måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Somatox Skinnytox Tea | Slimming fit te

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Somatox Skinnytox Tea är ett naturligt te som kan hjälpa dig att gå ner i vikt samtidigt som det kan öka ditt välmående. Detta effektiva skinnytox tea från Somatox innehåller en blandning av naturliga örter som är speciellt anpassade för att kunna hjälpa dig med din viktminskning*. Somatox viktminskningste går att köpa som både 14- och 28-dagarskur, kan ge dig mer energi och kan också hjälpa dig att dämpa och minska aptiten.

 • Naturliga ingredienser kända för att kunna hjälpa dig att öka ämnesomsättningen
 • Fräsch och god smak både morgon och kväll
 • Kan användas för att hjälpa till att dämpa aptiten*
 • Naturliga ingredienser från världens alla hörn för bästa effekt
 • Kan hjälpa dig att detoxa, rena och förnya kroppen
 • Välj mellan praktiskt 14- eller 28-dagarspaket
 • Kan öka dina energinivåer och din prestationsförmåga*

Somatox Skinnytox Tea är ett naturligt viktminskningste som används för att hjälpa dig att bli av med vattenvikt, minska uppblåsthet, detoxa och rena kroppen, men också för att naturligt öka både energinivåer ämnesomsättning*. Kombinerar du Somatox Skinnytox Tea med vardagsmotion och en hälsosam kost kan teet bidra till att du blir piggare, får en stärkt kropp och ett ökat välmående.

Läs mer

Vad är Somatox Skinnytox Tea?

Somatox Skinnytox Tea är ett detoxte, speciellt utformat för att fungera som viktminskningste, tillverkat av 100% naturliga ingredienser. Paketet består av antingen en 14- eller 28-dagars kur med detoxte - fyllt med frukter och örter som kan bidra till en sund viktminskning. Skinnytox Tea ska drickas innan frukost, följt av en kopp kvällste som du dricker innan du ska sova.

Hur ofta ska jag dricka Skinnytox Tea?

Drick Somatox Skinnytox Tea under antingen 14 eller 28 dagar direkt ur din favoritkopp. Häll kokande vatten över ditt slimming detoxte och låt det dra i 3-5 minuter.

Antingen kan du ta bort din tepåse eller lämna kvar den i koppen medan du njuter av av Somatox Skinnytox Tea. Detta är grunden för din detox med Somatox Skinnytox viktminskningste. Glöm inte att dricka Somatox Skinnytox te varannan kväll under din avgiftande tetox-behandling.

Den exklusiva blandningen i Somatox Skinnytox Tea är specifikt framtagen för att kunna stödja din kropps naturliga eliminerings och avgiftningsprocesser. Örterna i detta viktminskningste arbetar tillsammans för att kunna stödja en hälsosam matsmältningsfunktion. Kvällsteet ska drickas varannan kväll under antingen 14 eller 28 dagar och är en viktig del i avgiftningen och Somatox Skinnytox te kan dessutom hjälpa dig att komma igång din viktminskning.

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten.

Ovanstående resultat har uppnåtts under 1-3 månader*.

Vad är fördelarna med Somatox Skinnytox Tea?

Somatox Skinnytox Tea är ett speciellt framtaget viktminskningste som verkar för att kunna hjälpa till att ge energi och därigenom kunna bidra till att vitalisera din kropp inifrån och ut*. Med ingredienser som grönt te, maskros och citrongräs är vårt uppfriskande detoxande te en viktig källa till antioxidanter och näringsämnen. Detta viktminskningste har utformats för att ge näring åt din kropp och hjälpa kroppen att rena sig från gifter samt kan hjälpa till att öka viktminskningen effektivt*.

Detta effektiva viktminskningste kan att hjälpa att minska din aptit och ger dig en extra energi redan på morgonen och kan därmed öka din viktminskning effektivt*. Med hjälp av 100 % naturliga ingredienser kan detta kraftfulla detox te rena kroppen från gifter och slaggprodukter. Detta slimming detoxte kan göra att du känner dig piggare samt att det kan återställ din naturliga kroppsbalans. Det är rekommenderat att kombinera Somatox Skinnytox Tea med en hälsosam kost bestående av hälsosam frukost, lunch och middag tillsammans med regelbunden motion. På detta sätt kan du verkligen uppleva fördelarna med det naturliga Somatox Skinnytox Tea.

Vad innehåller Skinnytox Tea?

Skinnytox Morgonte innehåller: Gojibär, Sennablad, Lotusblad, Kamomill, Puerh Tea Leaf, Cassia Seed, Sencha grönt te och citrongräs.

Skinnytox Kvällste innehåller: Senna Leaf, Sencha grönt te, Kamomill, Lotusblad, Cassia Seed och Puerh Tea Leaf.

Vart kan jag köpa Somatox Skinnytox Tea?

Du hittar Somatox Skinnytox slimming detoxte för både 14 och 28 dagar direkt hos oss på Weightworld.se. Vi erbjuder direkt dag till dag leverans och våran kundtjänst är tillgänglig för att svara på dina frågor och funderingar vardagar mellan klockan 9:00 till 19:00. Vi erbjuder flera olika typer av viktminskningsteer för naturlig tetox för att passa precis dina önskemål. Det är fritt fram att experimentera med den blandning av ditt slimming detoxte som passar dig bäst och du kan även kombinera ditt Somatox Skinnytox Tea med citron, honung eller till och med kanel!

100% Naturligt

Vårt te är helt naturligt och har en effektivt renande effekt och du kan därför upptäcka att din mage kan bete sig annorlunda än normalt. Vi rekommenderar inte att du dricker detta te om du är gravid eller ammar.

Var uppmärksam på om några former av allergiska reaktioner uppstår när du dricker Somatox och samtidigt tar preventivmedel eller andra mediciner. Tillta försiktighet om du skulle uppleva allergier, kräkningar och diarré.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (95% baserat på 4 Recensioner)
Servicebetyg (96% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Snabb leverans och bra information på eran sidan om hur det fungerar!
 • * Rekommenderas varmt. Jag beställde mitt slimming te på söndag och fick det tisdag morgon.. Jag kunde spåra mitt paket hela vägen.
 • * Jag tappade redan i vikt efter första veckan och har länge tänkt köra en detox men inte velat ta tabletter så jag blev mycket glad när jag fick höra talas om tetox. Det fungerade och jag mår mycket bättre än tidigare. Tack för snabb leverans från en nöjd kund, kommer definitivt beställa från er igen!
 • * Perfekt för att komma i form och rena kroppen på samma sätt. Jag märkte stor skillnad efter min detoxkur och gick även ner 5 kilo :) Toppenbra och jag köpte en förpackning till min syster i present då hon också velat prova efter att hon hört om hur det funkade för mig!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.