7 Enkla chiarecept du behöver i ditt liv!

Har du hört talas om chiafrön? Det borde du, de är helt fantastiska! Chiafrön, kända för sina många hälsofördelar, kan förbättra din matsmältning, förse dig med mer energi och till och med motarbeta smittämnen och fria radikaler.

Dessa frön tas från plantan Salvia Hispanic, en medlem av salviasläktet. Den härstammar från Guatemala och Mexiko och har allmänt odlas för sina frön som ofta används i köket.

WeightWorld erbjuder dessa superfood frön i pack om 200 g. De är så lätta att addera till din dagliga diet, i allt från smoothies till gröt och sallader. Ta en titt på våra recept och prova dem själv!

Chia pudding met aardbeien
1. Chiapudding med jordgubbar

Med bara fyra ingredienser ser denna efterrätt både elegant ut och smakar otroligt! Prova redan idag och unna dina vänner något efter middagen eller njut av den helt sjä

Ananas Lucuma Chia Pudding
2. Ananas, Lucuma och Chiapudding

Detta recipe är så lätt att följa - det innehåller bara 3 steg! Servera med gojibär och råa kokosflagor som dekoration..

Grön Matcha Chia Dessert
3. Chiaefterrätt med Grön Matcha

Denna efterrätt påminner om Ananas, Lucuma och Chiapuddingen men har istället en vacker grön färg tack vare Matcha!

Superfood proteinbollar
4. Superfood Proteinbollar

Dessa små snacks är perfekta på fest eller i lunchlådan! De gjorda på energigivande hampaproteinpulver.

Chiafrön, vanilj och hallonpudding
5. Chiafrö, Vanilj och Hallonpudding

Denna efterrätt, gjord på hallon, vanilj och honung, blir en utsökt och uppfriskande höjdpunkt efter middagen. Den ser fantastisk ut och är enkel att göra.

Chiazaad en bananenbrood ontbijt
6. Frukostbröd med Chiafrö och Banan

Detta recipe är fullt av nyttiga ingredienser såsom banan och kokos. Det är ett otroligt enkelt och gott bröda att baka! Prova det idag för ett hälsosamt mellanmål.

Chia,linfrö och bananhavre muffins
7. Havremuffins med Chiafrön, Linfrön och Banan

Dessa muffins är perfekta på dig som är på språng! De förser dig med en liten energiboost, innehåller viktiga linfrön och har ett högt innehåll av omega 3 fetter!

Andra intressanta artiklar

Dela med