GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Raspberry Ketone Plus & Active T5 Plus

Produkt för Viktkontroll

Översikt

Över hela världen finns det människor som vill ta tag i sin vikt genom kost och träning – men även om de här faktorerna onekligen gör en kraftfull skillnad, så krävs det stark kontroll över dem för att uppnå en tillfredsställande fysik! Genom att förstå den utmaning som sådana förändringar kan innebära, sammanförde maxmedix två av sina bästa produkter för att utgöra ett koordinerat tillvägagångssätt. Med Active T5 Plus & Raspberry Ketone Plus, där kan du dra fördel av två kraftfulla blandningar med totalt arton aktiva ingredienser, som en stark boost till din viktkontrollsrutin.

  • Optimal kombination för viktkontroll
  • Två kraftfulla naturliga formler
  • 18 aktiva ingredienser, totalt i båda produkter
  • RK optimal för problem med överflödigt fett
  • T5 Plus är perfekt för att boosta träning
  • Alla kapslar är vegetarian- & veganvänliga

Denna kapselduo har en kombination av termogen och fett-inriktad verkan, som syftar till att omgående hjälpa dig att ta itu med besvär avseende effektiviteten av din kost- och tränings rutin. Med ett brett spann av växtextrakt strävar både komponenterna i Active T5 & Raspberry Ketone Plus efter att hjälpa dig med att ta kraftfulla steg mot att uppnå din drömkropp.

Svårigheten med viktkontroll

Av olika anledningar är det många av oss som tittar på våra kroppar och önskar att vi såg något slankare – men att nå dit är inte lätt! Mellan en kost som, i dessa moderna tider, mer och mer är laddad med fetter, och hektiska livsstilar som tär på motivationen att träna, så kan det vara väldigt svårt att göra några framsteg. Under tiden ökar våra midjemått och problemet bara växer! Skulle det inte vara underbart att hitta ett produktpar, som med användning av innovativ vetenskap hjälper oss att ta tag mot båda de här problemen!

Varför prova termogena ämnen?

Du kanske får en idé av namnet – termogen innebär tendensen att producera värme och tillämpas ofta i tillskott som avser att naturligt stimulera metabolismen. De kan även arbeta för att stärka uthållighet, energi och drift. De kan även berikas med vitaminer och aminosyror, som sägs ge en kroppslig boost och hindra känslor som utmattning och trötthet.

Otroliga ketoner

Vi är många som känner oss tudelade mellan två olika problem – motivationen till ett slankare utseende och många ohälsosamma kosthållningar! Det är således förståeligt att forskare vill hitta en lösning på dessa problem. Hallonketoner användes först under 1918, som en del av kosmetiska salvor för deras doftegenskaper, och uppmärksammades sedan mer då intresset för superlivsmedel växte. Hoppfull efterforskning har länkat dessa unika extrakt till kroppslig fettoxidation. Vidare studier har observerat associationer till nedbrytningen av fetter.

Active T5 Plus + Raspberry Ketone Plus

Maxmedix ville skapa ett utomordentligt och holistiskt tillvägagångssätt för dina viktkontrollsbehov – så de kombinerade två av sina mest briljanta och innovativa produkter.. Tillsammans strävar Active T5 Plus + Raspberry Ketone Plus efter att förse dig med en otrolig bredd av näringsämnen och därmed ta itu med dina besvär gällande fettnivåer, motivation och energi.

I T5 Plus…

I Raspberry Ketone Plus…

Fullständiga ingredienser

Active T5 Plus

Aktiva ingredienser: Caffeine, L-Carnitine Tartrate, L-Tyrosine, L-tryptophan, Capsicum, Citrus Aurantium, Green Tea (from 4:1 extract), Narigin Extract, Bioperine Black Pepper Extract, Vitamin B6, Chromium Kapselskal: Hydroxypropyl Methyl Cellulose. Klumpförebyggande medel: Silicon Dioxide, Magnesium Stearate.

Raspberry Ketone Plus

Aktiva: Natural Raspberry Ketone, Green Coffee, Garcinia Cambogia, Cayenne, Cocoa, Green Tea, Zinc (as Oxide). Kapselskal (Hypromellose), Klumpförebyggande medel (Magnesium Stearate, Silicon Dioxide).

Intag av Capsules Combo

För att ta del av fördelarna av Active T5 Plus & Raspberry Ketone Plus, behöver du bara ta två kapslar av vardera varje dag. Ta den första Active T5 Plus ungefär en halvtimme innan frukost, och den andra enligt ungefär samma intervall före lunch. Undvik att ta dem på kvällar, då koffeinet kan ha en inverkan på din sömn. Du kan ta de två Raspberry Ketone Plus-kapslarna när som helst under dagen, separat eller tillsammans, beroende på vad som passar dig bäst. Det kan dock vara en bra idé att ta dem enligt samma mönster som Active T5 Plus, för regelbunden njutning.

Extra Info

Samtliga produkter från maxmedix är framtagna med ett driv och fokus mot att tillhandahålla förstklassiga kosttillskott för att boosta din kropp. Var dock noggrann med att ta båda komponenterna av Active T5 Plus & Raspberry Ketone Plus som en del av en redan balanserad och hälsosam kost. Om du tar någon medicin, är under medicinsk tillsyn, är gravid eller ammar, vänligen konsultera sjukvårdspersonal innan du tar produkterna.

Oftast köpt tillsammans

Raspberry Ketone Plus
Raspberry Ketone Plus

180 Kapslar | Hallonketon-tillskott för fettförbränning

209Kr

+
Water Away
Water Away

180 Kapslar | Naturligt vätskedrivande kosttillskott

219Kr 255Kr

1 Produkt(er)

209Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(25)
4 Stjärnor
(15)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

88.18% baserat på 43 Kundomdömen

Verifierat Köp

Snabb leverans och bra sida. Ser fram emot att testa efter att ha läst mycket bra om båda produkterna!

A Angelika S, Umeå
Verifierat Köp

T5 är kanonbra! Min mage verkar inte tycka så bra om Raspberry keton tyvärr.

L Lucas
Verifierat Köp

Jag kan känna min kropp reagerade på koffeinet redan efter första veckan har jag mer energi och orkar mer.

F Felicia, 28
Verifierat Köp

Ett bra tips är att ta egna före och efterbilder, vilket jag gjorde och de blev en riktigt stor skillnad. Rekommenderar denna kombi, har tidigare provat Raspberry ketone för sig och fått bra resultat men det gav ännu bättre effekt än jag förväntat mig kombinerat med T5.

M Marielle, Örebro
Verifierat Köp

Jag blev rekommenderad detta kombinationspaket av deras kundtjänst! Det fungerade riktigt bra för min kropp. Jag har för hitills förlorat 3 kg och har bara tagit de i knappt 2 veckor. Possitivt överaskad och hoppas kilona fortsätter minska!

B Britta Hansén
Verifierat Köp

Tror inte att jag skulle ha gått ner i vikt utan den här. :)

S Sandra
Verifierat Köp

Tre kilo försvann och jag gick inte ens på en diet.

D Doreen
Verifierat Köp

Min dotter har använt detta kitt tidigrare med fina resultat och nu tänkte jag att jag ska prova jag också

B Britt
Verifierat Köp

Ett jättebra litet paket om man vill ha en liten skjuts och orka mer

B Britta
Verifierat Köp

Allt gick bra som vanligt när jag beställer härifrån. Nu är jag kittad och redo att ta itu med den kommande strandkroppen

A Amanda

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar

// Royal Slider Start // Royal Slider End