Gratis frakt vid köp över 699 kr

Veganskt Kollagen

180 Kapslar | Anti-aging tillskott för muskler, leder och hud

Översikt

WeightWorlds veganska kollagentillskott är ett veganskt och vegetariskt alternativ till nöt- och svin kollagen, samt marint kollagen. Detta tillskott stödjer din kropps naturliga produktion av kollagen. Det innehåller C vitamin, hyaluronsyra, resveratrol, zink och MSM, för att ge din kropp de byggstenar som behövs för att stödja de naturliga kollagen nivåerna. Naturliga kollagen nivåer hjälper till att handskas med synliga tecken på åldrande så som fina linjer och rynkor, samt att upprätthålla hälsan i ben och leder.

  • Garanterad kundnöjdhet - eller pengarna tillbaka
  • Utmärkt för hud, ben och leder
  • C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning
  • Med Zink, Hyaluronsyra & Resveratrol
  • 100% Veganskt växtbaserat kollagentillskott
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Glutenfri
  • GMP

Vad är Vegan Collagen Advanced?

Vegan Collagen Advanced är ett högkvalitativt kollagenfrämjande kosttillskott som är helt växtbaserat. Denna avancerade formel innehåller naturliga ingredienser, såsom C- och E-vitamin samt Zink, som är kända för att främja kollagenproduktionen. De har kombinerats med kompletterande ämnen såsom Hyaluronsyra som är känd både för sin anti-aging effekt och för att stödja ledhälsan. Tillsammans bildar de ett tillskott som hjälper till att boosta de naturliga kollagen nivåerna i kroppen och är idealisk för veganer och vegetarianer. Vegan Collagen Advanced är ett utmärkta kollagentillskott som kan hjälpa till att motverka ålderstecken som fina linjer, rynkor och slapp hud samt stödja och upprätthålla ben- och ledhälsan.

vegan-collagen-advanced-ebc-se

Vad är skillnaden mellan ett veganskt kollagentillskott och kollagen tabletter?

Kollagen är en utmärkt ingrediens för kroppen eftersom det är ett protein som bygger upp strukturen i vår hud och kroppens vävnader. På grund av detta innehåller många kosttillskott kollagen från nötkött eller fisk, men dessa passar inte för dem som endast äter vegansk eller vegetarisk kost. Därför har veganska kollagentillskott som boostar kollagenproduktionen framställts. Till skillnad från vanliga kollagentillskott innehåller de veganska alternativen ingredienser såsom C-vitamin, som hjälper till att stödja kollagenbildning i kroppen. Dessa tillskott kan effektivt stödja kroppens kollagen nivåer utan att innehålla kött!

Vegan Collagen Advanced ingredienser

Aktiva ingredienser: C-vitamin (som kalciumaskorbat och Acerola Cherry), zink (som zinkglukonat), vitamin E (som d-Alpha Succinat), Apelsin (Citrus sinensis) Pulver, Grönkål (Brassica oleracea var. sabellica) Pulver, Broccoli (Brassica oleracea var. Italica) Pulver, Nypon (Rosa canina) Pulver, Metylsulfonylmetan (MSM), Rutin, Resveratrol, proteas, Lactobacillus Acidophilus, hyaluronsyra, kapselhölje: hydroxipropylmetylcellulosa, kiseldioxid och magnesiumstearat (antiklumpmedel), mikrokristallin cellulosa (bulkmedel).

* Innehåller sojakällor.

Användning

Använd Vegan Collagen Advanced, genom att ta 2 kapslar om dagen, helst i samband med en måltid. Dessa veganska kollagenkapslar är framställda av växtbaserade ingredienser och har därmed inga kända biverkningar. Rådfråga en läkare innan du börjar ta kosttillskott om du är gravid, ammar eller tar mediciner. Kollagentillskott är inte avsedda för under 18 åringar.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Veganskt Kollagen
Veganskt Kollagen

180 Kapslar | Anti-aging tillskott för muskler, leder och hud

379Kr

+
Pure Marine Collagen
Pure Marine Collagen

1170 mg 120 Kapslar | Högpotent kosttillskott för hud, skelett, leder & tänder

309Kr

+
Ekologiska Spirulina & Chlorella Tabletter
Ekologiska Spirulina & Chlorella Tabletter

750 mg 180 Kapslar | Superfood-tillskott med veganska proteiner

259Kr

1 Produkt(er)

379Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(135)
4 Stjärnor
(25)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

95.61% baserat på 163 Kundomdömen

Verifierat Köp

jag har bara ätit produkten i en månad ca men det känns bra och jag är jätteglad att äntligen ha hittat ett veganskt collagen. Nästan all collagen är animaliska eller marina. Ska fortsätta äta det länge.

A Annakarin R
Verifierat Köp

Har fungerat bra men dyrt

H Heli
Verifierat Köp

Det är bra köp

S Sridhar B
Verifierat Köp

Kapslar lätts att svälja. Ingen stark smak. Gör under gör hud och hår 40+

T Tola H
Verifierat Köp

Positiv påverkan på hur hår och naglar.

T Tola H
Verifierat Köp

Smidiga kapslar. Prisvärt

T Tola H
Verifierat Köp

Smidiga kapslar. Ingen smak

T Tola H
Verifierat Köp

Utmärkt veganskt alternativ.

K Katarina
Verifierat Köp

......,,,,

S Suna T
Verifierat Köp

Bra veganskt alternativ till collagen

N Nelly

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar