GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Super Spirulina

Rent superfood-pulver från alger

Översikt

Den här kraftfulla algen är en så fantastisk superfood att den rekommenderats för rymdresenärer, och nu kan även du dra nytta av spirulina! Spirulina pulver är känt för att innehålla prestationshöjande och energiberikande komponenter, som stärkande vitaminer och mineraler. Eftersom det innehåller höga nivåer av både protein och alla åtta essentiella aminosyror är det ett utmärkt tillskott för aktiva personer, träningsentusiaster och veganer. Super Spirulina pulver kan enkelt inkluderas i din kost - prova blanda ner pulvret i smoothies och juicer, eller använd det för bakning eller i smakfulla rätter, helt enligt din smak.

 • Ekologisk, ren spirulina
 • Upp till 70%-igt intensiv proteinkälla
 • Alla åtta essentiella aminosyror
 • Sammansättning av sju vitaminer
 • Pulvret kan inkluderas i en mångfald av recept
 • Passar för veganer och vegetarianer

Vår högkvalitativa spirulina odlas i noggrant reglerade dammar och torkas sedan, för att levereras till dig i ett specialtillslutet paket. Super Spirulina Powder består av en tilltalande kombination av proteiner, aminosyror, vitaminer och mineraler som kan ge ny näring till din kostplan.

 • VEGANSK
 • GLUTENFRI
 • VEGETARIANSK
 • LAKTOSFRI

Spirulina-algens kraft

När man hade funnit algen i aztekernas mat dröjde det bara några år innan spirulina hade gjort sig ett namn både inom FN och NASA. National Aeronautics and Space Administration, mer känt som NASA, utförde noggrann forskning och har nu konstaterat att du kan få i dig näringsvärdet hos 1000kg frukt och grönsaker med hjälp av endast 1kg av spirulina. Det är därför, helt uppenbart, en optimal superfood, oavsett om du är nöjd med att leva på jorden eller är en astronaut som är redo för avfärd. Härutöver odlas den i områden i Afrika som drabbats av fattigdom, som ett tillskott till otillräcklig kost. FN arbetar kontinuerligt tillsammans med humanitära hjälporganisationer för att leverera spirulina-tillskottets nyttor till barn som lider av undernäring, och rekommenderar det som ett verktyg mot världens svält. Med nästintill otroliga mängder av veganska proteiner, och med två världskända organisationer som förespråkar användningen av det, kan ingenting ses vara mer “superfood” än spirulina-algen.

Egenskaper hos alger

 • Prestation
 • Blod
 • Kolesterol
 • Utmattning
 • Hjärta
 • Muskler
 • Hjärna
 • Hår

Allt mer omfattande studier indikerar att inkluderandet av spirulina i din dagliga diet kan hjälpa till att ge energi, nytt liv och ny styrka till din fysik. Dess stora och potenta variation av näringsämnen harmonierar perfekt för att förhöja din kropp på många olika områden. Algen har kopplats ihop vetenskapligt med förhöjd prestation under träning, vilket innefattar att det tar längre tid innan man blir utmattad. Man har också upptäckt samband med förstärkt muskulös motståndskraft. Man har sett påverkan på kolesterolvärden och även på blodtrycks- och blodsockernivåer. Forskarna har till och med kopplat samman algen med förstärkning av hjärnan och minnet! Du kan nu njuta av en superfood som experterna anser både vara en världsomvälvande nutrient och ha en oerhörd potential vad gäller kroppens respons på fysisk ansträngning.

Proteinrika spirulina

Dess fantastiska mängder protein var en av nyckelfaktorerna för spirulina-algens växande popularitet Spirulina kan innehålla upp till 70% protein - vilket är nästan dubbelt så mycket som andra veganska källor till protein. Motsvarande mängd är cirka 43% protein i rostade sojabönor, 26% i jordnötter och 24% i linser. Spirulina innehåller dessutom alla åtta essentiella aminosyror, vilket innebär att den kan ge allt din kropp behöver för att skapa nya proteiner.

Vad är spirulina bra för?

Vårt ekologiska spirulina pulver innehåller mängder av mineraler och vitaminerna A, B, C, D, E, F och K! Dessa näringsämnen kan bidra till att stötta många delar av kroppen - från tandköttet, synen och blodet, till nervsystemet och den energiförbrukande metabolismen. Spirulina innehåller även höga halter av järn, vilket kan ha fördelar för de röda blodkropparna och immunförsvaret; magnesium, för psykologiska funktioner och syntesen av protein; och kalcium för upprätthållande av skelett och muskler. Det kemiska ämnet som ansvarar för fotosyntesen, klorofyll, är känt för att hjälpa kroppens rening från gifter. Spirulina pulver kan läggas till i din diet för ett mångsidigt tillskott av näring.

Super Spirulina pulver

Vårt ekologiska spirulina pulver är resultatet av noggrann och kontrollerad odling. När den skördats, torkas den, för att sedan krossas och paketeras på ett sätt som är passar för att användas i ditt kök. Utan några adderade ingredienser är pulvret 100% veganvänligt, och kan enkelt blandas in i recepten som du gillar. Det är perfekt för de som älskar att experimentera och anpassa, och som gillar att dela med sig av sin livsstil till andra. Här är några av våra favoritrecept!

Användning av spirulina pulver

Detta lena, finmalda puder kommer att ge dig en daglig, stärkande boost. Det kan med lätthet passas in i ditt dagliga intag av annan hälsosam mat och stötta din befintliga hälsoplan. Den rekommenderade användningen är på en matsked åt gången, upp till tre gånger dagligen. För att få bästa möjliga resultat rekommenderar vi en långsiktig användning, med en startperiod på minst tre månader.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Ekologisk Spirulina & Chlorella
Ekologisk Spirulina & Chlorella

1500 mg 180 Kapslar | För immunförsvar, energi och detox

205Kr 285Kr

+
Water Away
Water Away

180 Kapslar | Naturligt vätskedrivande kosttillskott

219Kr 255Kr

1 Produkt(er)

205Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(61)
4 Stjärnor
(22)
3 Stjärnor
(8)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.65% baserat på 91 Kundomdömen

Verifierat Köp

Såg att de tog spirulina på ett hälsoprogram på TV och har läst massa om detta tillskott, provat det nu i 6 dagar varje morgon och jag känner redan att jag fått mer energi och ork. Har även börjat gå promenader efter jobbet vilket jag inte orkat tidigare så det måste vara vitaminerna jag fått i mig. Hitills är jag en mycket nöjd kund och kommer absolut beställa från er igen. Hälsningar Janita i Kalmar

J Janita
Verifierat Köp

Snabb leverans, bra sida och stort utbud! Beställde detta i kombination med grönt kaffe för att öka min energi och öka förbränningen då jag hört att de ska passa bra i kombination och eran kundtjänst bekräftade att det går utmärkt då båda är naturliga tillskott. Ser fram emot att börja och bli piggare och tappa några kilon!

L Lisette Ljungbäck
Verifierat Köp

Mycket bra kvalitet, jag kommer att köpa detta igen. Tappade en stjärna då förpackningen läcker ut om man inte stänger den ordentligt. Inte bra då spirulina är väldigt grönt i färgen.

M Majra
Verifierat Köp

Det är två veckor sedan jag började använda spirulina. Jag tar det till frukost med yoghurt och apelsinjuice och det har fungerat riktigt bra för mig.

O Oscar
Verifierat Köp

Snabb leverans, paketet kom 2 dagar efter köpet. Välförpackad och en utmärkt produkt som har en djup grön färg. Med hjälp av detta pulver i mina gröna smoothies har jag fått tydliga resultat redan nu efter 2 veckor. Mår mycket bättre nu och det har gett mig mer energi. Särskilt bra att ta på morgonen och ibland tar jag lite extra senare under eftermiddagen. Kombinera till detta en bra kost så kommer du också att se en tydlig skillnad.

C Cissi L, Umeå
Verifierat Köp

En av mina bästa köp denna månad. Det är ett riktigt bra pris för denna produkt och gratis snabb frakt. Har inte hittat någon liknande produkt med samma service och jag har jämfört flera butiker på internet och spirulina jag provat tidigare gav inte lika bra effekt.

E Elisa Bengtsson 22
Verifierat Köp

Bra produkt med högt innehåll av vitaminer. Behöver inte ta något annat tillskott längre då detta innehåller allt jag behöver.

J Josefina K
Verifierat Köp

Jag har problem med att svälja tabletter och är därför så glad att spirulina även finns som pulver

G Gun
Verifierat Köp

Jag har provat mig fram för att hitta bra pulver och detta är det bästa jag har provat! Så kommer verkligen fortsätta köpa detta här

O Olle
Verifierat Köp

För att få det smaka så bra som möjligt är det bäst att ha pulvret i smoothies

H Håkan

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar

// Royal Slider Start // Royal Slider End