• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Slimming Vest

Slimming Waist-trainer Vest
399Kr
499Kr
Du sparar:  100Kr
:


Storlek

Få kurvorna du vill ha – på alla rätt ställen! Testa vår Waist Trainer Slimming Vest som är utformad med elastiskt material och lätt att justera. Denna högkvalitativa västkorsett kan hjälpa dig att få en smalare midja och bättre hållning från sekunden du sätter på dig den.

 • Hjälper till att forma midjan och platta till magen
 • Kan bidra till bättre hållning
 • Ger ett slankare utseende vid användning
 • Bidrar till att lyfta och stötta brösten
 • Diskret att bära under kläder
 • 3 rader med krokar samt dragkedja för komfort och kontroll
 • Lättanvända, justerbara axelremmar

Har du ett speciellt tillfälle att se fram emot eller vill du helt enkelt se fantastisk ut från dag till dag? Vår Slimming Vest för kvinnor är bekväm att använda och är så diskret att den kan bäras under nästan alla kläder utan att någon ser att du har den på. Ge dig själv en bättre hållning och smalare midja idag med denna västkorsett!

Läs mer

Vad är Slimming Vest?

Slimming Vest är ett plagg, speciellt utformat för kvinnor, som hjälper till att forma figuren och göra den mer timglasformad. Detta plagg fungerar som en traditionell waist trainer, skillnaden är att denna västkorsett även har smala axelremmar som ger extra stöd till rygg och byst. Själva västdesignen hos Slimming Vest hjälper dig även att upprätthålla en bättre hållning

Hur kan en Slimming Vest hjälpa mig?

Vår Slimming Vest är en stabil kompressionsväst som kan hjälpa dig att få en smalare midja och plattare mage. Denna västkorsett kombinerar effekten av en traditionell waist trainer med extra stöd, detta tack vare axelremmarna och ryggstödet. Inte nog med det, du ser resultat så fort du sätter på dig den! Västen smiter åt om ditt magområde och bidrar till att platta till din mage, accentuera midjan och kurvorna samt släta ut din figur.

Slimming Vest är utformad för att vara så bekväm och diskret som möjligt. Tack vare dess omedelbara formande effekt är Slimming Vest perfekt under ditt favoritplagg vid ett speciellt tillfälle eller för daglig användning för de som vill göra varje dag speciell.

Basen hos denna denna västkorsett består av en waist trainer, därför kan den även hjälpa dig att få en bättre hållning - perfekt för de som är benägna att sloka eller som spenderar en stor del av dagen sittandes. Till skillnad från en traditionell waist trainer ger Slimming Vest extra stöd till området under bysten, något som kan hjälpa de som har problem med ländryggen. Det extra stödet kan även vara till hjälp för de som vill ge brösten ett extra lyft.

Storleksguide

Det är viktigt att du använder rätt storlek för just dig och din kropp. För att göra det enklare för dig att hitta din storlek har vi skapat en storleksguide. Eftersom denna västkorsett är utformad för att hjälpa till att forma midja och mage, sitter den snävare än vanliga storlekar, på grund av detta kan det vara svårt att mäta storleken på plagget. I stället mäter du bara midjans storlek för att sedan kolla på diagrammet vilken storlek som passar just dig. Är du osäker på vilken storlek du ska välja rekommenderar vi att du väljer den större av de två. Varje Slimming Vest har tre rader med krokar, vilket betyder att du enkelt kan justera den till en storlek som passar dig.