• Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Tappa vikt med rätt kost

Här kommer några enkla men mycket effektiva tips för dig som vill gå ner i vikt med rätt kost och diet.

livsmedel bra kost

Följ dessa rutiner för att gå ner i vikt effektivt. Gör morgongymnastik på fastande mage. Ät dem första måltiden på dagen en timme senare än vanligt och träna istället innan. Ät sedan en mindre måltid var tredje timmar efter det kombinerat med superfood som ger energi . Varje måltid bör bestå av en portion av protein (ungefär lika stor som din handflata), lite stärkelse i kolhydratform och fiber (varje del av dessa portioner bör motsvara storleken på din knytnäve). Drick även 8-10 glas vatten om dagen och kombinera detta med superfood för maximala resultat.

Livsmedelsval

Protein: Ät superfood med protein såsom kalkon eller mald kalkon, kyckling, fisk, äggvita, tofu, bönor, mager keso eller mager hårdost (max tre par tärningar per dag) och yoghurt.

Magert kött: Magert kött som kyckling är en av det mest hälsosamma kött som du kan äta. Kyckling är magert och innehåller dessutom lite fett samtidigt som det innehåller mängder av proteiner. När du äter kyckling förbränner du faktiskt 30% av kalorierna bara genom att smälta det i magen.

Så om du äter en bit kycklingbröst som innehåller 300 kalorier så har du redan har bränt 100 kalorier genom att äta måltiden. Kyckling är också otroligt lätt att hantera, det går lätt att frysa och behöver inte vara tråkigt att äta. Det går enkelt att lägga till paprika, BBQ eller chili för extra läcker smak.

Stärkelserika kolhydrater: potatis, havregryn, couscous, brunt ris, korn, bulgur, fiberrik spannmål, majs och ärter är andra effektiva superfood.

Fiberrika kolhydrater: Broccoli, zucchini, tomater, paprika, spenat, romansallad, äpplen, jordgubbar, apelsiner, persikor och päron.

Fullkorn: Din kropp bränner dubbelt så många kalorier då den smälter fullkorn som finns i din kost. Det mest effektiva tillskottet med fullkorn är de som är tillverkade av hela korn såsom havregryn och brunt ris.

Om du äter havregrynsgröt eller gröt till frukost kommer du att uppleva att du av dessa fullkorn känner dig mer mätt under dagen. Dessutom kommer din kropp att bränna dubbelt så många kalorier.

Ät brunt ris till din middag kombinerat med kyckling eller lax för att få i dig massvis av proteiner och bränna fullt av kalorier. Detta är en vinnande lösning för både dig och din kropp!

Fettfria mjölkprodukter: Mjölkprodukter är inte nödvändigtvis ohälsosamt som många tror. Mjölkprodukter är nämligen rika på kalcium och vitamin D. Dessa hjälper dig och din kropp för att bygga muskelmassa och kan bidra till att främja din ämnesomsättning och stärka sitt skelett.

Linser: När du tänker på linser så du kanske tänker på på linssoppa och gammaldags billig mat. Linser är också en superfood och med endast 100ml linser innehåller 35 % av ditt dagliga behov av järn. Om du konsumerar för lite järn under dagen kommer din ämnesomsättning automatiskt att minska och det är därför oerhört viktigt för din viktminskning att du får tillräckligt med järn.

Röd paprika och chili: Capsaicin är den komponent av röd paprika och chili som ger vegetabiliska sin kick och stark smak. Den starka vegetabiliska frukt ökar kroppstemperaturen vilket automatiskt gör att du förbränner mer kalorier. Om du är inte gillar smaken av röd paprika eller chili, och därför inte äter tillräckligt med stark mat - kan du ta kosttillskott Capsi Extreme. Detta effektiva tillskott innehåller också Capsicum och kan på liknande hjälpa dig att uppnå viktminskning. Tillskottet tillhör gruppen Superfoods extract då det hjälper dig att öka din fettförbränning och ger dig mer energi i vardagen

Viktminskning med superfood

Om du är redo att påbörja en viktminskningskur med superfood så är det första som du behöver göra är att göra din hjärna redo för kost som du kommer att följa. Endast om du har en kontrollerat och fridfullt sinne kommer du att kunna vara framgångsrik i denna viktminskningsplan som hjälper dig med det snabbaste sättet att gå ner i vikt.

Om du har möjlighet att kombinera en korrekt och hälsosam kost med ett motionsprogram och ett fettförbrännande superfood så som grönt kaffe som stärker kroppen så detta kan vara vägen till det snabbaste sättet att gå ner i vikt naturligt.

Det första och viktigaste som du bör komma ihåg är att du inte ska hoppa över måltider eller äta på oregelbundna tider i kombination med superfood.

En dietplan i kombination med superfood under en specifik period kan vara bra för snabba resultat men för att uppnå en bestående viktminskning bör du anpassa din livsstil och förändra dina vanor.

Det är rekommenderat att äta dessa särskilda livsmedel som föreskrivs i diet plan för att uppnå viktminskningen. Genom att ändra dina vanor är det i många fall möjligt att kunna minska omkring 5 till 8 kg i vikt per månad med superfood.

Grönt kaffe

Grönt kaffe innehåller mängder av antioxidanter, vitaminer och mineraler. Om du tar ett dagligt tillskott av Green Coffee, kan de naturliga och näringsrika ingredienserna som finns i Green coffee hjälpa dig att öka din viktminskning och sätta igång din ämnesomsättning.

Det finns mängder med hälsofördelar med green coffee och tycker du det är svårt att sluta dricka rostat kaffe och inte gillar den beska smaken av drickbart grönt kaffe kan du enkelt som ta ett kraftfullt extrakt som Green Coffee. Tillskottet är 100 % naturligt och utvinns ur orostade gröna kaffebönor.

Vissa livsmedel har en så bra effekt på kroppen och innehåller endast friska näringsämnen och gör att du faktiskt kan bränna mer kalorier än du förbrukar men du äter dem. Andra produkter så som tillskottet Green Coffe supplement kan effektivt öka din ämnesomsättning. Pröva dessa effektiva Superfoods och se själv hur kosten påverkar din hälsa och välmående.

Ingen svält

Om du någonsin tänkt hoppa över en måltid eller två eller om du äter en stadig måltid en gång om dagen kommer aldrig att minska din vikt. Se också till att du sätta upp realistiska viktminskningsmål innan du påbörjar ett viktminskningsprogram och försöka uppnå det uppsatta målet.

Det viktigaste som du bör inse är att detta snabbaste sätt att gå ner i vikt är att inte vara hungrig alls. Denna plan kommer att fungera motsatt och i stället för att svälta dig själv bör du äta fler mindre måltider. Denna dietplan föreslår att du rätt mängd och rätt mängd mat som gör att du alltid känner dig mätt och du kan även bränna mer fett med superfood.

Du kanske är nyfiken på hur en diet kommer att fungera när du får äta utan att svälta dig själv. Men denna metod har faktiskt visat sig kunna bidra till effektiv viktminskning. Men det finns inget att oroa sig för med denna kostplan eftersom det består av säkra naturliga livsmedel som kan hjälpa dig att minska din totala kroppsvikt med 5 till 8 kilo på en månad med superfood.

Slutsats

Det finns en hel del människor som provat mängder av olika sätt för att gå ner i vikt utan att få några stora resultat. Det finns en hel del människor som har försökt olika alternativ som yoga, gymträning, löpning, jogging och regelbunden motion för att gå ner i vikt, men de har inte kunnat bli av med överflödigt fett och inte lyckats med att minska sin vikt. Om du vill bli av med några extra kilon från din kropp kan du genom att följa dessa steg i kombination med superfood för att nå dina mål!