• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Vad är Hallonketon?

Vem älskar inte saftiga röda hallon? Bären innehåller dock mer än frisk vitaminrik sötma de innehåller de också den så kallade hallonketon som kan hjälpa dig bli av med övervikt.

Hallonketon, eller Raspberry keton, är en aromatisk kemiskförening som främst påträffas i hallon, det kan också hittas i f. Ex. Tranbär och björnbär fastän i mycket mindre utsträckning. Keton står för en stor del av hallonens lukt och den karakteristiska söta smaken och används därför till stor del i parfymer och kosmetika. Keton har nu visat sig vara väldigt effektivt för att hjälpa kroppen att öka fettförbränningen. Så om du vill ha en 100% naturligt komplement i kampen mot övervikt kan du säkert använda Hallonketon superfoodeftersom det kan hjälpa dig att minska fettupptag och är känd för att inte ha några biverkningar.

Keton är relaterad till andra ingredienser som även dem används för viktminskning. Capsaicin som naturligt finns i keton finns även i chili och andra heta kryddor. Capsaicin har liksom om hallonketon ett effektivt inflytande på kroppens förmåga att bränna fett.

Keton som utvinns ur hallon innehåller viktiga vitaminer och mineraler som kan hjälpa till att främja ett friskt matsmältningssystem; Dessutom är de rika på fibrer, vilket också är viktigt för vår matsmältning. Man kan bara extrahera 1-4 mg ketonekstrakt från ett helt kilo färska hallon vilket betyder det att om du vill äta dig till samma effekt som extraktet kan ge dig bör du äta ungefär 40 kg hallon per dag, vilket är både dyrt och omöjligt att uppnå.

Vad kan keton från hallon göra för mig?

När hallon konsumeras i större mängder ökar produktionen av proteinhormon adiponectin, som kan reglera glukos och kontrollera hur mycket fett kroppen absorberar. Innehållet i keton har visat sig vara effektiva för att hindra kroppen från att absorbera fett och öka förbränningen.

Raspberry keton kan helt enkelt hjälpa dig att se till att din kropp inte omvandlar socker och kolhydrater till fett, tillskottet kan reglera din ämnesomsättning så att du kan bli av med dina extra kilon.

Ketonen kan också ha en positiv inverkan på din energinivå vilket är viktigt om du vill komplettera din livsstil med motion men kan inte hitta motivationen. Nu kan du öka din energinivå och få mer kraft och ork att träna och även där förbränna mer kalorier och minska i vikt.

Raspberry keton är ett 100 % naturligt tillskott och därmed har tillskottet inga kända biverkningar. Keton kan bidra till att bryta ner fettceller och öka ämnesomsättningen och ger därför dig möjlighet att bränna mer fett. Som med alla kosttillskott är det fortfarande viktigt att du äter en hälsosam och balanserad kost för att få maximal nytta av din hallonketon diet.

Hallonketon på WeightWorld

Vi erbjuder två olika produkter med hallonketon. Om du letar efter ha ett kosttillskott som enbart består av 100 % keton välj då Raspberry ketone pure supplement . Produkten innehåller hela 600 mg. av denna effektiva ingrediens och är en av de produkter på marknaden med den högsta koncentrationen rent keton.

Om du föredrar ett kosttillskott som innehåller en blandning av olika effektiva superfoods så rekommenderar vi Hallonketon Plus som bland annat innehåller afrikanska mango, guarana och grönt te. Dessa produkter kan även dem hjälpa dig att förbättra din hälsa. Det är enkelt, snabbt och bekvämt att beställa Raspberry Ketone. Här kan du välja leverans och betala för produkten i tre enkla steg. Om du har några frågor om våra produkter eller vår service är du välkommen att kontakta vår kundtjänst!