måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Somatox Scrub Mandarin & Almond | Mjukgörande kaffeskrubb

Av: Somatox

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Somatox Scrub Mandarin & Almond är en 100% naturligt återfuktande kroppsskrubb som passar lika bra för kropp och ansiktet. Denna scrub är baserad på kaffebönor, råsocker, havssalt och eteriska oljor och kan hjälpa dig att rengöra och försköna huden naturligt och enkelt. Denna kroppsskrubb är speciellt framtagen för att ta hand om din hud och denna body scrub ger dig en ökad känsla av välbefinnande och verkar återfuktande och verkar djuprengörande på din hud. Prova nu och din hud kan bli mjuk, återfuktad och fräsch!

 • 100 % naturliga body scrub
 • Reducera celluliter och hudbristningar
 • Lindra eksem och psoriasis
 • Exklusiv blandning av bland annat mandarin, kaffebönor och mandel
 • Hjälper till att minska akne och åderbråck
 • Innehåller naturliga eteriska oljor
 • Återfuktar och föryngrar huden
 • Exfolierar och mjukar upp huden på djupet

Somatox Scrub Mandarin & Almond är en exklusiv kroppsskrubb som består bland annat av kaffebönor som är kända för att stimulera blodcirkulationen och bidra till att minska uppkomsten av celluliter samt bristningar. Denna peeling hjälper också till med att lindra eksem och psoriasis. Dessutom kan detta i kombination med råsocker och havssalt hjälpa dig att exfolierar och återfuktar huden på djupet med en saltskrubb. Eteriska oljorna i Somatox Scrub Mandarin & Almond hjälper till att uppnå en ung och fräsch hy.

Läs mer

Vad är Somatox?

"Soma" är ett indisk ord som i hinduismen betyder framställning av en dryck som var tänkt att ge odödlighet när den konsumerades. "Tox" kommer helt enkelt från ordet detox vilket syftar på att ta hand om sin kropp.

Produkter så som Somatox Scrub Mandarin & Almond är framtagna för sina exklusiva fördelarna från naturliga ingredienser baserade på örter och växter. Innan Somatox utvecklade sina produkter undersökte grundarna vilka naturliga ingredienser som skulle ge bäst resultat och deras fördelar för både kropp och själ. Efter att först ha framtagit naturliga detoxteer så erbjuder nu Somatox även denna 100% naturliga återfuktande kroppsskrubb för både kroppen och ansiktet.

Vad är Somatox Scrub Mandarin & Almond?

Somatox Scrub Mandarin & Almond är en ansikts- och kroppspeeling som tar hand om din hud på djupet. Denna kroppsskrubb har uppdraget att ge det bästa för din kropp och innehåller därmed 100% naturliga ingredienser. Denna scrub som hjälper dig att bekämpa celluliter, acne och bristningar men även eksem och psoriasis. Somatox Scrub Mandarin & Almond är också effektiv för att hålla huden ren och återfuktad.

Somatox Scrub Mandarin & Almond är en ansikts- och kroppsskrubb som passar alla hudtyper. Med en exklusiv blandning av kaffebönor, havssalt, råsocker och eterisk olja som ger denna skrubb effektiv återfuktning av huden.

De rena kaffebönorna som finns i Somatox Scrub Mandarin & Almond bidra till att stimulera blodcirkulationen och minska uppkomsten av celluliter, bristningar, eksem, åderbråck, psoriasis och akne. Kombinerat med råsocker och havssalt föryngrar denna peeling kroppen samtidigt som den mjukar upp och rengör huden på djupet. Den organiska kokosoljan i denna kroppsskrubb hjälper även att hålla huden återfuktad och skinande.

Vilka är ingredienserna i Somatox Scrub Mandarin & Almond?

Somatox Scrub Mandarin & Almond består av naturliga ingredienser som på ett enkelt och effektivt sätt tar hand om din hud och stärker din hud. Här är ingredienserna i denna effektiva kroppsskrubb:

Afrikanska kaffebönor

Med sitt ursprung i Afrika, är detta kaffe faktiskt en mycket kraftig sort med många hälsosamma egenskaper. Kaffebönorna är kända för att kämpa mot fria radikaler och verkar kaffe direkt på bland annat rynkor, celluliter eller solskador. Denna ingrediens hjälper även till med att stimulera blodcirkulationen och kan också minska mörka ringar och påsar under ögonen.

Mandarinolja

Denna olja i Somatox Scrub Mandarin & Almond saltskrubb är känd för att lindra hudirritationer. Oljan är ofta använd i i hudvårdsprodukter för att stärka huden samt i behandlingar mot akne tack vare sina antiinflammatoriska egenskaper. Mandarinoljan i denna skrubb mjukar också huden samtidigt som den kan hjälpa dig att jämna ut huden och lindra problem med hudskador, psoriasis eller eksem.

Havssalt

En saltskrubb med havssalt är starkt rekommenderat för de som vill ta lite extra hand om sin hud. Salt är känt för att vara ett kraftfullt rengöringsmedel som stimulerar blodcirkulationen och därmed mjukar upp och vitaliserar huden på djupet. Salthalten i Somatox Scrub Mandarin & Almond är också perfekt för att tillföra mineraler och eliminera gifter som samlats i huden.

Råsocker

Detta är en idealisk komponent för en mjuk och silkeslen strålande hy. Förutom att ge en behaglig känsla av välbefinnande så lugnar socker hudproblem och tillåter cellförnyelsen för en yngre och fastare hud. Sockret i Somatox Scrub Mandarin & Almond hjälper dig att uppnå en fastare och mjukare hud än du tidigare upplevt.

Sötmandelolja

Oljan är känd för att hålla huden frisk. Den lindrar eksem med sina lugnande egenskaper för att minska klåda och inflammation. Den söta mandeloljan i Somatox Scrub Mandarin & Almond kroppsskrubb är en kraftfull fuktighetskräm som hjälper till att ge näring till torr och skadad hud.

Druvkärneloja

Denna olja har en fantastiskt uppfriskande doft samtidigt som den är kraftfullt återfuktande och minskar torr, skadad eller sprucken hud. Oljan är rik på vitaminerna A och E som lindra rodnad, ärr och solskador. Oljan hjälper skrubben att tränga in i huden och göra den fantastisk mjuk och avslappnad. Ingrediensen tillför även vitaminer och mineraler till din kropp och ökar ditt välbefinnande.

Hur man använder man Somatox Scrub Mandarin & Almond?

Användningen av återfuktande Somatox Scrub Mandarin & Almond är mycket enkel. Du behöver bara fukta din kropp i duschen och tillämpa en handfull av denna skrubb. Du applicerar den helt enkelt genom att gnugga in skrubben med cirkelrörelser på din hud. Upprepa tills din kropp är täckt med Somatox Scrub Mandarin & Almond. Fokusera på de områden som vill behandla lite extra. När skrubben är väl fördelade, vänta 5-10 minuter innan du sköljer av skrubben från kroppen.

Applicera 2-3 små nävar av Somatox Scrub Mandarin & Almond saltskrubb för att återfukta kroppen. Använder du skrubben enligt rekommendationerna bör denna saltskrubb räcka till 10-12 behandlingar.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (100% baserat på 2 Recensioner)
Servicebetyg (96% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Jag älskar alla era produkter och denna skrubb är en av mina favoriter! Den har gjort en stor skillnad för min torra hud, huden är mycket mjukare inte alls torr och flagning längre och jag tycker att mina celluliter har minskat!
 • * Luktar fantastiskt av mandariner och rostade mandlar!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.