2 Års Garanti

Vibrationsplatta för träning

Enhet | Vibrationsplatta för hemmabruk

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Träna hela kroppen hemma på bara 15 minuter med WeightWorlds Vibrationsplatta för träning. Denna avancerade vibrationsplatta tränar dina ben-, arm-, rygg- och magmuskler med vibrationer som kan stärka & tona musklerna, förbättra balansen och hantera vikten.. Du kan utföra träningen med olika övningar eller genom att bara stå stilla på plattan. Prova vår vibrationsplatta med inbyggd Bluetooth-högtalare, 5 styrkeband och en behändig fjärrkontroll redan idag!

 • Kan hjälpa dig att uppnå mål för muskler och vikthantering
 • Kan styras med fjärrkontroll
 • Med inbyggd Bluetooth-högtalare
 • Styrkeband ingår
 • Exklusiv 2 års garanti
 • CE-Märkt

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vad är WeightWorlds Vibrationsplatta för träning?

WeightWorlds Vibrationsplatta är en vibrerande träningsplatta designad för hemmabruk. Denna kraftfulla vibrationsplatta fungerar med hjälpa av vibrationer som kan stimulera dina muskler i hela kroppen. Den är särskilt fördelaktig för träning av magen, benen, rumpan, låren, ryggen och nacken. Vibrationerna har många fördelar för kroppen och kan hjälpa dig att bland annat tona muskler, hantera fettförbränning och stödja balansen genom att stärka mag- och ryggmuskler. Träningsprogrammen är endast 15 minuter långa och kan genomföras dagligen.

Vem kan använda en vibrationsplatta?

Det bästa med Weighworlds Vibrationsplatta är att den passar utmärkt för alla träningsentusiaster! För en mer aktiv träning kan du göra knäböj eller armhävningar på plattan, men det går även bra att bara stå eller sitta stilla på plattan, för en enkel men effektiv träning med minimal ansträngning.

Enhetens kompakta design är utmärkt för hemmabruk och med den medföljande fjärrkontrollen kan du enkelt ändra inställningarna medan du tränar. Vibrationsplattan har dessutom unika inbyggda högtalare som enkelt kan anslutas via Bluetooth, så att du kan njuta av din favoritmusik medan du tränar!

Det medföljer också ett set med 5 styrkeband i 5 olika färger som indikerar olika motståndskrafter så att du kan göra det mesta av din träning! Varje band ger en träningsnivå som passar en rad olika träningsaktiviteter, såsom gym, yoga och allmän träning.

Banden har en mjuk yta och en klar färg och de är gjorda av naturlig latex av högsta kvalitet som ger en överlägsen hållbarhet. Banden kommer också i en förlängd längd på 600 mm x 50 mm för att vara långa nog för att ge dig en helkroppsträning och hjälpa dig med träna ben, knän, höfter och rygg

Hur fungerar den?

WeightWorlds Vibrationsplatta fungerar genom att stimulera musklerna med vibrationer. När du står eller sitter på enheten överför vibrationerna energi genom kroppen med en hög (men trygg) frekvens. Detta hjälper musklerna att dra ihop sig och slappna av, på samma sätt som vid träning.

På grund av detta är vibrationsplattan perfekt för dig som tycker om att träna hemma, eller vill utföra din dagliga träning samtidigt som du till exempel tittar på tv. För en mer intensiv helkroppsträning och ännu mer effekt kan du även utföra olika övningar på plattan.

Användning

Försäkra dig om att vibrationsplattan är på en plan yta och att du har tillräckligt med utrymme runt omkring dig (minst 1 meter), före du börjar använda enheten. Lägg 2 x AAA Alkaliska batterier i fjärrkontrollen och fäst styrkebanden om du vill använda dem - du kan fästa dem med karbinhakarna till metallinsatserna som du hittar nere på framsidan av enheten (under skärmen).

Försäkra dig om att karbinhakarna sitter fast ordentligt genom att skruva fast låset så att det inte kan lossna under användning! Du kan även lyssna på musik från den inbyggda högtalaren genom att ansluta en kompatibel Bluetooth enhet. Nu kan du sätta igång!

 1. Anslut Vibration Exercise Machine till ett eluttag och slå på strömbrytaren. LED-skärmen visar sedan "- - -". Detta innebär att enheten är i vänteläge.
 2. Tryck på "On/Off" knappen på enheten eller på fjärrkontrollen för att sätta igång. Displayskärmen visar nu "10.0".
 3. Med knappen för programval kan du växla mellan de olika förinställda träningsprogrammen, som är markerade med "P". Börja träningen efter att du valt program med "Start" knappen. Tid och intensitet kan inte ändras i de förinställda träningsprogrammen.
  Förinställda träningsprogram
  Hastighet Intensitetsnivå (Högre siffra = Högre intensitet)
  Ändras var tionde sekund P1 P2 P3 P4
  S1 10 15 20 25
  S2 30 25 40 45
  S3 40 20 60 50
  S4 50 30 80 85
 4. I träningsläget kan du själv ställa in träningstiden och intensiteten. För att ställa in tiden, tryck på en av timer-knapparna (max 20 minuter). Börja träna genom att trycka på "Start". Intensiteten kan justeras med hastighetsknapparna "High" och "Low" under träningen.
 5. För att öka hastigheten, tryck på knappen M för en hastighet upp till 25/50/80 och de tre sista knapparna för 30/60/90 i manuellt träningsläge.
 6. Du kan avbryta träningen när som helst genom att trycka på "Stop" knappen.
 7. Med "On /Off" knappen, kan du sätta enheten i standby-läge efter träningen.
 8. Tryck på strömbrytaren för att stänga av Vibrationsplattan helt.

Förslag på övningar

Helkroppsträning

Stå på plattan med fötterna axelbrett isär. I den här positionen säkerställer du att vibrationerna passerar genom hela kroppen, vilket kan stödja och stärka musklerna.

Knäböj

Stå på plattan med fötterna axelbrett isär och böj knäna i 90 graders vinkel. Håll positionen. Detta kan ha fördelar för ben-, mag- och ryggmusklerna.

Armhävningar

Placera händerna axelbrett isär på plattan och gör armhävningar. För att anstränga musklerna mer kan du böja armbågarna i 90 graders vinkel och hålla dig i plankposition.

Nedre delen av benen

Lägg nedre delen av benen på plattan, som på bilden, och placera händerna bakom dig på golvet för stöd. För en intensivare övning kan du lyfta rumpan från golvet och lägga vikten på vaderna.

Framåtböj

Ställ dig med benen brett isär och böj dig framåt från midjan och placera händerna på plattan. Böj armbågarna för en djupare övning.

En fot

Ställ dig med en fot på plattan och den andra foten på golvet. För mer effekt, luta dig framåt och lägg mer vikt på plattan.

Sittande position 1

Sätt dig med rumpan på Exercise Vibration Machine. Sitt bekvämt och håll ryggen rak.

Sittande position 2

Sitt på en stol och vila fötterna på plattan. Detta kan hjälpa dig att bli av med spänningar i kroppen och främja cirkulationen i benen.

Råd före första användning

Läs igenom hela användarhandboken före användning. Använd alltid enheten på en plan yta och utom räckhåll från husdjur och barn. Vibrationsplattan rekommenderas inte om du nyligen har: genomgått en operation, haft allvarliga skador på en muskel eller ett ben eller om du är gravid. Rådfråga en läkare före användning om du har något medicinskt tillstånd.

Teknisk information

 • Märkspänning: 220V-240V/50-60Hz
 • Nominell effekt: 200W
 • Nominell frekvens: 50/60 Hz
 • Föreslagen användningstid: 15 minuter
 • Max belastning: 120KGS
 • Mått: 56 X 34 X 13.5 cm
 • Batteri: 2 x AAA
Vibrationsplatta för träning Enhet | Vibrationsplatta för hemmabruk

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(26)
4 Stjärnor
(9)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.22% baserat på 35 Kundomdömen

Verifierat Köp

mycket bra, men det fattas en tillfreds ställande manual så att man verkligen har användning av alla funktioner som utlovas

G Gabriele L
Verifierat Köp

köpte på black friday jättebra kvalitet och otroligt bra värde för pengarna

L LENA M
Verifierat Köp

Känns stabil,väl värd pengarna

M Marie S
Verifierat Köp

Nöjd !!! Fungerar fint !!

K Katarina D
Verifierat Köp

En bra tränings maskin tror nog det blir redultst för allt skakar tok mycket och tränagsvärk får man.

N Nikki S
Verifierat Köp

Väldigt nöjd med min vibrationsplatta.

S Susanne
Verifierat Köp

Med tanke på priset är den trotts allt riktig bra vibrationsplatta! B.K

S S.K
Verifierat Köp

Jättenöjd🤗

A Anna-Lena F
Verifierat Köp

Mjukar upp musklerna och man kommer åt att få musklers massage på ett lätt sätt

K Kund
Verifierat Köp

Veldig bra apparat og lett å bruke. Den brukes nesten hver dag og veldig fornøyd.

J Joseph M
Verifierat Köp

Toppen bra, dock lite problem med fjärrkontrollen , funkar inte som jag vill;)

M Maria
Verifierat Köp

Snabb återkoppling och leverans. Har inte haft tid att prova den fullt ut, dock när det gäller instructions manualen, skulle uppskattat en mer komplett än den som skickas då det är bristfälligt.

R Rohini D
Verifierat Köp

Helt underbart

C Cecilia B
Verifierat Köp

Hyytttrrrt

M Magnus H
Verifierat Köp

Mycket funktionsduglig och prisvärd produkt. Nackdel att manualen är bristfällig, man får gissa sig lite fram i början. Och att ljudet på högtalaren inte går att sänka (?).

M Martina
Verifierat Köp

Snabb leverans, funkar kanon

V Vesna D
Verifierat Köp

Jag är super nöjd 😌

V Vesna S
Verifierat Köp

Ger mig mjukare muskler. Tyvärr var det fel på min maskin men har nu fått en ny.

A Ann-christin P
Verifierat Köp

Prisvärd och enkel att använda

I Irene
Verifierat Köp

Bekvämt jobbig

M Mona P
Verifierat Köp

Riktigt nöjd , lätt att förstå . Lite för hög volym på "power on" , annars väldigt bra. Priset avgjorde mitt köp.

M Marie
Verifierat Köp

Perfekt och jag är nöjd.

n nazifeh F
Verifierat Köp

Toppen !!

E EVVE
Verifierat Köp

Jag använder min varje dag. Tar inte alls stot plats. Och jag trodde inte jag skulle se så stor resultat som jag gjort. REKOMMENDERAR STARKT!

G Gabriella
Verifierat Köp

Snabb leverans. Och VÄRT pengarna. Använt mig av denna maskin i 3 veckor. Ser redan resultat på mage och vader då det är smått fastare

M Mai
Verifierat Köp

10/10, pålitlig hemsida

M Mike
Verifierat Köp

Var inte säker först, men nu har jag fått till det och jag har hittat det bästa sättet att använda den.

A Anonym
Verifierat Köp

Jag använder den hela tiden och älskar det! Gör de övningar som föreslås, men när jag är lat så står jag bara på den rakt upp och ner och det funkar också!

H Hanna
Verifierat Köp

Det tog ungefär en vecka att verkligen få grepp om. Jag var tvungen att ta reda på hur den fungerar och sedan hitta rätt övningar för mig. När jag vande mig vid den älskar jag det verkligen! Jag gillar att göra en mängd olika övningar nu, knäböj, förlängningar och plankor. Ibland sitter jag bara på den och känner att jag fortfarande gör något

B Berit
Verifierat Köp

Lätt att använda och fungerar (kan ta lite tid först) men lite dyr

A Anders
Verifierat Köp

Det är dyrt, men fortfarande mycket billigare än ett gymmedlemskap

S Stefan
Verifierat Köp

Jag var inte säker på priset till en början, men den är av god kvalitet, och när du väl har fått det är den lätt att använda

M Majsan
Verifierat Köp

Jag har använt den här maskinen i några månader nu och jag har fått ett tydligare sex-pack: D

D Daniel
Verifierat Köp

Jag beställde vibrationsplattan igår onsdag. Fick den levererad idag torsdag, till min ytterdörr! Har bara kvickt hunnit ställa mig på den. Men med en sån här supersnabb leverans och med ett första intryck på produkten kan jag bara ge den högsta betyg! :) Ett litet minus dock är att manualen är väldigt bristfällig och att själva programmen inte framgår.

M Martina
Verifierat Köp

Bra service

O Olga

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar