måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Vexum.SL Kräm

50ml Kräm | Bli av med dubbelhaka kräm

DS Laboratories

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vexum SL ® kan hjälpa till att strama åt och reducera din dubbelhaka mer än du tidigare trott vart möjligt. Vem skulle kunnat tro att en kräm kan hjälpa till med att minska och hjälpa dig att få bort dubbelhakan? Det låter nästan för bra för att vara sant. Vexum SL® kan hjälpa dig att reducera dubbelhakan genom regelbunden användning och helt utan riskabla kirurgiska ingrepp. Prova denna behandling och du kan bli av med dubbelhakan och få hjälp med att se yngre ut efter bara några veckor.

 • Snabb åtstramning av huden genom användning av naturliga havsalger och veteprotein
 • Kan stimulera fettminskning av lös hud på hakan
 • Kan hjälpa till med att minska volymen, tjocklek och strama åt lös hud
 • Återställer normal kontur till övre halsen vilket kan göra att du ser yngre ut
 • Effektiv och smärtfri behandling av dubbelhaka
 • Lämplig för alla med överflödigt fett eller hud på haka och hals
 • Effektivt alternativ till dyrt ansiktslyft eller operation

Vexum SL ® kan användas av kvinnor och män som plågas och bli av med dubbelhakan. Denna fantastiska kräm kan hjälpa till med att strama åt lös hud på hakan och produkten erbjuder en snabb och prisvärd formula för att behandla och bli av med överflödigt fett på haka och hals. Detta sätt att bli av med dubbelhaka kan vara ett bra alternativ till dyra och smärtsamma operationer för dig som söker efter ett säkert alternativ till att få bort dubbelhaka.

Läs mer
Typ: Kräm
Size: 50 ml

* Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten. Före/efter 8 veckors regelbundet användande av Vexum SL åtstramande kräm mot dubbelhaka.

Vad är Vexum SL Double Chin Reducer?

Vexum Double Chin Reducer fungerar på två sätt och är ett utmärkt sätt för dig som vill ta bort dubbelhaka utan operation. Den omedelbara effekten av stramare och åtdragen hud kan synas en kort stund efter den första applikationen och många kan få bort dubbelhaka efter regelbundet användande. Tekniken som används i Vexum SL för att bli av med dubbelhaka arbetar för att fördröja åldrandet och ge nytt liv åt hudcellerna på din haka och hals. Detta innebär att din hals och haka redan efter första appliceringen kommer att se bättre ut än den gjorde innan du provade behandling av dubbelhaka med Vexum för första gången. Prova Vexum SL för att bli av med dubbelhakan direkt.

De långsiktiga effekterna av Vexum SL arbetar för att begränsa att fett byggs upp i hak och halspartierna. Vexum Double Chin Reducer har utvecklats för dig som vill bli av med dubbelhaka genom att krämen hjälper till att penetrerar huden och når fettvävnaden som lagras djup inne i lipomdermis. Detta är ett effektivt alternativ för att få bort dubbelhaka om du letar efter ett prisvärt och mycket effektivt sätt att ta bort dubbelhaka utan operation. För första gången inom kosmetisk teknik kan Vexum SL rikta lipider (fettceller) och bryta ner dem vilket kan hjälpa dig att bli av med fett från hakan.

Hur används Vexum SL?

För att bli av med din dubbelhaka bör du använda denna kräm morgon och kväll efter noggrann rengöring av behandlingsområdet. Ta två pumptag av Vexum SL i händerna och massera försiktigt in krämen under hakområdet.

Hur fungerar Vexum SL Double Chin Reducer?

Denna åtstramande kräm för de som vill bli av med dubbelhaka innehåller två starka, naturliga ingredienser för att strama åt huden på hakan och halsen. Få bort dubbelhaka med Vexum, med en kontinuerlig användning kommer Vexum att hämma cellernas uppbyggnad i områdena där de tillämpas och stoppa en dubbelhaka från att uppstå eller återkomma i framtiden. Polumannurante, som härstammar från marina alger och prolamin, som utvinns ur veteprotein, absorberas av huden utan att orsaka irritation. Innovationen av Vexum SL är dess användning av konserveringsmedel glaucine, som är en stark kalciumkanalblockerare. När denna kräm appliceras på lipid celler eller i kliniska tillstånd ersätter Glaucine fettvävnader med fibroblastic celler inom loppet av sex dagar för att ta bort dubbelhakan. Få bort dubbelhaka och lös hud och bli av med dubbelhakan med Vexum då krämen genom att reglera kalciumflödet och utrotar fettet som lagrats i hakan. Vexum SL kan därmed stoppa fett från att bygga upp inom det området i framtiden och dessutom göra att du ser yngre ut genom att hjälpa dig att bli av med dubbelhaka.

Kan jag bli av med dubbelhakan med Vexum SL Double Chin Reducer?

Den stora majoriteten av människor som använder Vexum SL Double Chin Reducer kan se resultat från den första applikationen. Vid upprepad behandling kommer hakan att minska i volym och din hud kommer att bli flexibel och tät igen. Fullständiga resultat vid behandling kan komma att synas efter 6-8 veckor men detta kan variera från person till person. Våra kunder, som delar sina framgångar med oss, har sett att 8 veckor är en optimal tid för att använda Vexum Double Chin Reducer för att bli av med dubbelhaka men kan som sagt variera. Resultatet med Vexum SL varierar från person till person beroende på individuella förutsättningar och livsstil för de som vill få bort dubbelhaka.

Kan alla använda Vexum SL Double Chin Reducer?

Vexum Double Chin Reducer har genomgått omfattande tester och är godkänd för användning i Europa för de som vill få hjälp med att bli av med dubbelhaka. Det finns inga kända biverkningar vid användning av Vexum SL men vi rekomenderar våra kunder från att avstå från att använda produkten om du är allergisk mot någon av ingredienserna. Kontrollera därför om du är allergisk mot innehållet innan du börjar din med Vexum SL för att få bort dubbelhaka.

Några av ingredienser som finns i Vexum SL Double Chin Reducer för att bli av med dubbelhaka är: Vatten, glycerin, alkohol, sorbinsyra, natriumhydoxid, glaucine och hydrolyseras prunella vulgaris extrakt. Om du har några kända medfödda ämnesallergier läs den fullständiga förteckningen över ingredienserna innan du använder produkten för att ta bort dubbelhaka utan operation. Köp Vexum Sl och bli av med dubbelhaka genom att ta första steget för att ta bort dubbelhakan för gott!


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (97.5% baserat på 8 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.3% baserat på 884 )

 • * Jag började med Vexum SL för ca 1 månad sen. Redan efter några dagar märkte jag stor skillnad och nu är min dubbelhaka nästan obefintlig. Har gett mig bättre självförtroende och jag ser mycket bättre ut utan dubbelhaka, jag är verkligen glad att jag bestämde mig att testa Vexum SL.
 • * Efter att jag gick ner 20 kilo förra sommaren har jag inte kunnat bli av med min dubbelhaka och haft endel komplex över den, men nu har jag nästan blivit av med dubbelhakan tack vara den här fantastiska krämen.. +++++
 • * Tack för en kanonbra produkt! Märkte skillnad efter 1 vecka och nu 5 veckor senare är skillnaden riktigt stor. Hade först övervägt en operation men jag är mycket glad att jag provade Vexum SL.
 • * Beställde igår och ser fram emot krämen. Har läst mycket bra om Vexum på nätet och i flera läkemedelstidningar, har letat efter den på apoteket utan framgång och blev så glad när jag hittade den här.
 • * Jag hade inte jättestora problem med min dubbelhaka men det störde mig och gjorde att jag såg äldre ut. Så jag provade Vexum och nu har jag nästan ingen extra hud under hakan, det tog ca 6 veckor och jag använde krämen 2 gånger om dagen. Jag kände hur krämen stramade åt huden redan efter första gången jag använde den.
 • * Jag märker att det gör huden stammar åt efter 15 minuters användning. Känns lovande.
 • * Efter några veckor ser jag en stor förbättring, jag hoppas det fortsätter så är jag nöjd!
 • * Tusen tusen tack denna kräm har gjort mer skillnad än jag trodde var möjlig min dubbelhaka nästan försvunnit! Trodde inte det skulle hjälpa så här bra mot att bli av med dubbelhaka.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden