Carb No More

60 Kapslar | Naturligt kolhydratsblockerande kosttillskott

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Vill du säkra din vikthållning, men utan att tvingas avstå från mat som du älskar - bröd, pasta och potatis..? Genom att verka som en naturlig kolhydratsblockerare kan Carb No More hjälpa till att reducera mängden av de kolhydrater som du äter, från att tas upp i matsmältningen. Till skillnad från många andra kolhydratsblockerare är Carb No More helt fritt kemikalier och syntetiska ämnen, och innehåller istället naturliga och trygga ingredienser från bland annat kidnybönor, äpplecidervinäger och grönt te. Detta främjar på så vis en hälsosam viktkontroll, utan att du helt och hållet tvingas ge upp mat som du älskar.

  • Främjar en hälsosam vikthållning
  • Innehåller 7 naturliga aktiva ingredienser
  • Med vit kidneyböna, äppelcider & grönt te
  • För reducerat upptag av kolhydrater i kroppen
  • Glutenfritt och passande för vegetarianer
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Mjölkfri
  • Laktosfri

Hur fungerar kolhydratblockerare?

Kolhydratblockerare fungerar genom att hämma enzymet, alfa-amylas, som bryter ner och smälter komplexa kolhydrater. På molekylärnivå är dessa uppbyggda av många enkla kolhydrater som länkats samman i en kedja. De här komplexa kolhydraterna behöver brytas ner till glukos av enzymer innan de kan tas upp och användas, eller lagras som överskott i form av fett.

Men, när du använder en kolhydratblockerare blir enzymet tillfälligt blockerat, vilket låter de komplexa kolhydraterna passera genom systemet osmälta. Detta betyder att de inte omvandlas till glukos och därför inte heller lagras som fett. De bidrar då inte heller till kaloriupptag eller höjda blodsockernivåer. De “goda”, enkla kolhydraterna tillåts samtidigt smältas ordentligt, vilket gör att du fortfarande tillgodogör dig nyttorna och näringen från de “goda” kolhydraterna - en dubbel fördel!

En del kan lockas att tro att om de börjar använda en kolhydratblockerare så kan de äta hur mycket kolhydrater som helst. Men, även om du tar ett av de här kosttillskotten så kan du inte överkonsumera dina favorit-pastarätter och bröd utan att det ger effekt. Genom att använda en kolhydratblockerare kan du reglera och kontrollera ditt kolhydratintag, och tillåta dig själv en liten belöning emellanåt utan att behöva känna dig lika skyldig efteråt.

Vad är skillnaden mellan enkla och komplexa kolhydrater?

Carb No More

Som den naturliga kolhydratblockerare det är, är Carb No More utformat för att främja hälsosam vikthantering, genom att hjälpa till med regleringen av kolhydratintaget och mängden kolhydrater som din kropp tar upp. Detta gör det till det perfekta kosttillskottet för de som vill hålla koll på vikten, men samtidigt inte låta bli sin favoritmat eller gå på en strikt kolhydrafri diet. Carb No More kan även vara användbart verktyg för diabetiker, då det hjälper till att reglera upptaget av sockerarter på ett naturligt och säkert sätt.

Något som ger Carb No More en särställning i jämförelsen med andra kolhydratsblockerande tabletter och produkter, är att det framställs av naturliga ingredienser som valts ut noggrant, i exakta kvantiteter, för att kunna tillhandahålla unik formula. Den huvudingrediensen i Carb No More är extrakt från vit kidneyböna, vilket hyllas som en av de bästa naturliga kolhydratsblockerande ingredienserna på marknaden. Övriga utvalda ingredienser i den är toppformulan har satts samman som ett perfekt komplement till den vita kidneybönan, för att främja andra hälsofördelar som att stötta energinivåerna, för att tillhandahålla ett allsidigt kosttillskott som du verkligen kan dra nytta av.

Aktiva ingredienser

Användning

Kapslarna i Carb No More har utformats för att utgöra ett enkelt moment innan intag av kolhydrater, samt för att vara lättsvalda. För att använda produkten tar du bara två kapslar tillsammans med ett glas vatten innan ett huvudmål som innehåller kolhydrater. Ta inte kosttillskottet mer än 3 gånger om dagen. Varje flaska innehåller 60 kapslar, vilket ger att den räcker till 30 doser. För optimal effekt bör kosttillskottet användas tillsammans med en kontrollerad och balanserad kost.

Råd

Carb No More innehåller endast naturliga ingredienser och har därför inga kända bieffekter och är säkert att ta. Vi rekommenderar dock alltid att innehållsförteckningen kontrolleras innan användning, om du har några personliga allergier. Den här naturliga kolhydratblockeraren är glutenfri och passar vegetarianer. Rådfråga en doktor innan användning om du är gravid, ammar eller medicinerar.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(6)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.33% baserat på 14 Kundomdömen

Verifierat Köp

Funkar!! har inte gått ner i vikt men omfånget runt midjan har minskat med 2 cm använt dessa i 3 veckor.

L Lotta
Verifierat Köp

Har testat liknade produkter förut med gott resultat. Det fortsätter fungera

J Johanna ?
Verifierat Köp

Perfekt supernöjd, hjälper magen också

K Kajsa F
Verifierat Köp

Jag är jätte nöjd !

A Anu R
Verifierat Köp

Jag har läst om liknande innan och varit jättesugen på att pröva. Har precis köpt hem min första burk, är superspänd och hoppas på bra resultat.

S Sandra
Verifierat Köp

Jag har köpt kolhydratsblockerare från apoteket innan som funkade men inte sån bra som jag vill. Tror att dom här kan hjälpa bättre eftersom jag köpt andra produkter från weightworld innan som fungerat bra.

S Susana
Verifierat Köp

Även om jag ju kanske inte kan äta kakor och bullar vid varje kafferast så känner jag nu att jag i alla fall kan unna mig en bit kaka till fredagsfikan på jobbet och det räcker gott för att jag ska vara nöjd.

G Gunnilla
Verifierat Köp

Har ätit dom här i två månader nu och jag tycker att de har fungerat riktigt bra. Äter en kolhydratsnål diet men ibland unnar jag mig vanlig pasta ändå och då har jag tagit en sån här innan och jag har fortfarande gått ned i vikt

M Moa
Verifierat Köp

Svårt att säga om det är tabletterna som hjälper då jag både halvbantar och tränar mer nu, men jag har gått ned några kilon och det är det enda som räknas. Vågar inte sluta med dom här nu och sluta gå ned i vik haha

K Karin
Verifierat Köp

Min fru åt dom här och gick ned i vikt, och nu vill hon att jag ska äta dom också. Hoppas de funkar lika bra på mig

A Anders

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar