Kundens rättigheter

1. Leverantören/Agent*

Leverantören/agenten är Hexpress Limited (bedriver handel som Weightworld.se.), Beufort House, Road Town, Tortola, British Virgin Islands. Företagets registreringsnummer är 529615

Weightworld.se har en korrespondensadress som du kan se nedan:

Weightworld.se
106 Lower Addiscombe Road
Croydon
Surrey
CR0 6AD
United Kingdom

2. Leveranskostnad

Vi använder UPS samt Royal Mails Special Delivery Service som leverantörer, sistnämnda lämnar över produkterna till Posten när de kommer till Sverige. Leveransalternativ kan komma att ändras om det är en spray produkt alternativt en beställning av högt order värde. UPS levererar inte spray produkter och vid höga ordervärden finns det en risk att den kommer bort vid försändelse via Royal Mail. Bor du i ett avlägset område kan UPS ta ut en högre avgift än den som är angiven på vår sida, vi förbehåller oss då rätten att skicka den med Royal Mail och meddelar dig som kund om detta.

3. Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard, bankgirobetalning till Comfort Click samt Klarna faktura.

4. Rätt till att annullera

Du har rätt till att anullera fram tills slutet på en upphöringsperiod på 14 arbetsdagar, med start från dagen vi skickat produkten till dig. Om du ångrar dig angående produkterna inom denna period, vänligen returnera dem till Weightworld inom 7 dagar efter mottagandet. Produkter kan endast returneras av denna anledning om förpackningen är oöppnad och produkterna kan återförsäljas som nya produkter utan extra arbete för Weightworld. Du är ansvarig för betalning av transportkostnaderna om produkterna returneras av denna anledning. För mer information, se våra regler och villkor.