• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Vad kan röda bär göra för din hälsa?

Härligt röda hallon är ett av världens mest omtyckta och populära bären! Hallon är fyllda av hälsofrämjande vegetabiliska näringsämnen, mineraler och vitaminer som är viktiga för att uppnå en optimal hälsa.

Hallon kommer från en liten buske som kallas Rosaceae. Busken trivs i varmare klimat men och finns över hela Europa. Hallon har en smak som varierar beroende på vilken sort de tillhör och smaken och varierar från sött till surt. Hallon har konisk form och väger ca 2-4 gram styck. Det finns ett flertal olika typer av hallon men den mest populära är den röda söta sorten som också kallas europeiska hallon. Raspberry Ketone Pure är tillverkat av 100 % hallon keton som är det mest näringsrika delen av dessa fantastiska röda bär.

Hälsoeffekterna av hallon

Hallon innehåller en väldigt liten mängd kalorier och mättade fetter samtidigt som de är en rik källa å kostfiber och antioxidanter. 100 g bär håller bara 52 kalorier men ger 6,5 g kostfiber (16% av det dagliga rekommenderade intaget). En kapsel av Raspberry Ketone Pure for weightloss innehåller koncentrerad mängd och motsvarar ca 100 hallon.

De antioxidativa föreningar i hallon har skyddande egenskaper mot åldrande, inflammation och neurodegenerativa sjukdomar. Därför är Raspberry Ketone Pure en effektiv produkt inte bara för viktminskning utan också för att skydda kroppen mot sjukdomar och öka immunförsvaret.

Vitaminer

Raspberry Ketone Pure är ett utmärkt källa till C-Vitaminer som också är en kraftfull naturlig antioxidant. När kroppen får i sig rikt med C-vitamin hjälper det kroppen att utveckla motstånd mot smittoämnen, inflammationer samt bli av med skadliga fria radikaler och gifter. Raspberry Ketone Pure innehåller även stora mängder A-och E-vitamin. Hallon är dessutom rika på B-och K-vitaminwe. Bären innehåller mycket goda mängder av vitamin B-6, niacin, riboflavin och folsyra. Dessa vitaminer är kända för att hjälpa kroppen att öka förbränningen av av kolhydrater, protein och fett.

Antioxidanter

Hallon är kända för dess höga nivå av antioxidanter. Antioxidanter hjälper och skyddar kroppen mot skadliga gifter och kan spelar en viktig roll i åldrande och minska olika sjukdomsprocesser.

Mineraler

Raspberry Ketone Pure innehåller mineraler så som kalium, koppar, järn och magnesium. Kalium är en viktig komponent i cell- och kroppsvätskor som hjälper till att kontrollera hjärtfrekvens och blodtryck. Koppar behövs i produktionen av röda blodkroppar. En annan mineralrik produkt är vår populära Raspberry Ketone Plus extract som kombinerar effekterna från hallonketon med ett flertal andra superingredienser.

hallon

Tillgänglighet

Hallon finns i allmänt tillgängliga året runt i butikerna men de är färska och som mest näringsriktiga från juni till oktober. I allmänhet är bären är klara för skörd när de har en djup färg (röd, svart, lila, eller guldgult, beroende på art och sort) och i det skede sägs de vara mogna och sötast. Raspberry Ketone Pure är tillverkad av färska hallon som skördats och kapslats direkt för att behålla störst mängd av de positiva egenskaperna.

Färska hallon bör ätas så nära skörd som möjligt och bör endast köpas några dagar före de ska ätas och förvaras separat i kylskåp. Färska hallon håller sig fräscha inuti kylskåpet under en till två dagar. Raspberry Ketone Pure kan förvaras i rumstemperatur, varje kapsel innehåller koncentrat från ca 100 hallon och förpackningen passar lätt i din väska. Det är även viktigt att kombinera tillskottet med vardagsmotion för att öka din viktminskning.

Hur kan jag beställa Raspberry Ketone Pure?

Att placera en order från WeightWorld är enkelt. Klicka endast på ”Köp” när du hittat den produkt du är intresserad av. Vi har en enkel och säker utcheckning i och ett flertal olika betalnings- och leveransalternativ för att finna ett alternativ som passar just dig. Du kan även placera en order över telefon med hjälp av vår kundtjänst på telefon 08 44 68 24 03.

På WeigthWorld du aldrig registreras för ett abonnemang, vi har inga dolda avgifter eller andra obehagliga överraskningar. Vi erbjuder riktigt snabb leverans så om du beställer vardagar innan klockan 17:00 så kan du börja din nya hälsosamma liv redan i morgon!