Waist trainer – En korsett för smalare midja.

Visste du att genom att bära korsett kan du stärka ryggen och lindra skador du har ådragit dig tidigare? Ja, att bära korsett i detta avseende är fördelaktigt. Den kan även förhindra andra osteoporos och andra sjukdomar, såsom fibromyalgi och artrit.

De många fördelarna med att använda korsetter är vad som lockar tusentals kvinnor till denna klassiska uppfinning. Resultaten är ögonblickliga, vilket framgår av en smalare midja från att bära en korsett, och det finns eftertraktade långsiktiga fördelar som också kan förväntas. Du kommer att förbättra din hållning, skulptera din figur och förhindra skador. Fortfarande inte övertygad? Låt oss kolla in en lång rad fantastiska fysiska fördelar idag.

Vad är Waist training?

Vad är Waist training?

Waist training är en metod för att strama åt och få en smalare midja. Denna metod gör att man kan uppnå en gradvis formning av midjan genom att bära en korsett på regelbunden basis. Detta uppnås bäst kombinerat med regelbunden motion och kost.

Midjan och magen formas med hjälp av ett tryck som skapas vid användandet av en waist trainer korsett. Midjan och det omgivande området minskas gradvis över en period av flera veckor eller månader då kroppen långsamt formas av korsetten. Bäraren bör alltid känna sig bekväm och inte känna någon oro att korsetten känns för snäv. Vanligtvis bör waist trainern känns som en hård kram men inte göra att du har svårt att andas. Du bör kontrollera att du använder rätt storlek på din waist trainer om du upplever några obehag.

Typer av waist trainer för midjeträning

Det finns flera olika typer av korsetter på marknaden idag eftersom det finns många olika tillverkare. Det är därför viktigt att välja rätt tillverkare att köpa din waist trainer från för att uppnå en smalare midja på 1 vecka. De vanligaste typerna av waist trainers skapar en perfekt timglasformad figur och kan lätt döljas under skjortor och blusar. De är också tillverkade av kvalitetstyger och starkt material som ger bra stöd. Dessa typer av material diskuteras nedan.

En waist trainer startar från midjan och det huvudsakliga syftet med denna korsett är att minska midjemåttet men den har också andra fördelar. Den kan bäras bekvämt över samt under en klänning. Den är eleganta och stilrena med stålskenor integrerade i bomullsfodret.

Överbystkorsetter

Du bör välja en vintage överbystkorsett om du letar efter något som är mer genomarbetat och detaljerat än de klassiska modellerna. De kan både bäras som en topp för att stödja bysten och samtidigt minska midjemåttet. De bästa överbystkorsetterna kommer med ett stålfodral . Överbystkorsetter med plast är bekväma och prisvärda, de erbjuder också olika flera olika passformer och alternativ.

Små bröst framhävs bättre i en överbystkorsett med en rak urringning medan de med en djup urringning är mer lämpliga för kvinnor med större bröst . Dessa typer av korsetter är gjorda för att passa alla kvinnor oavsett byststorlek.

Waist trainers

Designkorsetter är tillverkade av kvalitetsmaterial och de är oerhört eleganta. Desas typer av shapewear används av Hollywoodkändisar världen över och de är kända för sin eleganta design. Deras korsetter kan både bäras som underkläder och som toppar. De finns både i svart och beige för att passa och inte synas under kläderna.

För att uppnå bästa resultat krävs det att korsetten är anpassad till dig och din kropp. Det finns flera faktorer att tänka på för att korsetten ska fungera på bästa sätt för just dig.

Om du har hudbesvär så är det rekommenderat att ha ett skyddande foder under din korsett. Foder är ett måste för midjeträning med korsett eftersom de fungerar som ett skyddande lager mellan huden vilket förhindra obehagliga skavsår och problem.

En ny waist trainer korsett bör sitta tight på sista spännet som sedan spänns åt för att gradvist göra din midja mindre. Du kan även kombinera Waist Trainer & Detox Tone för optimalt resultat och smalare midja. Tålamod är hemligheten med denna träningsmetod för smalare midja och du bör vara noga med att inte spänna åt korsetten för mycket eller för snabbt. Om korsetten blir spänd för mycket under en kort period kan det skada din kropp så det är viktigt att använda din waist trainer i lugn takt så den känns bekväm.

Material

Materialet på din korsett bör kunna andas och vara tvättbart med lite stretch. De flesta korsetter är tillverkade av många lager med starkt material som skapar stabilitet. De har också en stark och stålformad benstomme som oftast är gjord av tunt stål. Försök att hålla dig borta från en waist trainer som är tillverkad av plast.

Du kan använda korsetten 8-10 timmar per dag vilket kan orsaka obehag om den inte passar ordentligt. Du bör därför se till att välja en storlek enligt storlekstabellen som passar just din kroppstyp.

Fördelar med en Waist Trainer

Det finns flera fördelar med att använda en träningskorsett för att få smalare midja. Här kommer tre fördelar som du kan ta del av vid användandet av en waist trainer.

Bättre hållning

Genom att korrigera hållningen kan en waist trainer hjälpa människor med skolios att hantera vardagen lättare och göra ryggkurvan mindre böjd. Efter att länga ha burit korsetter kan skoliospatienter märka en betydande skillnad i deras kroppsbyggnad. En man med plantar fasciit kände stor befrielse från trycket efter att ha burit korsett i ett par månader.

En stor fördel med korsetter är minskningen av huvudvärk eftersom människor som bär korsetter ofta förbättrar sin hållning, vilket hindrar nerverna från ryggraden från att dras samman. Kommunikationen mellan ryggraden och hjärnan blir mindre tilltäppt vilket i sin tur orsakar mindre migrän.

Vi betonar vikten av korrekt kroppshållning för att förebygga skador i ländryggen, speciellt för människor vars yrke kräver att de står hela dagen eller som gör en hel del att böjningar och lyft. Mekaniker, sjuksköterskor och snickare upplever ofta ryggsmärtor på grund av deras arbete. När de bär korsetter, kommer den gradvis förbättra sin fysiska stöd som i sin tur kommer att öka deras uthållighet.

Stärk lederna

Korsetter har länge varit kända för att förhindra den försvagning av lederna som upplevs av dem som har bindvävssjukdom. Genom att bära korsetter och förbättra sin hållning är de mindre känsliga för att råka ut för förskjutning av leder och andra fysiska förändraringsskador.

Att bära midjetränare som korsett har fantastiska fördelar, däribland att hjälpa sångare med sina övningar. De kan också vara användbara under konserter då de hjälper sångare nå högre toner genom att lägga tryck på membranet. Här kan du läsa mer om hur man får en smalare midja.

Astmatiska människor kan dra stor nytta av att använda korsetter eftersom korrekt hållning underlättar öppnandet av lungorna och gör det möjligt att andas fritt och konsekvent. Fråga din läkare om denna fördel innan du påbörjar midjeträning så att du vet om din kropp kan hantera det och om din hälsa kommer att påverkas till det bättre.

Öka förbränningen och lindra värk

Många kvinnor är tacksamma för korsetter eftersom de lindrar smärtan av mensvärk. Det är en lättnad för dem när de är på kontoret och inte behöver oroa sig för att uppleva smärta under arbetet. När de bär korsett sätter den press på mellangärdet, inklusive de peritoneala organen som bidrar till med livmodersammandragningar. Denna typ av tryck lindrar avsevärt smärta i mellangärdet samtidigt som din fettförbränning ökas.

Eftersom korsetter lägger tryck på buken och fungerar ungefär på samma sätt som en gördel, kan bukbråck förhindras. Det rekommenderas att rådgöra med din läkare innan du använder korsetter som ett sätt att undvika att bukbråcket blir värre. Våra kroppar skiljer sig åt och du kanske inte rekommenderas att använda detta i din situation. Det beror på vad din kropp kan hantera och din läkare kan hjälpa dig att avgöra detta.

Att bära korsett är inte bara en förebyggande åtgärd mot skador. Den kan också vara ett stöd för bukskador som är mycket värre, särskilt de som kan uppkomma efter till exempel en bilolycka och du kan köpa din waist trainer i sverige direkt här. Musklerna i magregionen stärks på den externa nivån, vilket kan stoppa dem från att kollapsa.

För kvinnor som har fött barn finns det särskilda typer av korsetter som kan användas för att lindra diastas recti eller vad som brukar kallas separation av musklerna i mellangärdet som uppstår när gravida kvinnor är i sena stadier av havandeskapet. Som en säkerhetsåtgärd kan du fråga din förlossningsläkare om detta, eftersom han / hon kan förklara detta bättre i detalj.

Resultat

Resultat

Resultaten vid användandet av en waist trainer med korsett. Resultatet kan efter några månader bli permanent vid regelbundet användande. Denna typ av waist trainer korsett kan inte ändra ditt midjemått permanent men den kan användas som ett viktminskningsverktyg genom att försiktigt strama åt magsäckens storlek under måltider.

Waist trainer korsett är mycket populära bland kvinnor som vill minska sin midja. Din waist trainer kan minska midjans omkrets med cirka 8-13 cm vilket skapar en perfekt siluett som gör att du ser bra ut i alla kläder.

Att bära en korsett under regelbunden tid kan bevisat göra dig smalare. Vissa av de mest hängivna korsettanvändarna har vittnat om att deras midja utvidgats efter att de tagit av sig den. Detta beror på att mjuka vävnader förskjuts när du bär en waist trainer under en längre period.

Dela med