Se alla Recept Treats

Glutenfria kakor med kokospalmssocker

recept på goda glutenfria kakor med kokospalmssocker

Ingredienser

  • 100 g smält smör
  • 200 g kokospalmssocker
  • 2 ägg
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • 1 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 350 g glutenfritt mjöl
  • 400 g chokladbitar

Instruktioner

  1. Vispa smält smör och kokospalmssocker i en stor skål.
  2. Addera ägg och rör i vaniljextraktet.
  3. Addera bakpulvret, salt och mjöl och rör med en träslev tills smeten är slät och mjölet helt blandats ut.
  4. Rör i chokladbitarna.
  5. Forma till platta skivor och placer på en bakplåt.
  6. Grädda på 375ºC i ca 9 minuter tills de är gyllenbruna.
  7. Låt dem svalna och förvara i en lufttät behållare.