• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Waist trainer – En korsett för smalare midja.

En waist trainer korsett stil täcker magen utan att gå ner över höfterna och verkar åtstramande runt midjan. De kan minska ditt midjemått med upp till 2 eller 3 cm på några veckor och upp till 8-10 cm vid längre tid.

Vad är Waist training?

Waist training är en metod för att strama åt och få en smalare mida. Denna metod gör att man kan uppnå en gradvis formning av midjan genom att bära en korsett på regelbunden basis. Detta uppnås bäst kombinerat med regelbunden motion och kost.

Midjan och magen formas med hjälp av ett tryck som skapas vid användandet av en waist trainer korsett. Midjan och det omgivande området minskas gradvis över en period av flera veckor eller månader då kroppen långsamt formas av korsetten. Bäraren bör alltid känna sig bekväm och inte känna någon oro att korsetten känns för snäv. Vanligtvis bör waist trainern känns som en hård kram men inte göra att du har svårt att andas. Du bör kontrollera att du använder rätt storlek på din waist trainer om du upplever några obehag.

Typer av waist trainer för midjeträning

Det finns flera olika typer av korsetter på marknaden idag eftersom det finns många olika tillverkare. Det är därför viktigt att välja rätt tillverkare att köpa din waist trainer från för att uppnå en smalare midja på 1 vecka. De vanligaste typerna av waist trainers skapar en perfekt timglasformad figur och kan lätt döljas under skjortor och blusar. De är också tillverkade av kvalitetstyger och starkt material som ger bra stöd. Dessa typer av material diskuteras nedan.

En waist trainer startar från midjan och det huvudsakliga syftet med denna korsett är att minska midjemåttet men den har också andra fördelar. Den kan bäras bekvämt över samt under en klänning. Den är eleganta och stilrena med stålskenor integrerade i bomullsfodret.

Överbystkorsetter

Du bör välja en vintage överbystkorsett om du letar efter något som är mer genomarbetat och detaljerat än de klassiska modellerna. De kan både bäras som en topp för att stödja bysten och samtidigt minska midjemåttet. De bästa överbystkorsetterna kommer med ett stålfodral . Överbystkorsetter med plast är bekväma och prisvärda, de erbjuder också olika flera olika passformer och alternativ.

Små bröst framhävs bättre i en överbystkorsett med en rak urringning medan de med en djup urringning är mer lämpliga för kvinnor med större bröst . Dessa typer av korsetter är gjorda för att passa alla kvinnor oavsett byststorlek.

Waist trainers

Designkorsetter är tillverkade av kvalitetsmaterial och de är oerhört eleganta. Desas typer av shapewear används av Hollywoodkändisar världen över och de är kända för sin eleganta design. Deras korsetter kan både bäras som underkläder och som toppar. De finns både i svart och beige för att passa och inte synas under kläderna.

För att uppnå bästa resultat krävs det att korsetten är anpassad till dig och din kropp. Det finns flera faktorer att tänka på för att korsetten ska fungera på bästa sätt för just dig.

Om du har hudbesvär så är det rekommenderat att ha ett skyddande foder under din korsett. Foder är ett måste för midjeträning med korsett eftersom de fungerar som ett skyddande lager mellan huden vilket förhindra obehagliga skavsår och problem.

En ny waist trainer korsett bör sitta tight på sista spännet som sedan spänns åt för att gradvist göra din midja mindre. Du kan även kombinera Waist Trainer & Detox Tone för optimalt resultat och smalare midja. Tålamod är hemligheten med denna träningsmetod för smalare midja och du bör vara noga med att inte spänna åt korsetten för mycket eller för snabbt. Om korsetten blir spänd för mycket under en kort period kan det skada din kropp så det är viktigt att använda din waist trainer i lugn takt så den känns bekväm.

Material

Materialet på din korsett bör kunna andas och vara tvättbart med lite stretch. De flesta korsetter är tillverkade av många lager med starkt material som skapar stabilitet. De har också en stark och stålformad benstomme som oftast är gjord av tunt stål. Försök att hålla dig borta från en waist trainer som är tillverkad av plast.

Du kan använda korsetten 8-10 timmar per dag vilket kan orsaka obehag om den inte passar ordentligt. Du bör därför se till att välja en storlek enligt storlekstabellen som passar just din kroppstyp.

Resultat

Resultaten vid användandet av en waist trainer med korsett. Resultatet kan efter några månader bli permanent vid regelbundet användande. Denna typ av waist trainer korsett kan inte ändra ditt midjemått permanent men den kan användas som ett viktminskningsverktyg genom att försiktigt strama åt magsäckens storlek under måltider. Waist trainer korsett är mycket populära bland kvinnor som vill minska sin midja. Din waist trainer kan minska midjans omkrets med cirka 8-13 cm vilket skapar en perfekt siluett som gör att du ser bra ut i alla kläder.

Att bära en korsett under regelbunden tid kan bevisat göra dig smalare. Vissa av de mest hängivna korsettanvändarna har vittnat om att deras midja utvidgats efter att de tagit av sid den. Detta beror på att mjuka vävnader förskjuts när du bär en waist trainer under en längre period.