• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Viktminskning med hjälp av Acai

Acai bär innehåller antioxidanter, ämnen som bekämpar skadliga molekyler, kända som fria radikaler. För många är de fria radikalerna orsaken till att vävnader skadas och leda till en mängd olika medicinska störningar, inklusive hjärtsjukdomar. Det lila pigment är ansvarig för dess antioxidantfördelar, som liknar andra mörka bär, som blåbär och björnbär. Pigmentet innehåller anthocyaniner, en kraftfull klass av fytonäringsämnen. Detta är näringskomponenter av växter - som tjänar som antioxidanter. Livsmedel som innehåller anthocyaniner har starka röda, blåa eller lila färger. Antioxidantverkningarna från Acai juice är högre än andra välkända effektiva vitaminbomber som granatäpplejuice, druvsaft och blåbärsjuice.

Acai för viktminskning

Acaibär är en antioxidant som har oslagbara fördelar för viktnedgång. En del tror att det minskar aptiten och ökar energin, vilket gör det tilltalande för dem som inte lyckats gå ned i vikt enbart genom diet och träning.

Sök efter Acai bär i många olika former. Eftersom det finns mycket spännande som omger acai, så finns det många olika sätt du kan få det. Experimentera med olika märken och sorters acai för att upptäcka den som fungerar bäst för dig.

Antiinflammatoriska egenskaper

En annan fördel med acai bär är dess antiinflammatoriska effekt. Att förhindra inflammationer minskar problemen för ett antal hälsoproblem, inklusive hjärtsjukdomar och stroke. Många av de icke-steroida antiinflammatoriska läkemedlen fungerar på samma sätt som acai.

Genom att hålla kroppen frisk och förebygga sjukdomar så skapar du en kroppsmiljö som är optimal för förbränningen av fett. Du minskar också risken för att behöva bryta dina träningsvanor. Det är väldigt enkelt att falla in i sämre vanor, som att smygäta eller äta onyttigt när kroppen känns svag. Drick ett glas Acai juice till frukost så börjar du dagen med att ge kroppen vätska men dessutom en vitaminboost. Det gör att kroppen mår bra resten utav dagen och kan därför fungera optimalt så att du kan istället njuta av en enkel och smärtsam viktminskning.

Addera acaibär i fettsnåla desserter, såsom frozen yogurt. Att göra frozen yogurt är ett enkelt sätt att tillfredsställa din sötade tand och samtidigt få i dig fördelarna från dina acaibär Det tar lite tid att frysa ned och kräver en glassmaskin men det är väl värt mödan. Ersätt din glass med en hälsosam acaidessert.

Släng ner acaibären i hälsosamma snacks för att söta upp dem. Liva upp mat såsom granola, flingor, havre, sallader och enkel yoghurt genom att använda acai. Det finns massvis av måltider som du bara kan lägga till färska acaibär i. Eftersom de inte behöver tillagas kan du med frihet kombinera färska acai med många av de livsmedel du redan äter.

Fyll en frukostbowl med acaibär. Frukostbowls med acaibär, vilket essentiellt är en smoothie i en skål, är ett populärt sätt att konsumera acai. Att göra sådana bowls med acai är ett enkelt sätt att få i sig en näringsrik, tillfredsställande, acai-fylld måltid.

Även om det finns många variationer av acaibowl, vilket betonar mångsidigheten av detta recept, så finns det några grundprinciper om hur man gör en.

Lägg till färska acaibär till olika recept. Medan du fokuserar på att gå ned i vikt bör du försöka att se acaibär på samma sätt du ser alla andra bär. Smaken av många maträtter, från muffins, bröd, kyckling, kalkon och fisk kan förbättras eller förstärkas genom att lägga till detta bär.

Drick acaibär. Med ett pulver, acaijuice eller vätskekoncentrat kan du göra det riktigt enkelt att få i dig acai när som helst. Att göra din egen drink med det är det mest kostnadseffektiva metoden att använda denna viktminskningsprodukt, även om färdiggjorda drycker är mer behändigt.

Du kan hitta Acaibär för viktminskning ibland annat växtbaserade tillskottskapslar. Detta är oftast den enklaste formen att hitta. Det kan även den billigaste formen av acaibär. Kapslar kommer möjliggöra det för dig att konsumera större mängder av acai, utan att tillägga kalorier. Detta är metoden för dem som behöver stora doser av acai.