Guaranakakor

recept/guarana biscuits 3110

Ingredienser

  • 50 g Guaranapulver
  • 100 g self-raising vetemjöl
  • 50 g smör
  • 1 ägg
  • 2.5 tsk bakpulver
  • 1 msk kakaopulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 rågad msk socker
  • En nypa salt
  • En nypa kanel

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser i en skål.
  2. Addera smöret och äggen rör och knåda sedan degen väl.
  3. Rulla degen till längder och täck med plastfolie. Låt degen stå i kylen i minst fyra timmar.
  4. Förvärm ugnen till 180 grader.
  5. Plocka ut degen och skär upp i lika stora skivor.
  6. Placera kakorna på plåten.
  7. Grädda 20 minuter.
  8. Njut av dina hembakade guaranakakor!