WeightWorlds bästa julklappstips - 6 perfekta gåvor

Julen står för dörren och kanske har du fortfarande julklappar kvar att handla (trots att du lovade dig själv att i år skulle du vara klar i november...). Vi vet hur det är, och oroa dig inte! Oavsett om du letar efter den perfekta julklappen till pappa, syrran, bästa kompisen eller din moster så har vi massor med julklappstips på gåvor som du enkelt klickar hem och som garanterat kommer att komma till användning. Här på WeightWorld är vi övertygade om att årets julklapp 2020 är hälsa och self care så kolla in våra 6 tips på julklappar som låter dina nära och kära ta hand om sig själva ordentligt, både i hemmets trygga vrå och på språng, under denna mörka, ruggiga årstid.

För hälsoentusiasten på språng - WeightWorlds Smoothie Blender

Har du en person i din närhet som aldrig tycks sitta still? Som alltid har kalendern full och flänger mellan jobbet, gymmet, träffar med kompisar och tillbaka till gymmet? Då är WeightWorlds|Smoothie Blender den perfekta julklappen. Den är särskilt framtagen för att mixa och blanda fräscha, hälsosamma smoothies och shakes på språng så att hälsoentusiasten aldrig behöver hoppa över ett välbehövligt mellanmål!

För tedrickaren - Tea Infuser Bottle

Tedrickare är ett särskilt släkte. Helst skulle de vilja ha en kopp i handen dygnet runt. Men det kan vara svårt när man är på språng, koppar spiller och teet blir både kallt och tappar smak. Ge tedrickaren i ditt liv en Tea Infuser Bottle i jul! Den högkvalitativa termosflaskan håller teet varmt och infuser-insatsen gör så att man inte ens behöver vänta på att teet ska dra, det är bara att hälla i och gå - så att din tedrickare kan avnjuta sitt te vart som helst, när som helst.

För wannabe hunken - 8 Pads Abs Stimulator

Vi vet alla hur svårt det kan vara att få till de där eftertraktade magrutorna. Det kan kännas som att vi spenderar timmar på gymmet varje vecka utan att se några resultat alls. Så hjälp din wannabe hunk på traven och ge bort en 8 Pads Abs Stimulator i jul! Den använder elektronisk impulsteknik för att pressa magmusklerna till det yttersta och används enkelt hemma. Kanske kan wannabe hunken bli en riktig hunk lagom till strandsäsongen?

För den stela - U-neck

Har du en kontorsarbetande mamma, pappa, sambo, syskon eller morbror som alltid tycks vara stel och ha ont i nacken? Unna då personen en härlig nackmassage! Till skillnad från massagepresentkort som bara ger lindring en gång kan U-neck användas hur många gånger som helst! Den bärbara och elektroniska massageenheten använder sig av elektroniska impulser, IR-värme och vibrationer för att lösa upp spänningar och ge en behagligt avslappnande smärtlindring.

För den frusna - Circulator

Vi känner alla någon som alltid är frusen av sig och sitter med halsdukar och filtar för att hålla sig varm. En av de främsta orsakerna till att vi blir frusna av oss är faktiskt dålig blodcirkulation! Så för den frusne kan en Circulator vara den perfekta julklappen! Den förbättrar blodcirkulationen genom behaglig fotmassage och har flera fördelar för hälsan och välmåendet, utöver att hjälpa oss hålla oss varma.

För bantaren - Sweat Belt

Har du tröttnat på att höra bantaren beklaga sig över att inte kunna äta det ena och det andra på julbordet? Att kontrollera sin vikt handlar om så mycket mer än att förvägra sig själv allt det goda. Till exempel är det en god idé att boosta sin ämnesomsättning, och där kan Sweat Belt hjälpa till! Bältet höjer kroppstemperaturen genom termogenes och boostar metabolismen. Ge bort ett bälte i jul så kanske bantaren vågar ta för sig av både skinka och janssons frestelse på julbordet nästa år.

Och med dessa julklappstips hoppas vi att du har fått hjälp med att hitta de sista julklapparna och kan släppa stressen och bara slappna av och njuta av julens alla härligheter. Och om du mot förmodan skulle behöva ytterligare tips och inspiration kan du kolla in hela vårt sortiment på weightworld.se. Vi har allt för att ta hand om dig och dina kära. Och det bästa av allt är att du beställer allt med ett klick och slipper ge dig ut i kylan och julruschen.

Dela med