• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Två otroliga sätt att detoxa kroppen och hålla dig i form

Detox kan är ett effektivt och enkelt sätt att rengöra kroppen från gifter som byggs upp och samlats i kroppen över tiden – att detoxa kroppen kan dessutom göras utan att du genomgår någon diet eller viktminskningsprogram.

Detox genom fötterna anses av många vara en av de säkraste sätten att detoxa kroppen inifrån och ut. Det finns många typer av detox genom fötterna vilket innefattar detoxplåster och detoxande fotbad som båda kan leda till ett friskare liv.

Detoxplåster

Detoxplåster har sitt ursprung i den japanska kulturen och är enkla att använda och verkar under natten medans du sover för att detoxa kroppen.

I de flesta fall så används detoxplåster under natten. Om du fäster ett detoxplåster under fotsulorna innan du somnar och tar bort dem när du vaknar kommer det att verka och rena din kropp snabbt och effektivt. Användare av detoxplåster från Herbal Skin doctor har rapporterat mindre trötthet, mindre ledvärk, och mindre huvudvärk då det hjälper till att detoxa kroppen.

Detoxande fotbad

Joniska detoxande fotbad används för att avgifta kroppen genom att dra ut gifter från dina fötter och detoxa kroppen. Ett detoxande fotbad använder en elektrisk process som producerar positiva och negativa joner i varmt saltvatten.

Hur fungerar joniska detoxande fotbad?

Joniska detox fotbad används för att detoxa kroppen och används genom joniserande varmt saltvatten med omväxlande polariteter som du andas lugnt och njuta av känslan av välbefinnande som kommer från både blötläggning och rengöring av dina fötter.

Medan fötterna blötläggs så frigöra gifter från kroppen på samma sätt som vid användande av detoxplåster för att detoxa kroppen. Detoxplåster kan på samma sätt som ett fotbad förbättra din hälsa och välmående. Dessa gifter är ofta ett resultat av ohälsosamma matvanor, främst konsekvent konsumtion av ohälsosamma livsmedel och mättat fett. Vi andas även in gifter genom luften och det är ofta rekommenderat att göra en detoxkur med detoxplåster eller ett detoxande fotspa någon gång per år för att maximera välmåendet och detoxa kroppen.

Joner och elektroner

Joniska fotbad fungerar genom en process om kallas elektrolys och genomförs för att detoxa kroppen. Detta är en process som går ut på att elektrisk ström skapar en kemisk reaktion med vattnet. Energi laddas genom saltvatten vilket gör att vattenmolekylerna bryts ner till joner. Det varma vatten öppnar porerna i fötterna, saltet fungerar som anti-inflammatoriskt sammandragande samtidigt som jonerna absorberas och avgiftningen av fötterna börjar.

När saltvatten har lagts till fotbadet och din behandling påbörjats för att detoxa kroppen, kommer du att se vattnet ändrar färg, ofta till en mörkbrun, eller, i vissa fall, svart färg. Färgförändringen sker som ett resultat av saltet reagera med den joniska laddningen vilket leder till att gifterna lämnar kroppen och vattnet ändrar färg. Efter upprepade behandlingar med detoxande fotbad för att detoxa kroppen eller detoxplåster kommer du se en tydlig skillnad på färgen av vattnet allt eftersom din kropp blir renare och mer fri från gifter!

Till skillnad från många andra detoxprodukter så kan joniska fotbad användas regelbundet i upp till 45 minuter åt gången för att detoxa kroppen. Det är inte nödvändigt att använda en detoxande fotspa mer än en gång per dag för att uppnå de önskade resultaten av djup fotrensning. En lösning som fungerar på ett liknande sätt är detoxande fotplåster vilket också drar ut gifterna ut huden och färgar plåstret mörkare när gifterna lämnar kroppen då de hjälper till att detoxa kroppen.

En annan fördel med ett detoxande fotbad är att de kan verka den avslappnande känslan när du kommer hem efter en lång dag och kan varva ner med ditt fotspa i din favoritfåtölj och samtidigt kan detoxa kroppen. Detoxplåster renar din kropp under natten. Kombinera djupa andnings tekniker och meditativ praxis för att öka kroppens syretillförsel och samtidigt ge dig en övergripande känsla av lugn och välbefinnande. Förutom fördelarna med avgiftning av kroppen så är joniska fotbad och detoxplåster både lugnande och avslappnande metoder att rena kroppen och öka ditt välmående samtidigt som de hjälper dig att detoxa kroppen.

Kan jag göra ett detoxande fotbad hemma?

Du kan göra ett fotbad hemma och detoxa fötterna genom avslappning och samtidigt detoxa kroppen. Du kan även använda detoxplåster hemma och rena kroppen enkelt och snabbt medan du sover. Ett hemmagjort fotbad renar inte kroppen inifrån och ut på samma sätt som ett joniskt detox foot spa men det skapar en avslappning och lugnande effekt. Börja din detox genom att använd en enkel behållare från ditt hem som är tillräckligt stort för båda fötterna för att passa bekvämt och därmed detoxa kroppen hemma.

För att förbereda ett eget detoxande fotbad kan du prova vanliga ingredienser som finns i ditt eget hem. Du kan använda ingredienser så som te, torkade hot chilli, vitlök, ingefära eller torkade citrusfrukter som peeling. Det är dessutom effektivt att använda te (grönt te, svart te eller någon av de specialitet örtte) är särskilt effektiv i fotbad då dessa kan också bidra till att undanröja problematiska lukter som orsakas av gifter och slaggprodukter som samlats i kroppen när du påbörjar att detoxa kroppen. Blanda sedan din färdigköpta eller hemgjorda örtblandning med mycket varmt vatten och låt svalna så det inte är för varmt att sätta i fötterna. Blötlägg fötterna i 25 minuter - koppla av och njut! Förutom detoxande fotspa och detoxplåster finns det även många andra effektiva produkter för detoxbehandlingar som renar kroppen och som du kan använda för att detoxa kroppen hemma.