lchf. Nöjd.

J Jonas
Verifierat Köp

Jag är nöjd - produkten gör vad den ska. Snabb leverans med.

E Emilina
Verifierat Köp

Det finns många kosttillskott som dessa men jag beställer mycket från er så jag valde era. Är nöjd och kommer förmodligen köpa igen.

J Jakob
Verifierat Köp

Funkar bra och man behöver inte oroa sig över att det påverkar ens ketosis

C Caroline
Verifierat Köp

Dom är jättebra

L Lo
Verifierat Köp

Jag fick paketet igår och jag är nöjd

J Johanna
Verifierat Köp

Jag är jättenöjd och tycker att det är så smidigt att det är kapslar och inte pulver

K Kerstin
Verifierat Köp

Dom är bra

L Liv
Verifierat Köp

Jag tycker att min hud har blivit bättre

P Pirjo
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter