måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Vegan Collagen Powder

300 g Pulver | Plant Based Anti-Ageing Formula

Att öka kroppens kollagennivåer kan vara svårt för dig som är vegan eller vegetarian, därför har WeightWorld skapat det exklusiva tillskottet Vegan Collagen Powder!Detta förstklassiga smakfria pulvertillskott har en mångsidig funktion och är utformat för att stödja kroppens naturliga kollagenproduktion. Det är tillverkat av naturliga ingredienser av hög kvalitet som vårdar och upprätthåller hudens hälsa. Med ett fantastiskt innehåll med bland annat C-vitamin, hyaluronsyra och resveratrol utgör Vegan Collagen Powder ett perfekt växtbaserat val för att ta hand om din hud!

  • Stödjer kroppens kollagenproduktion
  • För frisk och ungdomlig hud
  • Avancerad vegansk blandning med aminosyror
  • 100% växtbaserad formel
  • Innehåller 60 doser
  • Vegansk
  • Vegetarisk
37.81
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Vad är WeightWorld Vegan Collagen Powder?

Vegan Collagen Powder är ett växtbaserat tillskott i pulverform för veganer och vegetarianer som vill öka sin kollagenproduktion. Detta lättanvända pulver är tillverkat av förstklassiga naturliga ingredienser som C-vitamin, MSM och en mängd viktiga aminosyror. Det är dessutom smakfritt, så att du enkelt kan lägga till det i din dagliga rutin. En förpackning innehåller hela 60 portioner, vilket ger dig ett utmärkt värde för pengarna.

Hur fungerar det?

Detta unika veganska kollagenpulver är framställt av en noggrant utvald sammansättning av växtbaserade ingredienser. Det högkvalitativa innehållet hjälper till att öka kroppens kollagennivåer på ett naturligt sätt. Med C-vitamin, som är känt för att stödja kollagenproduktion samt resveratrol och hyaluronsyra som har fuktgivande egenskaper, bildar de handplockade ingredienserna en modern anti-age produkt. WeightWorld Vegan Collagen Powder är dessutom berikat med en avancerad vegansk blandning av aminosyror som är avgörande för att stödja kollagenproduktion.

Vem bör använda det?

WeightWorlds Vegan Collagen Powder har skapats med dem som följer en vegansk eller vegetarisk diet och en miljövänlig livsstil i åtanke. Tillskott i pulverform är lätta att använda och ger dig ett mångsidigt sätt att öka kollagennivåerna. Du kan lägga till det i smoothies, drycker eller maträtter. Detta kosttillskott har dessutom maximal absorptionsförmåga, vilket gör det till ett utmärkt val för dig som vill njuta av fördelarna med ökad kollagenproduktion i kroppen även om du är vegan eller vegetarian.

Användning

Använd genom att helt enkelt blanda ner en tesked (5g) Vegan Collagen Powder i ett glas vatten per dag. Du kan också blanda pulvret i juice eller en smoothie om du föredrar. Om du vill prova något mer spännande kan du lägga till pulvret i dina favoritrecept, så som varma och kalla drycker, kakor eller andra rätter - bara fantasin sätter gränser!

Detta förstklassiga tillskott innehåller endast naturliga och växtbaserade ingredienser. Det är tryggt att använda och har inga kända biverkningar. Läs igenom hela listan med ingredienser före användning om du lider av allergier.

Fullständig ingredienslista

C-vitamin, zink, E-vitamin, apelsinpulver, grönkålspulver, broccolipulver, nyponpulver, metylsulfonylmetan (msm), rutin, resveratrol, enzymblandning (amylas, proteas, lipas, laktas, cellulas), lactobacillus acidophilus, hyaluronsyra , pepparmynta.

Läs mer
Vegan Collagen Powder 300 g Pulver | Plant Based Anti-Ageing Formula

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(6)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

1000000 tack

r rawan B
Verifierat Köp

Jag gillar den produkt.

D Diana M
Verifierat Köp

Äntligen veganskt kollagen!

C Caroline
Verifierat Köp

Jättebra att blanda i morgon juicen, det märks inte av alls

S Susanne
Verifierat Köp

Glowing!

T Theo
Verifierat Köp

Jättebra

T Tilla
Verifierat Köp

Jag provar alltid det senaste för att hålla rynkorna borta och detta är ju onekligen lite trevligare än att tugga brosk

G Gullan
Verifierat Köp

Bra pulver

E Eva
Verifierat Köp

Jag är jättenöjd, huden känns smidig

J Jossan
Verifierat Köp

Levererades jättesnabbt och det funkade bra i smoothie så jag hoppas att det ska göra skillnad för min hy också

L Linn
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter