måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Carb No More Kapslar 60 Kapslar | Kolhydratsblockerare | 60 kapslar

maxmedix™

279Kr
329Kr
Du sparar:  50Kr

Se mer

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

MaxMedix Carb no More är en kolhydratsblockerare, perfekt för dig som konsumerar mycket kolhydrater. Detta tillskott kan hjälpa dig och din kropp med att omvandla överskottet av kolhydrater till energi istället för att det sätter sig som fett, något som kan bidra till en ökad viktminskning.

 • Kan bidra till att reducera upptaget av kolhydrater
 • kan bidra till viktminskning
 • Kan hjälpa kroppen att omvandla överfödiga kolhydrater till energy
 • 100% naturliga ingredienser
 • Inga kända biverkningar

MaxMedix Carb no More kolhydratsblockerare är ett viktminskningspiller som kan bidra till att blockera överskottet av kolhydrater så att det inte omvandlas till fett. Om du inte är redo att ge upp kolhydraterna är denna carb blocker perfekt för dig då den går in och blockerar överskottet av kolhydrater och omvandlar det till energi.

Läs mer
Märke: MaxMedix

Vad är kolhydrater?

Du kan kategorisera kolhydrater i tre olika grupper; kostfiber, stärkelse och socker. Kroppen behandlar de olika kolhydraterna på väldigt olika sätt. Kostfibrer är mer hälsosamma kolhydrater som kroppen inte tar upp, istället utsöndras de med avföringen. Även stärkelse kan vara svårt för kroppen att absorbera, medan den lätt kan absorbera socker. MaxMedix Carb no More kolhydratsblockerare kan hjälpa kroppen att inte ta upp alla onödiga kolhydrater, vilket särskilt är de med hög sockerhalt.

Vad är MaxMedix Carb no More kolhydratsblockerare?

Denna carb blocker är utformad för att begränsa de funktioner i kroppen som bidrar till att omvandla kolhydrater till fett.

MaxMedix Carb no More bidrar till att lösgöra kolhydrater genom matsmältningsprocessen istället för att de absorberas som fett. Detta kan jämföras med att vara på en lågkolhydratsdiet, skillnaden är att du med denna kolhydratsblockerare inte behöver reducera all konsumtion av livsmedel med kolhydrater – MaxMedix carb blocker löser det åt dig!

Hur fungerar MaxMedix Carb no More?

Om du vill gå ner i vikt kan det underlätta att skära ner på kolhydrater. Men det är långt ifrån en lätt uppgift att ta bort kolhydrater ur kosten eftersom de finns i en mängd livsmedel som vi konsumerar dagligen och inte vill vara utan. Med denna kolhydratsblockerare behöver du inte ta bort kolhydrater ur kosten. Anledningen till detta är att tillskottet kan hjälpa kroppen genom att blockera det enzym som går in och omvandlar de onödiga kolhydraterna till fett. Det kan också bidra till att förhindra att vissa kolhydrater absorberas i kroppen så att de passerar genom kroppens system utan att egentligen smältas. Detta kan hjälpa dig att uppnå önskad viktminskning, eftersom du på detta sätt effektivt kan skära ner på kolhydrater utan att behöva reducera och förändra din kost. Det bör understrykas att det inte rekommenderas att bara leva på vitt bröd och snabbmat - du bör ändå äta en hälsosam och varierad kost tillsammans med MaxMedix Carb no More carb blocker.

Kan jag gynnas av att ta MaxMedix Carb no More?

Helst bör vi alla äta en balanserad kost och kombinera den med regelbunden motion, men i vår moderna värld är vi alltmer upptagna med dagliga åtaganden och arbetsuppgifter. Om du vill styra ditt kaloriintag genom en lågkolhydratkost kan MaxMedix Carb no More kolhydratsblockerare hjälpa dig. Likaså kan tillskottet användas av personer som har diabetes eftersom det kan hjälpa dem att gå ner i vikt, utan att störa insulinnivån. Vänligen rådgör med läkare om du är osäker på om du kan ta denna produkt.

Vad innehåller MaxMedix Carb no More?

Detta kosttillskott innehåller följande ingredienser som är 100% naturliga:

 • Extrakt av vita kidneybönor 4:1 (600mg)
 • Krom (120 mikrogram)
 • Guaranaextrakt (22% koffein, 30mg)
 • Äpplecider (37% organisk syra, 20mg)
 • Maskrosextrakt 5:1 (20mg)
 • Kanelextrakt 30:1 (20mg)

Användning

MaxMedix Carb no More är en kolhydratsblockerare som är väldigt enkel att använda. Ta bara 2 kapslar strax före en måltid.

För bästa resultat rekommenderas att ta kapslarna 5-10 minuter före en måltid som innehåller kolhydrater.

Säker och naturlig

Detta tillskott görs enbart av naturliga ingredienser och har inga rapporterade fall av biverkningar. Det är dock rekommenderat att du läser ingrediensförteckningen noggrant före användning. Vi rekommenderar att du rådfrågar läkare om du känner obehag.

Hur beställer jag MaxMedix Carb no More carb blocker?

För att beställa klickar du helt enkelt "Köp"-knappen för att sedan gå vidare till kassan. Vi erbjuder UPS-leverans så att du kan få din kolhydratsblockerare redan dagen efter, om du beställer före klockan 17.00 måndag till torsdag. Om leveranstiden inte spelar någon roll kan du också välja att få fri frakt om du spenderar över 499 kronor. Vi använder oss av Klarna vilket ger dig flera olika betalningsalternativ att välja mellan.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (80% baserat på 2 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.29% baserat på 868 )

 • * Jag har läst om liknande innan och varit jättesugen på att pröva. Har precis köpt hem min första burk, är superspänd och hoppas på bra resultat.
 • * Jag har köpt kolhydratsblockerare från apoteket innan som funkade men inte sån bra som jag vill. Tror att dom här kan hjälpa bättre eftersom jag köpt andra produkter från weightworld innan som fungerat bra.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden