måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Skinny Tan 7 Day Tanner | 125ml

Av: Skinny Tan

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Skinny Tan 7 Day Tanner är en brun-utan-sol kräm baserad på den senaste tekniken. Krämen är baserad på naturliga extrakt för optimalt naturligt och hållbart resultat. Genom sin nyskapande formulering så kan denna kräm ge dig en perfekt hy under en period av 7 dagar.

 • Storsäljande brun utan sol lotion
 • Naturligt & långvarande resultat
 • Berikad med återfuktande olja
 • Skinny Tan 7 Day Tanner Återfuktar huden på djupet
 • Komplett 7 dagars behandling
 • Kan dessutom hjälpa till att minska celluliter
 • 100 % naturliga ingredienser

Skinny Tan 7 Day Tanner har har förutom dess verkan på hudfärgen dessutom andra fördelar för din hud. Denna exklusiva kräm innehåller dessutom mandelolja och superfrukten Guarana som gör det möjligt att minska celluliter och bristningar på huden. Detta hjälper till att undvika samt motverka irriterande eller uttorkad hud.

Läs mer
Typ: Lotion
Size: 125 ml

Vad är Skinny Tan 7 Day Tanner?

Skinny Tan 7 Day Tanner är en helt naturlig produkt för en naturlig solbränna som består av naturliga ingredienser som respekterar både huden och miljön. Denna nyhet är en av de mest effektiva produkterna på marknaden för dig som vill uppnå en naturlig solbränna utan några biverkningar, skador eller sideffekter.

Skinny Tan 7 Day Tanner ger en strålande och naturlig solbränna.

En kraftfull och naturlig produkt

Skinny Tan 7 Day Tanner innehåller Guarana, som är en populär superfrukt som ofta används i åtstramande krämer och anti-celluliter krämer. Det är den höga halten av koffein från Guarana som hjälper till att stimulera minskningen av celluliter och bristningar samtidigt som det stärker och återfuktar din hud på djupet. Dessutom så kommer dina celluliter även se bättre ut på en strålande solbränna en blek hud. Fördelarna med Skinny Tan 7 Day Tanner är därmed dubbla förutm att ge dig en vacker solbränna så kan det dessutom hjälpa till med att minska celluliter.

Hur används Skinny Tan 7 Day Tanner?

Applicera Skinny Tan 7 Day Tanner över hela kroppen genom cirkelrörelser med fingrarna.

Låt krämen verka några timmar innan du sköljer bort krämen. Det rekommenderas att låta krämen verka under natten. Om krämen lämnar några fläckar så tvättas de enkelt bort.

Ta en dusch när du vakna och beundra din nya naturliga hudfärg!

För en solariefri generation

De flesta brun-utan-sol produkter som finns på marknaden innehåller en kemisk form av DHA (dihydroxiaceton). Detta är den molekyl som i kombination med aminosyror naturligt hjälper huden att få en mörkare och solbränd ton utan att skadas. Den kemiska formen av DHA kan tyvärr ge en dålig lukt och ge ojämna färglager som försvinner snabbt. Skinny Tan 7 Day Tanner är en av de första produkterna som innehåller en naturlig kombination av rapsfrön. Detta är en biologisk form av DHA och helt naturlig.

Tack vare att Skinny Tan 7 Day Tanner har ett naturligt innehåll så avger produkten ingen dålig lukt som kan hittas i andra produkter dessutom lämnar Skinny Tan 7 Day Tanner huden mjukare och mer återfuktad än någonsin.

Innehåll

Skinny Tan 7 Day Tanner innehåller bland annat dessa kraftfulla ingredienser..

Rapsfrön
Dessa frön ger huden en strålande och naturligt solbrun färg i kombination med de andra ingredienserna i Skinny Tan 7 Day Tanner. Rapsolja har ingen stark lukt som andra typer av brun-utan-sol krämer och ger huden en fantastiskt glöd.
Mandelolja
Oljan verkar mjukgörande, gör att din hud doftar fantastiskt samtidigt som det stärker din hud på djupet.
Solrosolja
Solros har stärkande, återfuktande och mjukgörande egenskaper och hjälper också till att bidra till den gyllende bruna nyansen som krämen ger till din hud.
Guarana
Superfrukten Gurana är känd för att hjälpa till att stärka kroppen tack vare sitt höga näringsinnehåll samtidigt som det motverkar celluliter och verkar åtstramande av huden.
Kokosolja
Kokosolja har mängder av hälsofördelar. Det gör huden fantastikt mjuk, hjälper till att motverka förhårdnader och gör att den solbruna färgen håller extra länge.

En perfekt solbränna med Skinny Tan 7 Day Tanner

Skinny Tan är produkter är kända för sin överlägsna kvalitet, utformad av de finaste naturliga ingredienser såsom Guarana, Kokosnötolja, Solrosolja och Mandelolja som kombinerat med naturlig rapsolja återfuktar, stärker och ger huden en strålande solbrun ton på bara 7 dagar!

Vad bör jag tänka på vid användande av Skinny Tan 7 Day Tanner?

Undvik att duscha strax före applicering av Skinny Tan 7 Day Tanner. Vänta gärna minst 3 timmar efter din dusch innan du applicerar Skinny Tan 7 Day Tanner för optimalt resultat.

Rengör huden med återfuktande skrub om du vill att solbrännan sitter extra länge. Skrubba armbågar, knän och hälar extra noga då dessa ofta kan vara något uttorkade.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 3 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

 • * Snabb leverans, bra sida och bra produktutbud!
 • * Älskar denna, har beställt flera förpackningar av denna och Skinny Tan After Glow Gloss (för att hålla resultatet längre) från er och de är båda mycket bra produkter. Stort plus att de verkar åtstramande och minskar celluliter.
 • * Mycket bra naturligt resultat. Flera har frågat mig vart jag vart på semester då solbrännan ser så naturlig ut. Har provat flera produkter och denna är den som fungerat bäst för mig och ger ett jämnt snyggt resultat.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden