GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Vad är Green Magic? Ingredienser, fördelar & effekter

Är det en trolldryck? Är den naturlig? Vad gör den? Det finns så många frågor kring denna fantastiska superfoodblandning som heter Green Magic. Så för att reda ut några av dem har vi tagit fram denna enkla guiden som lär dig allt du behöver veta om denna unika blandning!

Vad är Green Magic?

Green Magic är en unik blandning med 16 av de absolut bästa superfoodsen som finns. Tillsammans utgör de ett kraftfullt och naturligt kosttillskott som finns tillgängligt i form av pulver och kapslar. Denna högkvalitativa blandning av superfoods ger dig de allra bästa ingredienserna, såsom chlorella, spirulina, bidrottninggelé och korngräs, i en och samma produkt.

Ingredienserna i Green Magic

Så vad innehåller Green Magic? Det är en av de vanligaste frågorna vi får om den här superfoodblandningen, och det är nyckeln till att förstå just hur fantastisk Green Magic faktiskt är. Varje ingrediens har noggrant valts ut för sina egenskaper att boosta din hälsa, från detox till näring och energi. Här är de 16 superfoodingredienserna som du hittar i varje Green Magicdos.

The 16 Powerful Superfood Ingredients In Green Magic

Hawaiiansk spirulina
Krossad chlorella
Bidrottninggelé
Coenzym (Co-Q10)
Lactobacillus acidophilus
Bifidusbakterier
Sojalecithin
Riskärnmembran
Vetegräsjuice från Kamut
Äpplefibrer
Korngräsjuice
Kronärtskockpulver från Jerusalem
Vetegroddar
Isländsk Kelp
Nova Scotia dulse
Äpplepectin

5 nyckelfördelar med Green Magic

Tack vare sin utmärkande blandning med 16 av världens mest kraftfulla superfoods har Green Magic så många lysande fördelar för kroppen. För att ge dig en uppfattning om vad den kan kan göra för dig har vi listat våra 5 favoritfördelar med Green Magic

 1. Detox

  Formulan i Green Magic är ideal för att ge din kropp en naturlig rening. Tack vare kända detoxingredienser, såsom chlorella, spirulina och vetegräsjuice som alla är rika på klorofyll, kan den hjälpa dig att rena systemet från toxiner. Det kan motverka uppblåsthet och ge dig en behagligt lätt känsla. Toxiner kan också täppa till systemet, så genom att rena kroppen från dem kan det bli lättare för din kropp att absorbera och ta upp viktiga näringsämnen från maten som du äter.

 2. Energi

  Eftersom att Green Magic är så rik på flera viktiga vitaminer och mineraler kan den på ett naturligt sätt ge din kropp energi. Ingredienser som kelp, korngräs och spirulina kan stärka mentala och psykiska funktioner för att ge dig mer fokus och motivation samtidigt som det minskar trötthet och utmattning. Allt för att ge dig energin som du behöver för att orka med din dag.

 3. Matsmältning

  Ytterligare ett sätt som Green Magic kan hjälpa din kropp på är genom att främja en god matsmältning. Ingredienserna äpplefiber, vetegroddar och riskärnemembran är är alla rika på kostfiber som hjälper magen och matsmältningen att fungera optimalt. Green Magic innehåller också probiotika i form av lactobacillus acidophilus och bifidobakterier. Dessa hjälper dig att boosta nivåerna av goda bakterier för att främja en god och hälsosam bakteriekultur i magen.

 4. Skydd

  Vitaminerna och mineralerna i Green Magics ingredienser ger kosttillskottet dess kraftfullt skyddande egenskaper. bidrottninggelé, coenzym Q10 och spirulina är fullpackade med ämnen som kan skydda kroppen, bland annat antioxidanter som är kända för att bekämpa fria radikaler och skydda kroppens celler från skador och oxidativ stress.

 5. Viktminskning

  Sist, men inte minst, på vår top 5 lista över fördelar med Green Magic hittar vi viktminskning. Alla näringsämnen i denna supperfoodblandning gör den till ett perfekt stöd för dig och din kropp när du försöker gå ned i vikt. När du mår bättre och har mer energi och en fungerande matsmältning blir det lättare att tappa även de envisaste kilona. Dessutom är ingrediensen kronärtskockpulver naturligt rik på ämnet inulin som har visat sig vara effektivt vid viktminskning.

Hu rman använder Green Magic

Green Magic är ett naturligt kosttillskott som finns tillgängligt både som pulver och som tabletter. Du kan helt enkelt välja den form som passar dig bäst och ta dagligen enligt anvisningarna. Green Magic tabletter passar dig som vill ha ett snabbt och smidigt sätt att få i dig alla superingredienser i denna superfoodblanding för att ta del av dess fördelar, medan Green Magic pulver är perfekt dig som tycker om att variera dig genom att blanda dina kosttillskott med smoothies och juicer. Oavsett vilket du väljer kan du känna dig trygg med du får ta del av alla fördelarna från de 16 fantastiska ingredienserna i en enda produkt.

Sammanfattning

Green Magic är verkligen ett fantastiskt supperfoodtillskott och är det bästa och smidigaste sättet för dig att boosta din kropp inifrån. Och, eftersom att du får 16 superfoods i ett enda kosttillskott, kan det bespara dig både tid och pengar!

Dela med