• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Vad ska jag tänka på vid detox med fotbad?

En jonisk detoxbehandling kan göra att dina fötter mår bättre samtidigt som din kropp mår bättre och ditt välbefinnande ökar. Att förebygga sjukdomar och behålla vitalitet när vi åldras kräver att kroppen renas från gifter och slaggprodukter.

Hur fungerar detox med fotbad?

Det är praktiskt taget omöjligt att undvika att kroppen samlar på sig gifter och avfall i vårt högteknologiska och stressiga samhälle. När du genomför en detox med fotbad kan du ge kroppen de ultimata förutsättningarna att bli av med gifter och rena kroppen. Genomför din detoxbehandling genom att placera fötterna i vattnet, slå på enheten och inom några sekunder kommer miljontals små elektroniska joner sättas i omlopp i vattnet vilket gör att kroppen och börjar neutralisera gifterna som samlats i kroppen. detox med fotbad ökar välmåendet och kommer stärka din kropp inifrån och ut.

En färgförändring kommer märkas på vattnet och du kommer då att märka hur mycket gifter som samlats. Efter regelbundna behandlingar kommer vattnet att bli klarare och klarare och du kommer börja känna dig piggare och mer välmående.

Färgen på vattnet reflekterar gifterna som lämnat din kropp under behandlingen. Du kommer att känna dig lugnare och lättare inombords efter första behandlingen. Du kommer att uppleva en känsla av lugn medan ditt detox fotbad drar ut de negativa jonerna som försvagat din kropp. Efter behandlingen kan du ofta tänka mer klart, du får mer energi, och kan njuta av en större känsla av välbefinnande. Med ett detox fotbad kan du nu känna total avkoppling samtidigt som du genomgår en naturlig detox.

Vilka livsmedel ska jag undvika i samband med detox?

När kroppen börjar göra sig av med gifter i samband med detox kan det uppstå ett omedvetet sug efter onyttig och fetmat för att ersätta de gifter som kroppen har gjort sig av med. Detoxande fotbad är ett effektivt sätt för att bli av med gifter som samlats i kroppen. Några livsmedel som du bör undvika under din detoxkur är följande för att vara säker på att inte tillföra nya gifter till kroppen och få ett maximalt resultat av din detox med fotbad:

Socker

Sockerkonsumtionen har stigit med 1500 procent under de senaste 200 åren. Socker hindrar kroppens immunförsvar och ökar risken människa för allergier, infektioner och övervikt. Här är bara några av de åkommor som är förknippade med överkonsumtion av socker: allergier, fetma, ätstörningar, eksem, hjärt-kärlsjukdomar, högt blodtryck, njursten, koncentrationssvårigheter, problem med tarmar, depression, ångest, hyperaktivitet hos barn, karies, vuxendiabetes och åderförkalkning.

Vitt mjöl

Mjöl (speciellt vitt mjöl) är den viktigaste komponenten i bröd, spannmål, bakverk, pasta och många andra livsmedel vi äter varje dag. Vitt mjöl kan leda till förstoppning och andra matsmältningsproblem och bör udvikas vid detox med fotbad.

Aspartam

Aspartam är i särklass det mest farliga ämnet på marknaden och är ett konstgjort sötningsmedel. Aspartam står för över 75 procent svåra fall av kramper och dödsfall som nyligen beskrivits i en rapport av ”Department of Health and Human Services”.

Läsk

Varje burk läsk döda ca 10 teskedar socker, 150 kalorier, 30 till 55 mg koffein, och är laddad med konstgjorda livsmedelsfärger, tillsatser, konserveringsmedel och sulfiter. Regelbunden konsumtion av läsk kan leda fetma, benskörhet, karies och hjärtsjukdomar och bör undvikas vid detox med fotbad.

Vad är bra att äta vid detox med fotbad?

Den maten som vi äter fungerar faktiskt som en viss typ av detox. De flesta upplever en extra stor effekt vid detox med fotbad då de äter nyttigt och motionerar regelbundet i samband med behandlingen. Det är inte nödvändigt att göra någon dramatiskt livsstil eller kostförändring när du påbörjar detox med fotspa. detox stärker kroppen kommer att fungera oavsett vad du äter men en sund livsstil är ofta avgörande för vårt allmänna välmående.

 • Ekologiska grönsaker Ekologiska grönsaker är kända två vara mycket kraftfulla för att detoxa kroppen kombinerat med detox med fotbad. Grönsaker bidrar till att balansera kroppen samtidigt som de har en lugnande effekt på kroppen. Exempel på några bra grönsaker är: vitlök, lök, morötter, rödbetor, kål, vattenkrasse, selleri, gurka, broccoli, blomkål, och massor av gröna bladgrönsaker så spenat.
 • Baljväxter Baljväxter som bönor, linser, ärter och kikärter innehåller fullt av näringsämnen som kan förhindra hjärtsjukdomar, cancer och fetma. De är bra att äta i kombination med detox med fotbad då de innehåller mängder av i komplexa kolhydrater, protein, vitaminer och mineraler, fibrer och har extremt låg fetthalt.
 • Fullkorn Fullkorn är obearbetade korn som har fått behålla de flesta av sina näringsämnen och detta är en bra källa till lösliga och olösliga fibrer. Fullkorn är en viktig del i en hälsosam kost. De är en utmärkt källa för komplexa kolhydrater, fibrer, vitaminer, mineraler och fungerar ävens om en fettsnål proteinkälla.
 • Nötter och frön Nötter och frön är utmärkta livsmedel som är bra källor av vitamin E, protein, mineraler, fibrer och essentiella fettsyror. Nötter kan ätas som ett alternativ till kött och ost. De är kända två minskade risken för stroke, hjärtsjukdomar och förbättra hår, hud och naglar.