Vinterpaket

Kombinationspaket | Energigivande kit med pulvertillskott

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Boosta din kropps allmänna välmående naturligt med detta Vinterpaket! Detta exklusiva paket kommer med 3 näringsrika och energigivande superfoodtillskott som renar din kropp naturligt. Dessa 3 produkter kommer i pulverform och kan blandas ditt välsmakande och smidiga, varma drycket (bland annat varm choklad!) vilket gör dem perfekta om du går på en diet och ändå vill unna dig något gott samtidigt! Ta din dagliga rutin till nästa nivå med detta renande detoxpulver för en naturlig energiboost när du behöver den som mest!

  • Chocolate Detox
  • Detox Tea
  • Matcha Tea

Vad ingår i mitt Vinterpaket?

Hur du använder ditt Vinterpaket

Njut av härliga drycker denna vinter! För att få ut det mesta möjliga ur de tillskott som ingår i ditt Vinterpaket ska du göra så här:

Chocolate Detox:

Om du är sugen på något gott när du går på diet så är Chocolate Detox något för dig! Blanda bara en portionspåse (5 g) chokladpulver med 120 ml hett (inte kokande) vatten. Rör runt tills pulvret löst upp och njut! Drick en påse om dagen, antingen på morgonen eller på kvällen under en hel 28-dagars period.

TIPS: Vårt choklad pulver innehåller ett naturligt sötningsmedel, men om du vill ha det extra sött rekommenderar vi att du tillsätter lite kokossocker eller xylitol istället för vanligt socker.

Detox Tea:

Om du behöver hjälp med din vikthantering så är Detox Tea för dig! Ta en renande tepåse och lägg den i en mugg. Häll nästan kokande vatten i muggen och låt teet dra i cirka 5 minuter. Vi rekommenderar att du dricker teet på kvällen för att känna de aptithanterande fördelarna med Detox Tea!

Matcha Tea:

Om du letar efter en kraftfull och naturlig energiboost utan sockriga kalorier eller välkända koffeinkrashar, då ska du prova Matcha Tea! Det kommer i pulverform så du kan göra ditt matchate genom att helt enkelt lägga ungefär en halv eller hel tesked (eller mer om du vill ha lite extra smak) i nästan kokande vatten och röra om. Du behöver inte hälla i vare sig mjölk eller socker - det är så enkelt!

BONUS:Alternativt kan du blanda ditt matcha på traditionellt japanskt sätt genom att använda en matchaskål och en bambuvisp och använda vatten med en optimala temperaturen på 70-80 grader. Eftersom att det kommer i pulverform kan du också enkelt använda det till att göra lattes eller smoothies men också i bakning och matlagning. Populära matchafavoriter är bland annat matchakakor och glass!

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar